aynen öyle..sanki babasi...
canım benim sevgiye ne kadar büyük saygım olduğunu beni yakından tanıyan dostlarım çok iyi bilirler.
seviyorum dediğin için elimi kolumu bağlıyorsun, söylemek istediklerimi dile getiremiyorum.
lütfen bir daha bunu söyleme.
bir daha söylersen gerçekten kırıcam kalbini.
kimse zorla yazdırmıyor bize bişeyi.
okumak istemezsek, kafamızı şişirdiğini düşünürsek inan bana cevap vermez, görmezden geliriz.
şöyle okkalı bir ders vermek lazım senin kazmaya ama nasıl
@lal
lalcim bence en güzeli terapiste kadar sorunları irdelememek.. orada objektif ve uzman bir göz eşliğinde, sorunların kökenine iner, birbirinizi anlarsınız.. şimdilik bekle diyorum sadece..
kafandan ne geciyorsa söyleyebilirsin...ben cogu zaman at gözlüklerimi takarim...etrafimi göremem görmek istemem...bana da iyi gelebilir baska bi bakis acisi....
tamam bi daha söylemicem....
önemli degil canim...kafanizi sisiriyorum bugün biraz kusura bakmayin...
Allah yardimcimiz olsun....
ayın 24'üne kadar yorumlarımı kendime saklayacağım.
profesyonel görüşün ne diyeceğini merak ediyorum çünkü.
bu dönemde sana bol sabır ve huzur diliyorum canım...
Çok üşüyorum yaaa! Isıtma yetersiz. Ellerim sabahtan beri buz gibi.
Annemi arayıp; üşüdüm üstümü örtsene anne diyesim var
aşkolsun canım olur mu öyle şey...
ben de sıcaktan ölüyorum.. nasıl bir havalandırmaysa, yazın sıcak, kışın sıcak, hep sıcak hep sıcak nalet olası (bazı yörelerde lanet değil, nalet denir hani, lanet okumak günahmış diye creative türk insanı çare bulmuş, lanete nalet denilecek, domuza donuz.. te allaam)
ben de sıcaktan ölüyorum.. nasıl bir havalandırmaysa, yazın sıcak, kışın sıcak, hep sıcak hep sıcak nalet olası (bazı yörelerde lanet değil, nalet denir hani, lanet okumak günahmış diye creative türk insanı çare bulmuş, lanete nalet denilecek, domuza donuz.. te allaam)
ben de donuyorummmm.
dışarı çıkıp sigara bile içemiyorum sırf üşücem diye.
birazdan kahvemi alıp çıkmayı planlıyorum..
burası da kışın sıcak yazın soğuk mal gibi üşüyorudm ayağımın altına ısıtıcı alıciiim.
nalet girsin diyolar bir de
hem usuyorum hem acim
ben adamın tarafında da "nahlet gelsin" derler...
ben tok olduğum halde üşüyrum. mantıken yağlarımın beni ısıtması gerek dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?