Dert yok, Sohbet var.... :)

selam canım, ben de anlamadım, acaba filmde falan mı üzerinde durdular, izleyemedim.
dizinin başında bi adam vardı, ama önceki bölümlerden hatırlamıyorum ben.:44:

Film ile dizinin hicbir bağı yok. Film berna öldükten sonra, şule hayatına girmeden önce olan kısmı konu alıyor.

nickinize hiç dikkat etmemişim genç anne bağyan, ama nick altına yazdığınız, insan olana laf anlatılır ayarı ince geldi, bizi muhatap aldığın için çok merci, demek ki insanız, valla şad oldum [/QUOTE]

Evet baya genç bir anneyim çok güzel bir duygu 2,5 yaşında oğlum var annesinin balıı. nickimin altına yazdığım cümle uzun bir hikaye, belki bir gün konuşuruz :)

Ercü'nün geveze silahşörü Tekin'in katilini öldürmedi mi yahu( adliyeye giderken çöpçü kılığında)

selam canım, ben de anlamadım, acaba filmde falan mı üzerinde durdular, izleyemedim.
dizinin başında bi adam vardı, ama önceki bölümlerden hatırlamıyorum ben.:44:

elmayra sayesinde çözecez canım

ay canımın içi hiç bilmiyorum

pöykürürken, ay mil pardon ağlarken saydığı gerekçeleri söyleyeyim,

-önceki gün kahvaltıda sigara böreği yaptım, yemedin. sonraki gün muska böreği yaptım, yemedin. beni sevmiyorsun asude_bahar

(ya dünya güzeli, uyumamıza izin vermeden sabahın köründe uyandırıp kahvaltı masasına oturtuyosunuz, oturuyorum eyvallah, ama gözlerimi açar açmaz senin yağdan gebermiş böreklerini yemek istemiyorum. oğlun öküz gibi yiyor işte, benden sana ne? ana-dana yuvarlanın gidin, benim kilo almamın size bir yararı olacak mı? DİYEMEDİM)

-görümcenle dışarı çıkmaya çalışma asude_bahar, gel bana "anneciğim gel seninle ayşe ablalara gidelim" de.. ama yok benimle dışarı çıkmazsın, çünkü benden nefret ediyosun..

(dünyanın en ileri zekalı kaynanası, ne bileyim ben senin ayşe abla gibi spesifik bir komşuya gitme talebini? ya sana o beyin hücrelerini tek basamaklı sayı adedince mi verdiler kadın, senin evinde misafir olan benim, benimle gezmek istiyosan, tv karşısında koca totonu yaymak yerine, "hadi kızım kalk gezelim" demesi gereken sensin. ayrıca ben senin kızına dışarı çıkalım demedim. kendisi geldi dedi, ben de ok dedim. DİYEMEDİM)

-sürekli odandasın, yanımıza gelmiyosun, bizi sevmiyosun asude_bahar

(ya kadın, doğurduğun oğlun sabah çıkıyor evden akşam giriyor, oğlum nerelerde fink atıyosun diye soruyo musun da ben odaya çekilip banyo, ütü vs gibi şeyler yaparken bile neden odana çekildin diyosun? sen önce danana sahip çık, sonra benimle uğraş.. beni mi özledin, oğlunu mu? dananın suratını görmüyosun, bana sarıyosun.. anam mısın g.tünden ayrılmayacağım mübarek? göbeğimiz bir kesilmişti de haberim mi yok? istersen gel ütümü yap, banyoda sırtımı kesele odamda yalnız kalmayalım.. hatta gece de sana sarılıp uyumak istiyorum.. gözümü seninle kapayıp seninle açayım, bayılıyorum o gül sıfatına.... DİYEMEDİM)

..............

bu ve burada şu an yazmaya üşendiğim çeşitli gerekçelerle, kayınpederin yanında ağlama krizlerine girerek bana bağırdı dünya güzeli.

peki ben ne yaptım?

