Dert yok, Sohbet var.... :)

i ih, yaglar sadece ic organlarinin donmasini engeller. derinin usumemesi icn kan dolasiminin iyi olmasi lasim :)

carpik bilimsel bilgi mod on

of ya rejimin ilk gununden tatliya saldirasim var.

bak gördün mü benm yağlar yine bir işe yaramadı

ben de sabah lahana suyu ictim. Öğlen bişiler yapmam lazım. Ev yemeği yiyebileceğim bir yer yok :S

bak gördün mü benm yağlar yine bir işe yaramadı

ben de sabah lahana suyu ictim. Öğlen bişiler yapmam lazım. Ev yemeği yiyebileceğim bir yer yok :S

lahana suyu ne icin?

ben dranas in yolladigina basladim ama 2 yemek kasigi pilac da cok az yav :)) biras arttirdim, cunku sebze yemegim yok yanimda.

ben de h.sonu adamakilli bisiler pisirdim, saklama kaplarima boldum. gunluk bu bu diye.

insallah dayanabilirim.

canım acaba fırını çok mu yüksek ısıda tutuyorsun?
böylece içi hamur oluyor dışı pişiyor?

standart kek tarifi vericem şimdi, sen içine ne koymak istersen onu ekle. (tarçın / üzüm / elma rendesi / kakao)
3 yumurta
yarım bardak sıvı yağ
1,5 bardak toz şeker
3 bardak un
1 bardak süt
vanilya, kabartma tozu

önce şekerle yumurtaları iyice karıştır mikserle. bembeyaz olsunlar. sonra yağı ekle. biraz da öyle çırp. en son olarak un, vanilya, kabartma tozu ve sütü ekle. mikserin düşük devrinde iyice yedir harcı birbirine.
bunları yaparken fırını 175 dereceye ayarla, ısınsın kendi kendine...
at fırına. 40 dakika sonra kekin hazır.
(silikon kap kullanıyorsan 60 dakikayı buluyor pişmesi)

Son düzenleme:

yağ yakıyor. yıllar önce bununla ve yediklerime dikkat ederek 15 kilo vermiştim. Şimdi yine 10 kilo vermm lazım.

Aslında ben de öyle yapabilirim ama sabah ayrı akşam ayrı beni yoruyor :S

burası da kışın sıcak yazın soğuk mal gibi üşüyorudm ayağımın altına ısıtıcı alıciiim.

nalet girsin diyolar bir de

ben adamın tarafında da "nahlet gelsin" derler...

ay bi de şey var, "lanet lain kör şeytan"

yani lanet okuyor amma lakin ki şeytana okuyor, ondan günahı yok..

soğukta üşürüm diye daha 1 tane bile sigara içmedim bugün

Lal cim merhaba

Yaşadıkların sıkıntılı şeyler; ki eminimki bir o kadarda anlatamadıkların vardır. Evlilik gerçekten hem zor hem zevkli hemde garip bir yaşam. 2 kişiyken 1 olmak zor olabilir ama eşinin artık bu fikre saygı duyması gerekiyor. Uzman ne dicek bende gerçekten merak ediyorum. hem senin için hemde biz evli bayanlar için mantıklı bir açıklaması olacaktır sanıyorum. Eğer mutlu değilsen evlilik sana birşey katacağına birşeyler alıyorsa yıpratma derim kendini ama yaşayan sensin.

ay bi de şey var, "lanet lain kör şeytan"

yani lanet okuyor amma lakin ki şeytana okuyor, ondan günahı yok..

soğukta üşürüm diye daha 1 tane bile sigara içmedim bugün

bi taşla iki kuş mu vuruyor hahahahah

Keyfi yok ki anacım. İki nefes alıcam diye k.ç.m dondu

kayısı kıvamında yumurta pişirmeyi beceremeyen; gel gör ki kim yemek konusunda sıkıntı çekse (kavurma tarifi, kek pişirememe, sıcak şarap tarifi) hemen imdadına yetişen güzel kadın.. i love you i love you, do you love me, yes i do

ilginiz icin hepinize tesekkür ederim....yasi benden büyük olmasina ragmen olgunlasmadigi dogru....resti benim ona cekmem gerekirken o bana cekiyor canim...

karsindakini degistirmeye calismak bos bi caba ama insan bir umut yinede deniyor....

arkadaşlar ya,

kan tahlili yaptırdığımda kansızlık çıkmıyor, demir bağlama oranım da iyi,

kalorifer yanında masam.küçük bir odadayım...

ama gelin görün ki eller ayaklar buz..

