deniyorum uzak durmaya calisiyorum ama 1 oluyor 2 oluyor....hafta sonu hic evden cikmadim...ruh gibi evde durdum...
cumartesi günü beyefendi cok sikilmis ki kahveye gitti..arkadaslarina rezil oluyormus da hepsi arkasindan kilibik diyormus da...
bekarlik hayatina geri iade edicem ona...az kaldi....
yeni bütün sorun senin o 500'ü ayırman mı?
Acaba o 500'ü senin kendi ailene falan gönderdiğini zannediyor olabilir mi?
Yoksa biliyormu senin o parayı biriktirdiğini (sadece bilmek değil görmek anlamında) ?
lalcim ben her zaman derim
sevgisiz, aşksız bir evlilik sürer ama SAYGISIZ asla...
çünkü saygı olmayınca şiddet (duygusal/fiziksel), aldatma (duygusal/fiziksel) ve hakaret gelir..
ayrıca bence sizin ilişkinizde güven problemi var.
nedenini bilmiyorum ama öyle hissediyorum...
evet ki actigim konuyu okursan bunu neden yaptigimi daha iyi anlarsin sanirim....
500 aileme vermedigimi biliyor...ailem burda ihtiyaclari da yok o paraya...para bankada birikiyor...
evet güven problemi var...gelecegimle ilgili...suan sabretmeye calisiyorum....ailenin ne demek oldugunu bir gün anlayacaktir diye ama sonuc olumsuz gibi görünüyor....
lalcim anladığım kadarıyla eşin paranın kendisinde durmasını istiyor,
peki biriktiricek mi? bu konuda güvenin var mı...?
iyi de arkadaslarina niye soyluyor ki?? bunlarin hepsi seni yildirmak icin caninm. sabrini zorluyor. en sonunda al hepsi senin olsun demeni bekliyor. ama bilmedigi baska birsey daha var ki o da alabilecegin tek karar o degil, baska seceneklerin de var...
lalcim eşinin öğrenmesi gerek ama nasıl,
aileye giren para ortak kararlarla tasarruf edilmelidir.
üstelik çalışan bir kadın varsa.
madem öyle otur evinde, bakalım geçindirebilecek mi?
ev araba alabilecek mi, çocuklarını iyi koşullarda okutabilecek mi?
bunları yapsın, sonra yardım etmeyi düşünsün bi zahmet
evlenmeden önce ne kadr süre birlikteydiniz?
lalcim bişey sorucam ama kırılma nolur....
neden evli kalmak istiyorsun?
inat mı? boşanmak istememek mi? laybetme-yalnız kalma korkusu mu?
içinde, gerçekten en içinde neden evli kalmak istiyorsun?
para vs gibi sorunlar aşılır, her birimiz dönem dönem geçtik o yollardan.
ama benim takıldığım nokta hakaret ve saygı noktası.
en nefret ettigim sey kahveye gitmesiydi..evlenmeden önce cok savastim...dinlemedi...evlendikten sonra Allah var gitmedi...1000 de 1 gitti...
tamam anliyorum bi yere cikmiyor gitmiyor ama bende gitmiyorum...bin de bir arkadaslimla bulusuyorum ama benimkiler bana ayar verip sacma sapan yerlere gitmiyoruz....
evet baska verebilecegim kararlarim var ama ben bunun icin evlilik öncesi herkesi karsima alip savasmadim...dayak yemedim...
inanin bana hersey unutuldu...cok zoruma gidiyor...
lalcim bişey sorucam ama kırılma nolur....
neden evli kalmak istiyorsun?
inat mı? boşanmak istememek mi? laybetme-yalnız kalma korkusu mu?
içinde, gerçekten en içinde neden evli kalmak istiyorsun?
para vs gibi sorunlar aşılır, her birimiz dönem dönem geçtik o yollardan.
ama benim takıldığım nokta hakaret ve saygı noktası.
6 yil canim....
sohbet koyu...lank diye içeriye dalmak istemedim,okuyorum yazdıklarınızı..
lal'cim üzülerek okuyorum ama birşey diyemiyorum,tamamen aynı olmasa da azcık ucundan bazı yaşadıklarımız benziyor
E az bir zaman dilimi de değil. Parasal muhabbetler var mıydı daha önce aranızda
evlenmeden bana hic bu yönünü göstermedi...aksine bana banka kartini teslim etti(bana kizabilirsiniz yaptigim cok büyük aptallikti cahillikti)
E madem öyle de neden evlendikten sonra kardeşlerine karşı baba rolüne soyundu? Büyüdüğünü falan mı kanıtlmaya calısıyor
evlenmeden bana hic bu yönünü göstermedi...aksine bana banka kartini teslim etti(bana kizabilirsiniz yaptigim cok büyük aptallikti cahillikti)
saygiyi yitirmemiz tek tarafli degil inkar etmiyorum ama ben bu günlere gelmek icin cok cektim...cok büyük sorunlar yasadim...beni biraz idare edemedi...
onu seviyorum ama artik yoruldum....
iyi günümüz gecmiyor degil ama duydugum seyler beni cok fazla gücsüzlestiriyor...
onu sevdigim icin yikip gecemiyorum....
aile kavraminin hangi anlama geldigini bilmiyor....
önemli degil canim...kafanizi sisiriyorum bugün biraz kusura bakmayin...
Allah yardimcimiz olsun....
@lal kusura bakma ya, şimdi okudum da yazdıklarımı dedektif gibi gibi sürekli soru sormuşum
edit; soğuktan sacmalıyorumkolomb ne ya :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?