hiç cevap vermedim. onu dinlerken suratına bir kere bile bakmadım. sadece yere baktım. iyice delirdi.

en sonunda şöyle dedi: "bayram günü bize bir huzur vermedin, keşke gelmeseydin"

bunu diyince, suratına gözlerimi diktim, "bir daha buraya gerelerek huzurunuzu bozmam özür dilerim" dedim..

kendince bana ayra vermek istedi: "böyle yaparsan oğlumuz seni yanında tutmaz"

reste rest çektim, "inanın ne oğlunuz, ne de siz, umrumda değilsiniz.. beni bayram günü evinizden kovmaktan beter ettiniz.. bugünü hayatım boyunca unutmayacağım.. ne sizin, ne de beni burada yalnız başıma bırakıp bu sözleri dinleten oğlunuzun suratını hayatım boyu görmek istemiyorum "

dedim ve gittim danasını aradım.. hemen bana bilet al, ben buradan gidiyorum dedim.. valizimi toplamaya başladım o gelene kadar..

dana geldi, anasıyla babasıyla konuştu ayar verdi, hepsi benden sırayla tek tek özürler diledi.. birkaç gün daha kalıp normal günümüzde döndük..

kaynana, oğluna bayıldığımı sandığı için bana gider yapmakta beis görmüyodu.. hala o küçük öküzüne aşık, gözü dünyayı görmeyen, ne dese sinesine çekecek bir asude_bahar var sanıyor..

alayına birden ayarı verince, kçükten büyüğe doğru hepsi ayağıma kadar gelip özürler diledi.. oh olsun..

@asude: canim tabiki cok özledim seni....sen yokken hic özet gecen olmadi....dolayisiyla beni de güldüren...

@hanim abla: bende kisa bi süre önce muhabbet kusu aldim ama benim ki cok agresif....

@asudecik- psikopat gelin...

aferim kız sana....
gelinler medar-ı iftiharı...
bravo valla ne diyeyim ki...?

hakikaten sivri zekalı kaynana oğlunun hırsını senden çıkarmak istemiş ama yanlış duvara tosladığını geç farketmiş.
iyi olmuş, hoş olmuş...
sanırım bundan sonra uzun süre dilini sokar bir tarafına...

Ayarı iyi yapmışsın ağzına sağlık haddini bildirmişsin valla bildirmessen tepene çıkar bunlar her an yanlarında istiyorlar çünkü havalarını alırlar vallla

@asude: canim tabiki cok özledim seni....sen yokken hic özet gecen olmadi....dolayisiyla beni de güldüren...

@hanim abla: bende kisa bi süre önce muhabbet kusu aldim ama benim ki cok agresif....

Bakalım bizimki nasıl çıkacak yaklaşmassa değiştircez ama öyle konuştuk satıcıyla

Ercü'nün geveze silahşörü Tekin'in katilini öldürmedi mi yahu( adliyeye giderken çöpçü kılığında)

elmayra sayesinde çözecez canım

Gecen sezonki bölümde geveze bi arabanın icindeydi, yanındaki adam hic konuşmuyordu falan onunla bir bağlantı var ama tam hatırlayamadım akşam.

Geveze tekinin katilini öldürdü ama katil maşaydı. Yani başka bir bağlantı var.

Behzatın evinde el izleri bulunan kadını hesaba katmadılar, cezaevinde behzatı öldüreceklerdi.

sağol tatlım, tek başıma sinemaya gitmek istemediğim içüün izleyemedim merak etmekteyim filmi de, rahatladım şimdi

Film bence diziden önce izlenmeliydi cünkü sanki dizinin iki bölümünü birden izliyormuşsun hissini verdi. Özledik ya bi de bayıla bayıla izledim ben. Ama şimdi gitsem aynı tadı alamam.

afferim sana...
süpersin...haarikasın valla bak...
fazlasıyla haketmişler...
üff sinirlendim heee...

