Dert yok, Sohbet var.... :)

hhahhaha seni de alıştırdım gördün mü.

Bu arada kızlar üstüme şoför tanımam. Bir haftalık ehliyetle ankara bursa yol yaptım. Nasıl bir cesaret bendeki bilmiyorum valla.

ivit bende alıştım

kadında ses yok bu bir...

Erkekler sexi buluyormuş odun gibi kadın yauuu neresi sexi???

Bir de burda vergi ödemiyor ya bu da ona kıl olmam için başka bir neden

acunun ekranlarımza taşıdığı hicbir programı izlemiyorum. Yalaklıkta br numara kendisi.

Hadiseden nefret ediyorum
Murat Boz a yakıştıramadım
Mustafa Sandal bnm burda ne işim var der gibi oturuyo
Hülya teyze her yırtık donun icinde maş

o yarışmada müzik anlamında DOLU olan iki insan var
biri Mustafa Sandal, diğeri Murat Boz.

Sesleri yorumları tartışılır ancak oradaki jüri(!)ler içinde müzikal anlamda söz sahibi olan yegane iki kişi onlardır.

Bayanlar ise sadece rating amaçlı ordalardır ki zaten Hülya Avşar'ın ne olduğu belli değildir. (şarkıcı,artist, vsvsvsvsvs)

ivit acun tam bir yalaka

Murat boz,hadise ve hülya her b..ka atlıyo...

Hele ki hülya'yı artık heryerde görmekten bööööö geldi....müzikten çok anlıyo ya

Musti'nin orada cidden ne işi var anlamadım???

Çatlasın istanbullu gacılar :13:

hiç çatlamam

niye çatlayayım

yarın öğlen arkaaşımlan giderim, gezerim, gelerim.. çok seviyorum onu da.. iş arkadaşıma da bayılıyorum..

hiç sizinle görüşmek istemem..

istemem..

iş arkadaşımı da çok severim.. o da beni heyecanlandırıyo, mutlu ediyo..

kıskanmam, niye kıskanayım.. yok kıskanamam tarzım değil..

:120:

katılıyorum,
acunun hiç bi programını izlemem artık, allahın yalakası işte, hem de karısını göstere göstere bangır bangır aldatan cinsten, yüzsüz

flz neresi bilmem.. kızılay'da mı? yani anlayamadım ben ankara'da ne manzarası??

bak bak bak

corak ankara toprağı manzarası yavru kuş :d

Angaranın ayazını İstanbulun boğazına tercih ederim

(ergen angaralı mode on)

flz neresi bilmem.. kızılay'da mı? yani anlayamadım ben ankara'da ne manzarası??

kedicik ben de soracaktım da, zaten ismimiz çıktı kıskanç fesata sormayayım dedim o sebepten.
sanırım anıtkabir manzarası.
ay bilemiciim.
göl manzarası değildir dimi? yok yok değildir

"hülya avşar insanların yeteneği olup olmadığını 30 saniyede anlıyo, biz 30 senedir kendisinin ne yeteneği olduğunu anlayamadık"

hulya avsar bana inanilmaz itici geliyor.

hadise de zaten hem onca para toplayip bir halt yapamadigi icn hem de ulkemde kazanip vergi vermdigi icin sinir olurum...

bak bak bak

corak ankara toprağı manzarası yavru kuş :d

Angaranın ayazını İstanbulun boğazına tercih ederim

(ergen angaralı mode on)

şştttt boğaz derken bile salavat getirmek gerek.
sezar'ın hakkı sezar'a.
tamam buluşuyonuz, aferim bişey demiyoruz ama mümküse boğazımıza şey atmayalım

kızdırmayınn benii odtü ormanı ve göl manzaralı bi mekana da götürürüm kızları, ama müthiş şoförlüğümü kullanarak o virajlı yollara girmek istemiyorum

Oyyyyy yirim yirim :13:

katılıyorum,
acunun hiç bi programını izlemem artık, allahın yalakası işte, hem de karısını göstere göstere bangır bangır aldatan cinsten, yüzsüz

Ailemizin cocuğuymuş bi de. Bişi dicem şimdi salon kadını cizgimden kaydırcaklar beni

kedicik ben de soracaktım da, zaten ismimiz çıktı kıskanç fesata sormayayım dedim o sebepten.
sanırım anıtkabir manzarası.
ay bilemiciim.
göl manzarası değildir dimi? yok yok değildir

Bildiğin bina manzarası Csi yım bina

kızılayda canım ivet,
anıtkabir manzarası yakalamış olabilirizzz

tamam anıtkabir'e eyvallah..

da işte.. biz isanbulda buluşacak olsak ohooo..

kalamış mı desem moda mı? kanlıca mı desem çengelköy mü? sonracıma ortaköy mü desem baltalimanı mı hisar mı yoksa istinye mi?

yetmedi.. pierre loti tepesi mi.. o da mı olmadı o zaman sarayburnu? ya da hımm.. galata kulesi?

tamam kabul biz sizin gibi öğlen arası buluşamayız.. ama manzara deyince benim aklıma bunlar geliyor da.. o yüzden şey ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…