Dert yok, Sohbet var.... :)

kafandan ne geciyorsa söyleyebilirsin...ben cogu zaman at gözlüklerimi takarim...etrafimi göremem görmek istemem...bana da iyi gelebilir baska bi bakis acisi....

tamam bi daha söylemicem....

@lal

lalcim bence en güzeli terapiste kadar sorunları irdelememek.. orada objektif ve uzman bir göz eşliğinde, sorunların kökenine iner, birbirinizi anlarsınız.. şimdilik bekle diyorum sadece..

@dranas

nerdesin kuzu yaa of

@lal

lalcim bence en güzeli terapiste kadar sorunları irdelememek.. orada objektif ve uzman bir göz eşliğinde, sorunların kökenine iner, birbirinizi anlarsınız.. şimdilik bekle diyorum sadece..

deneyecegim canim...umarim ise yarar danisman...

kafandan ne geciyorsa söyleyebilirsin...ben cogu zaman at gözlüklerimi takarim...etrafimi göremem görmek istemem...bana da iyi gelebilir baska bi bakis acisi....

tamam bi daha söylemicem....

ayın 24'üne kadar yorumlarımı kendime saklayacağım.
profesyonel görüşün ne diyeceğini merak ediyorum çünkü.
bu dönemde sana bol sabır ve huzur diliyorum canım...

Çok üşüyorum yaaa! Isıtma yetersiz. Ellerim sabahtan beri buz gibi.

Annemi arayıp; üşüdüm üstümü örtsene anne diyesim var

ayın 24'üne kadar yorumlarımı kendime saklayacağım.
profesyonel görüşün ne diyeceğini merak ediyorum çünkü.
bu dönemde sana bol sabır ve huzur diliyorum canım...

tamam canim...förüslerini sana iletecegim...

amin canim...Allahim tüm zorda olanlara yardim etsin insallah...

Çok üşüyorum yaaa! Isıtma yetersiz. Ellerim sabahtan beri buz gibi.

Annemi arayıp; üşüdüm üstümü örtsene anne diyesim var

ben de sıcaktan ölüyorum.. nasıl bir havalandırmaysa, yazın sıcak, kışın sıcak, hep sıcak hep sıcak nalet olası (bazı yörelerde lanet değil, nalet denir hani, lanet okumak günahmış diye creative türk insanı çare bulmuş, lanete nalet denilecek, domuza donuz.. te allaam)

ben de donuyorummmm.
dışarı çıkıp sigara bile içemiyorum sırf üşücem diye.
birazdan kahvemi alıp çıkmayı planlıyorum..

burası da kışın sıcak yazın soğuk mal gibi üşüyorudm ayağımın altına ısıtıcı alıciiim.

nalet girsin diyolar bir de

ben de donuyorummmm.
dışarı çıkıp sigara bile içemiyorum sırf üşücem diye.
birazdan kahvemi alıp çıkmayı planlıyorum..

cıkmaaa ben biraz önce denedim sabahtan beri ısıttığım narin ellerim buz gibi oldu

ben adamın tarafında da "nahlet gelsin" derler...

ben bizimkilerin ne dediğini bile anlamıyorum. bartın şivesi cok enteresan

youtube dan izledim bi iki video 10 cümleden 2 sini anca anlıyorum

geriden geriden takip eden kedi..

csi, yumurtadan henüz kavga etmedik ama arada hamur olmuş keklerime yaptığı iltifatlar için kavga ediyorum ben de..

"anan yapsın sana kek" bile dedirtti bana sonunda.. annesi de hiç beceremiyor keki.. sustu bir şey diyemedi ondan sonra..

lalcim.. bizimle konuş paylaş tabi ki.. ama bu işin anahtarı ikinizde.. eşin bana evliliği kaldırabilecek olgunlukta değil gibi geliyor.. terapiste gitmek sizin için önemli bir adım olacak.. kimse kolay kolay değişmiyor.. sadece duruma göre davranıyor.. belki senin restlerini görür seni kaybetmekten korkar..

benim insan ilişkilerinden anladığım bu. bu yüzden kimseyi değiştirmeye çalışmıyorum..

ben tok olduğum halde üşüyrum. mantıken yağlarımın beni ısıtması gerek dimi

i ih, yaglar sadece ic organlarinin donmasini engeller. derinin usumemesi icn kan dolasiminin iyi olmasi lasim :)

carpik bilimsel bilgi mod on

of ya rejimin ilk gununden tatliya saldirasim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…