öyle böyle buz değil.

biri kafasını çarpsa şişse elimi koysam iner şişlik buz niyetine..

dün oğlumun bezini değiştiriyordum..bacakları sıcacık tabii..

elim değince çocuk " aneeee aneee, uff ufff dedi"

o bile donuyor:)

tatlı, pekmez yemek falanda fayda etmiyor..

kışı hiç sevmiyorum

yağ yakıyor. yıllar önce bununla ve yediklerime dikkat ederek 15 kilo vermiştim. Şimdi yine 10 kilo vermm lazım.

Aslında ben de öyle yapabilirim ama sabah ayrı akşam ayrı beni yoruyor :S

hmmm... ben de deneyeyim. ben 4 kilo versem yeteer.

1.58 e 54kg im suan. ama gobek olusmaya basladi cok fena, bir de yanlarda simitlesme...

gecen gazetede okudum, bu tip kilo alma obezite habercisi olabilirmis... bir de surekli masa basindayim.

benim de sabah aksam ayni, sadece, mesela oglen salata ise aksama yogurt. hem sebze hem et yemegi de degil. ya o ya o.

2 gun bi cesitten ogle aksam, 2 gun diger cesitten ogle aksam

Aynı durumdayım, yazı yazarken bile harflere tam basamıyorum

2-3 cesit yaparsam tek seferlik ve hergun pisirmem gerek. cunku kucuk bir dolabi 3 kisi kullaniyoruz. herbirimize 1 raf. pisirdigimi koyabilecegim yer yok. disardada bozulur..

ben 8 ayda 54 ten 64 e sıcradım

Midem erkek midesi gibi oldu

Aslında ben de bu şekilde yapabilirim, sefer tası alıcam kendime

yemin ediyorum tarifi verirken senin bunu yazacağını adım gibi biliyordum.
beni yanıltmadığın için tşkler....

vallahi şaka gibi.
mantı açarım, baklava açarım, tramisum, pilavım ünlüdür, diyorum ya 1 saatte 5 çeşit yemek çıkarırım masaya
gel gör ki nahlet gelesice yumurtaları pişiremiyorum.

e o kadar kusur kadı kızında da olur.
nazarlık canım nazarlık

katecim kan degerlerin normalse neden boyle ki?

benim kan degerlerim cok dusuktur, bu yuzden suan zangir zangir titremekle birlikte, tirnaklarim mosmor. abartisiz mosmor...

ama senin ki ilgincmis.... yazlari yeteri kadar guneste kaliyor musun?

tiroidlerine baktırdın mı hiç canım?
hipotroidi olanlar da çok üşüyorlar.
bknz şekil 1.a

biraz önce esimle konustum...(dün eltim tr den geldi cocuklar bi kac gün bizde kaldi)...yengen bir tesekkür bile etmedi aksam dedim...tesekkürmü etmesi gerekiyordu dedi...bilmem ama ben mutlu olurdum dedim....demedi diye mutsuz mu oldun dedi...gececegim bunlari dedim...sanirim bizde kültür farki da var...ben olsam cok mahcup olurum tesekkür ederim...hanimefendi hic istifini bozmadi...

(büyük bi sorun oldugu icin paylasmadim yanlis anlamayin ama bazen beni hak etmediklerini düsünüyorum)

bundan sonra aldigim kadar verecegim....

ben 8 ayda 54 ten 64 e sıcradım

Midem erkek midesi gibi oldu

Aslında ben de bu şekilde yapabilirim, sefer tası alıcam kendime

:)) su kilitli saklama kaplari super. corba bile getirdigim oluyor okula.
ben mecbur evden getircem.. et-tavuk disarida yemem, yakinlarda turk restorani yok, olsa da sadece doner... sebze yemekleri de felaket mi felaket bisi...

evet kuzucum seni yanıltmam durduk yere.. zaten istanbulda hava kapalı, insanın canı sıkılıyor, bir de asude_bahar neden beni şaşırttı diye üzülmeni istemem..

nazarlık olmuş cidden, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…