Dert yok, Sohbet var.... :)

lal ve csi

amma nazlandınız yahu,

ben pazartesi demedim, tatil ertesi demedim, işler yığılmış demedim, kayınvalideyi nasıl ağlattığımı yazdım satır satır, ayıp şey

csi ilen lal yazarken ben de bi spoiler kondurayım.

Savcı behzatı nasıl seviyor öyle ya. Kapının önünde behzatla konuşurken ağlattı beni.

-sana yardım etmeme izin ver behzat, ya da bana yardım et. 2 aydır yolunu gözlüyorum. böhööööö yaptım yeminle

Son düzenleme:

ah ahh, güzel sahneydi canım...
o yine az beklemiş, ben 4 aydır bekliyorum, hapis gibi mübarek

dizinin takipcisi degilim ama ara ara bakiyorum. savci kadin cok set gorunumlu, kontrolu yuksek biri degil miydi???

eet ya,

benimkiyle beraber (ya bu kocama acil bir sıfat bulun kızlar, öküz, odun, öyle bişe olsun, adını vermek istemiyorum) izliyorduk, savcı cümlesini bitirip kapının önüne oturunca ben "aaahhh aşkkk" dedim.. o da dedi ki, "kimse beni böyle sevmedi" ben de dedim, "aa niye canım eski sevgilin senin için intihar etmişti, daha ne yapsın kızcağız, ölümü göze almış.." "ben senden bahsediyorum beaaa" diyo, koptum ay

dizinin takipcisi degilim ama ara ara bakiyorum. savci kadin cok set gorunumlu, kontrolu yuksek biri degil miydi???

Evet sert. Ama anaç. Sahipleniyor sevdiği adamı. Duygularını bizim gibi trip atarak göstermiyor vs vs .

bu son imasizla pek "odun" u andirmiyor ama detaylari sen bilirsin canim :))

Offf cok pis laf sokuyosun asude yaa Adamı bozuk para gibi harcamışsın

Evet seninkine bi nick bulmamız lazım. Biraz özelliklerinden bahset bakalım

oluyor canım yaa, tekrar gideceğini bilmek kötü oluyor.
adam eve gelince bile bakıp bakıp ağlıyorum böööeee yine gidiceksiiiinnn diye

Oy yerim yaa. Sabır sabır diyelim hep olur mu

Offf cok pis laf sokuyosun asude yaa Adamı bozuk para gibi harcamışsın

Evet seninkine bi nick bulmamız lazım. Biraz özelliklerinden bahset bakalım

Oy yerim yaa. Sabır sabır diyelim hep olur mu

kızım hergün anlatıyorum binbir tane hikaye, hala adamı anlat diyosun

ya geçen gün hani dertli bi kızcağız gelmişti buraya, annesi ona "potuk yaratılışlı" demişti, ben de benimkine öyle demek istiyorum, belki kısaca potuk derim

ne bu böyle yahu...

ne cesaretle böyle konuşuyor ki anlamadım...

hayır oğluşu evde yokken...

sen bizi sevmiyorsun diye ağlayan, daha çik sevgisini isteyen kimse niye tehdit eder anlamadım...

tipik kriz işte...

benimde ayrılık aşamasından sonra kayınvalide ile ilk bayramım oldu...

gözlemlerimi, gördüklerimi hep arkadaşlarıma anlattım..

eşime bile söylemedim...

erkek milleti kulağıyla duysa bile yinede haksıza o an haksız dese bile yürekten diyemiyor.

objektif olamıyor...

o yüzden ben hiiiiç mi hiç demiyorum artık...

yetişemiyorum size yahu.. çok işim var bugün yarın da yokum zaten..

asude'm sen eşi ve eşinin ailesinde herkeslere nutuklar çek, sonra da kaynanaya bağır çağır..
oldu mu şimdi?

behzat ç.den bahsedip durmayın uyuz oluyorum yaaa..yorum kabiliyetim yok çünkü ben hiç izlemedim..

arkadaslar kusura bakmayin...yazamadim bi türlü....patronun odasi hemen benim masamin arkasinda o yüzden rahat acamiyorum sayfayi...

evliligimle ilgili sorun yasiyorum...cok kararsizim...bi cok sorun var nerden baslicam bilmiyorum....2 konum var kk da...okuyanlar bilir....ama hala cözülmüs degil...isler sarpa sariyor....aile problemi para problemi vs...problemimizi oturup konusamiyoruz bile...hafta sonu sikca bu evlilige tamammi devammi demeyi cok düsündüm...

olmuyor...

Hahhaha potuk ne ya potuk=ayı geliyo benim aklıma sözüm meclisten dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…