Sessiz sessiz pskioya bağlayıp ayarı vermiş gaynanaya hahahahha

Ayarı iyi yapmışsın ağzına sağlık haddini bildirmişsin valla bildirmessen tepene çıkar bunlar her an yanlarında istiyorlar çünkü havalarını alırlar vallla

ya benim hatam.. bu kadına hep "oğlu bulunmaz hint kumaşı ve ben onu bulduğum için kendimi dünyanın en şanslı kadını hissetme motivasyonu ile tüm kahırlarını çekeceğim" izlenimini yaratmıştım. şimdi gördü dünyanın kaç bucak olduğunu.. artık sevgime, aşkıma güvenemeyecek.. rest çekti mi hemen rest..

................

kızlar bu arada size benim için önemli bişe sorucam.. geçtiğimiz hafta 3 kere korunmasız birliktelik yaşadık çok afedersiniz, bugün doğum kontrol hapına başlasam kifayet eder mi, yoksa iş işten geçti mi

(bu arada son adet tarihim 1 kasım)

offf offfff
Vallaa bu kaynanalar amma çektiriyor be kardeşim gelinlere.
Burada böyle şeyler okudukça cidden şükrediyorum halime.
Benimde kayınvalidem var arada illaki sıkıntılar oluyor ama asla birbirimizin yüzüne bişi demedik.
Heee pardon 5 yıllık evliyim 1 kere oldu :)
üzülüyorum ama ben bu tür olaylar okuduğumda allah yardımcımız olsun

Eğer 28 günde bir oluyorsa şaşmadan 15 kasımda yımırtlama günün. Büyük ihtimalle birşeycik olmaz. Ama şekerden karınca yaradan rabbimin işi belli olmaz, konduruverir karnına bebeği

Şaka bir tarafa olmaz birsey. Takvim yöntemi işte. Bir de haplara adetinin 5. günü başlaman gerkiyor diye biliyorum ben :S

bir de haplar ilk ay %50 koruyor haberin olsun kuşum...hapa tam güvenme...
bişey daha ben adetim biter bitmez yumurtlarım öyle 15ini bulmaz benimki...
yaani şahsa göre deeşir elmayra anııımmmm...

canım şuraya Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama son iki adet tarihini girersen olası yumurtlama tarihini görebilirsin.
ayrıca bu dakkadan sonra hap alsan nolurrr, almasan nolur.
eğer tuttuysa tutmuştur zaten.
he bu dakkadan sonda sadece ileride hamile kalmamak için içmeye devam edebilirsin...

Rabbim beni imtihandan imtihana sürüklediği için, bebeği de başıma salıverir, hiç belli olmaz..

ya gerçi artık özeniyorum bebeği olanlara, bahçelinin hayalindeki çocuğun püskevit, çiköleta istemesi gibi, "benim de bir bebeem olsa" falan diyorum bazen, ama güvenemiyorum kendime..

dranas nerde yaa

Son düzenleme:
bir de haplar ilk ay %50 koruyor haberin olsun kuşum...hapa tam güvenme...
bişey daha ben adetim biter bitmez yumurtlarım öyle 15ini bulmaz benimki...
yaani şahsa göre deeşir elmayra anııımmmm...

Hımmm bunları öğrendiğim iyi oldu. Adetin uzun mu sürüyor ki öyle dipdibe

Off kadın olmak ne zor iş be

reng olduktan sonraki 15 gün hamile kalınma olasığının bir hayli yüksek olduğu bir zaman. ve reglin bittiğinde başlaman gerekirdi ilaca şimdi içsende bir yararı olacağını sanmıyorum

asude alnından öpesim geldi, gurur duydum seninle. çok iyi yapmışsın valla.
ama yine de bayram günü seni üzmelerine,sinirlerini bozmalarına çok üzüldüm.
sayıyosun gidiyosun, bi de laf yiyosun. yok bunlara iyilik yaramaz

d. kontrol hapını da adet döneminde başlamak gerek diye biliyorum, yumurtlama günlerin de yakın sayılır.
tabi düzenine de bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…