Dert yok, Sohbet var.... :)

Ultrason, tahlil elle yoklama

canım peki kistlerin durumu nasıl allah korusun kötü bir kist değil demi

denilecek pek birsey yok....ama cagirmalarina sebeb neymis tam anlayamadim dogrusu...

Boşanmak için kesin kararlıysan çocuğun küçükken yapman daha kolay,ileride büyüyünce karar vermen daha da zorlaşır..

Yinede hakkında hayırlısı olsun canım..

dranas tatlım çok dikkatli ol,bilkentli ile aranızda birşey yok bunu bi biliyoruz ama eşin yada eşin tarafından herhangi biri

bir adamla makul düzeyde olan konuşmalarını bile bilmemeli

Gitsene yahu, korkma allah korusun ilerde pişman olursun minik kurbağa. İhmal etme yımırtaları [/B]

YA O ÇATAL VARYAA

NAPALIM GİTCEM ARTIK,BEN ONLARLA YAŞAMAYA ALIŞTIM NASILSA,CANLARIM BENİM [/QUOTE]

O çatala bir kere çıktım resmen ağlamıştım doktorun da koluna yapışmıştım sonra doktora ben normal doğuramam sezeryan istiyorum demiştim iyi ki de öyle yapmışım

İlgisiz birini arıyorsa aynaya baksın pls. Salak herif bilardo, haftasonu gezmeleri, tatiller sonunda da patladı zaten. Neyse...

Geçmiş olsun canım lazeri ilk defa duydum

Neeeeeeee bide buluşcaksınız demiii küstümm valllla orada olsaydım kesin gelirdimmmm

Bilmiyorum ki abla, öyle dedi.

Ankara buluşması yapıcizz

Gitsene yahu, korkma allah korusun ilerde pişman olursun minik kurbağa. İhmal etme yımırtaları

YA O ÇATAL VARYAA

NAPALIM GİTCEM ARTIK,BEN ONLARLA YAŞAMAYA ALIŞTIM NASILSA,CANLARIM BENİM [/QUOTE]

catal yapmadı bana ben de korkuyorum, yatakta baktı

peki ilk süphe? yani genel muayene oldun da öyle mi, yoksa agri sanci, ya da adet de düzensizlik falan mi vardi? cok özel oldular sanirim ama merak ettim. netten arastirinca cok komplike seyler cikiyor, daha cok kuskulaniyor insan.
Kasık ağrısı, ağrılı regl dönemi, düzensizlik.... Genel belirtileri bunlar.
[/B]

YA O ÇATAL VARYAA

NAPALIM GİTCEM ARTIK,BEN ONLARLA YAŞAMAYA ALIŞTIM NASILSA,CANLARIM BENİM

O çatala bir kere çıktım resmen ağlamıştım doktorun da koluna yapışmıştım sonra doktora ben normal doğuramam sezeryan istiyorum demiştim iyi ki de öyle yapmışım[/QUOTE]

NE BİR KERE NE ON KERE BE TATLIM,SÜREKLİ YAAA...UTANMA BİR YANDAN CANIMIN ACISI ÖBÜR YANDAN :18:

canım ablaamm keşke sen de gelsen, aramızdaki sarışın bomba olsan, ne güzel olurdu

kızlar ben erken kaçar, kuaföre gidicem saçımı kestirmem lazım. aylardır gitmiyorum kuaföre

denilecek pek birsey yok....ama cagirmalarina sebeb neymis tam anlayamadim dogrusu...

Boşanmak için kesin kararlıysan çocuğun küçükken yapman daha kolay,ileride büyüyünce karar vermen daha da zorlaşır..

Yinede hakkında hayırlısı olsun canım..

dranas tatlım çok dikkatli ol,bilkentli ile aranızda birşey yok bunu bi biliyoruz ama eşin yada eşin tarafından herhangi biri

bir adamla makul düzeyde olan konuşmalarını bile bilmemeli

Ben niye çağırdıklarını anlayamadım muhtemelen bayramda yoktuk diye heralde
Ay bir de aklıma geldikçe yazıyorum eltim tupper satıyor kek kalıbı istedim kayınvalidem bana artık tupper alma zaten iki kişisiniz dedi kadın bizi hemen boşadı yani sanki biz yemek yiyip içmeyeceğiz

