Dert yok, Sohbet var.... :)

ahahahhaa yakışır psikoma bebek Evliliğin dönemleri işte ara ara yokluyor deemi

Dranas ı ben de merak etmeye başladım

hahh tam gıcık kk kadını tipine büründün.
bir derdim varda konu okuyup "ayy allahıma şükür benim böyle bir dedim yok. tütütütütüttü maşşallah bana." diyen gıcık kk kadını tipi...

eeeee hoşgeldin hediyesi olarak seni ilk topa tutma şerefine ben nail oldum

arkadaslar hafta sonu sizin sohbetinizi o kadar aradim ki anlatamam...defalarca yazmaya calistim ama internetim takildi...yazamadim...

berbat bi hafta sonu gecirdim...

arkadaslar hafta sonu sizin sohbetinizi o kadar aradim ki anlatamam...defalarca yazmaya calistim ama internetim takildi...yazamadim...

Noldu anlat bakim. Canın mı sıkkındı, canını mı sıktılar

hayırdır canım???

valla biz de dün neredeyse kafa göz dalıyorduk kocayla birbirimize.
kavga sebebimiz süper ama...
bir ara anlatırım...
ama sizin dilinize düşmekten korkmuyor değilim hani...
(hazır çirkinim betim de bana sarmaya hazırken)

Hımmm bunları öğrendiğim iyi oldu. Adetin uzun mu sürüyor ki öyle dipdibe

Off kadın olmak ne zor iş be

naynnn...6 gün sadece...3ü yoğun...
desolette geçtim kesildi adetim yaaa...yasmine döneceğim bu ay hayırlısıyla...
benim adetim biter yumurtlamam başlar...hep böyledir...

Ben geldim...yine selam vereyim siz yine beni kaale almayın...
ben de giderim...

hosgeldin mudire hanim betty.

Beğenmedinizmi yahuu beniiii hoşgeldin demediniz kendimizi tanıttık okadarr... birde torpilim vardı CSİ abladan

hosgeldin sevocan... bebisin nasil??

hayirdir canim

saolasın cancağızım, zaten bir sorun çıkacağını biliyordum, hazırlıklıydım mental olarak, ama tepkilerimden memnunum.. geriye dönüp baktığımda "hmm iyi ki böyle yaptım" diyebiliyorum.. o yüzden üzüntü vs yok..

ahahahaha

aynısını ben söyleyecektim de, dedim ki yüklenmeyeyim şimdi csi bana atarlanır, kızı buralara getirdim, ne yükleniyosun vs diye

anlatsana cancağızım, neler oldu hayır olsun?

Oğluşları zaten öyle değilmi hemen çemkirmeye başladınmı direk saldırıya geçerler kaygananar

Hayırdır nolduuu .

Anlatsana

Naptın adamcaaza

naynnn...6 gün sadece...3ü yoğun...
desolette geçtim kesildi adetim yaaa...yasmine döneceğim bu ay hayırlısıyla...
benim adetim biter yumurtlamam başlar...hep böyledir...

yasmin bana da iyi geliyordu, yaklaşık6 aydır kullanmıyorum bir aydır da cinsel perhizdeyiz

Bu ay tekrar başlıycam galiba

hayırdır canım noldu,
geçti mi bari...

anlat anlat anlat, biz de kk kadınları olarak elimizden geleni yapalım

kızım hani november sweetti ya, herkes mevzular yaşamış

lal, csi, ben anlattım sıra sizde, haydeeee

tamam önce lal, sonra ben...
sırayla....

AAA lütfennnn bende bir gelin olarak zaten sizin tarafınızdayım fakat arada iyiler çıkıyor onu diyorum. Hani kurunun yanında yaşta yanmasın hesabı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…