Dengesiz bunlar ya. Yemin ederim dengesiz. Nasıl cabuk bir kabullenmedir bu

slm dranas yorum yapmıyoum dayanamadımm
garuya bak delüü 2 kişinisiniz heee
belki 2 kişi kalmican töbe töbee ne biçim lafff

Son düzenleme:

catal yapmadı bana ben de korkuyorum, yatakta baktı

Kasık ağrısı, ağrılı regl dönemi, düzensizlik.... Genel belirtileri bunlar.
[/QUOTE]

İlaçlada atar kistler ya merak etme yıllarca bendede vardı halada var ayrılmaz parçam onlar benim

Yaaa buluşun bakalımmm hadi

canım ablaamm keşke sen de gelsen, aramızdaki sarışın bomba olsan, ne güzel olurdu

kızlar ben erken kaçar, kuaföre gidicem saçımı kestirmem lazım. aylardır gitmiyorum kuaföre

Ahhh keşke canım ya orada olsaydım kesin gelirdim valla ne güzel olurdu..

Hadi bakalım güzelleşmeye

İfade almaya çağırmışlar belli zaten,konteste maşallah dil papuç kadar şimdiden boşamız sizi öyle gözükğyor ayıp etmiş ama

slm dranas yorum yapmıyoum dayanamadımm
garuya bak delüü 2 kişinisiniz heee
belki 2 kişi kalmican töbe töbee ne biçim lafff

Dengesiz bunlar ya. Yemin ederim dengesiz. Nasıl cabuk bir kabullenmedir bu

Eltim ve abisi dışında allah bunları bildiği gibi yapsın diyecek söz yok
eşimle olan sorunlarımı elmayra az çok biliyor eşim her hafta sonu gecelere kadar bilardo oynar
her yıl arkadaşlarıyla tatil yapar ailece bir kere tatilimiz yok
bir de bana bana karşı ilgisizdin dedi

Yaptığı pisliğe kılıf arıyor işte.

@Elmayra
geçmiş olsun bitanem. hadi inş tahlil sonuçların da temiz gelir.
gerisi kolay....

@Dranas
Kontese diyecek çok şeyim var diyecek de cümleleri toparlayamıyorum.
Bu nasıl bir rahatlık, nasıl bir genişlik, nasıl bir yüzsüzlük, nasıl bir kibirdir Yarabbim?
Sen boşanmak üzere olan gelinini yemeğe çağır (amaç barıştırmak mı ayırmak mı o hiç belli değil), sonra M beden yerine XS al, "ay kusura bakma canım sen gözümde XS gibi kalmışsın" diyip düzelteceğin yerde "zayıflayınca giyersin" de. Bunu meali : "ÇOK KIYMETLİ OĞLUMDAN AYRILINCA ÜZÜNTÜDEN 1 DERİ 1 KEMİK KALACAKSIN, O ZAMAN GİYERSİN"

Sonra torununa 10 tl harçlık ver. Burda 10 tl'yi küçümsemiyorum ama sonuçta torununu zaten her zaman görmüyor. Bence 10 tl'yi toruna vereceğine 10 tk'ye oyuncak alsa daha çok makbule geçerdi. En azından prensesin kontesin gözündeki ederini öğrenmemiş olurduk.

2 kişi olunca tupper kullanılamıyormuymuş? 2 kişilik kek- börekler anca emaye kaplarda mı pişiriliyormuş? Hay Allah'ım bana sabır, kontese akıl !!!!!

BU arada Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki telefonun sessizdeymiş. Yoksa vay haline!
Bilkentliye ayrı, hassas kantara ayrı rapor vermen de pek bir ironik olmuş.
Her ikisi de kendince gelin güvey!!!

(Allah'tan az dicektim. Aslında daha çok kalan var içimde. Toparlarım bir ara)

Son düzenleme:

Ne demek arkadaşlarıyla tatile gitmek ya ,ailesi varken hiç gidilirmi başkalarıyla

@elmeyra: canim hosgeldin...cok cok gecmis olsun....Allahim acil sifa versin...

@dranas: halt etmis o kontes....Allahim ya insanlar ne kadar sacmalayabiliyor...onlara neymis...senin iki kisi olup olmamandan....

ah bu kadini ne yapmali kaynar kazana atmali....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…