Dert yok, Sohbet var.... :)

şştttt boğaz derken bile salavat getirmek gerek.
sezar'ın hakkı sezar'a.
tamam buluşuyonuz, aferim bişey demiyoruz ama mümküse boğazımıza şey atmayalım

İnsan elinde olmayana ne yapar

kızdırmayınn benii odtü ormanı ve göl manzaralı bi mekana da götürürüm kızları, ama müthiş şoförlüğümü kullanarak o virajlı yollara girmek istemiyorum

Hah nebahatim benim

Istanbul'un boğazı,pierre loti,kız kulesi vs vs vs....

Saymakla bitmez.....canım istanbul

istanbulu pek bilmiyorum, ama canııım kayınvalideciğim sayesinde gittiğim gezdiğim kadarıyla aklımda tek kalan şey elli tane otobüs-metrobüs-vapur- taksi değiştirip 3 tane yer gezebildiğimiz. hı tabi verdiğimiz paralarla ankarada 10 tur atardım o da ayrı

bence de biz böyle iş çıkışı buluşalım.
ortada bir yerde....
gören gözler manzara görsünler

kızlar eziklemeyin angarayı

amirimin şehri orası

---spoiler----

harun: amirim yavaş yavaş konuşmaya başlasanız? he diyin, hö diyin, ne bileyim heööö falan deyin

---spoiler----

İstanbullular hadi buluşalım dese iki hafta geçer

Biz araya bayram girmeseydi gecen hafta buluşmuştuk bile

istanbul'u hiç bir yere değişmem,trafik çilesi olsun olmasın....

7 tepeli şehrim benimmmmmm

amirimin şehri orası

---spoiler----

harun: amirim yavaş yavaş konuşmaya başlasanız? he diyin, hö diyin, ne bileyim heööö falan deyin

---spoiler----

Amirim hayalet anlar gözünden ama ben anlamam yetenek yok yani hahahahhaha

yirim onları ben

Parayı geç yorgunluğu da çabası zaten in bin helak oluyoz giderken,karşıya bile geçmek ölüm resmen burada daha istinye parka b,le gidip görmedik kaç vesait bide arabayla zaten ölüm olur gitmek

kayınvalideciğinin kabiliyetsizliğini istanbul ve güzelliklerine bağlama.
sana hızlı istanbul turu yaparız nevrin döner, aklın şaşar

Ankara'nın nesi güzel?

tabiiki de İstanbul'a dönüşü :)

parayı geç yorgunluğu da çabası zaten in bin helak oluyoz giderken,karşıya bile geçmek ölüm resmen burada daha istinye parka b,le gidip görmedik kaç vesait bide arabayla zaten ölüm olur gitmek

nie öle diyon ki sarışın bomba ablacım r.t.r'cim sağolsun metrobüzümüz var bizim

vın turizme bağladı bizi

Çatladım vallla ortadan ikiye ayrıldım,yaparız bizde istanbullu gacılar buluşuruz

ablacııım sen de gelebilseydin keşkee, ankara da seni özlemiştir hem.
bence de biz böyle iş çıkışı buluşalım.
ortada bir yerde....
gören gözler manzara görsünler

hıh canım buluşun da birbirinize yatıya gidersiniz artık ancak, iş çıkışı hem deee

amirimin şehri orası

---spoiler----

---spoiler----

dünün en güzel repliği

İstanbullular hadi buluşalım dese iki hafta geçer

Biz araya bayram girmeseydi gecen hafta buluşmuştuk bile
tabi canım,istesek topiğin açıldığı gün bile toplanırdık, 5 dk da

hıh canım buluşun da birbirinize yatıya gidersiniz artık ancak, iş çıkışı hem deee

abartmaaaa abartmaaa
tamam sizin gibi 10 dakkada buluşamayız belki ama herkes saat 18de bulunduğu lokasyondan çıkış yapsa max 19,30 da birlikteyiz demektir.

Ankara'nın nesi güzel?

tabiiki de İstanbul'a dönüşü :)

kayınvalide istanbulda olunca daha bi itici oluyo işte, yoksa güzel canım, milyonlarca kalabalığın arasında dolaşmanın işkence boyutu dışında, tarihi doku harika, silüet de kalmamış ama neyse

nie öle diyon ki sarışın bomba ablacım r.t.r'cim sağolsun metrobüzümüz var bizim

vın turizme bağladı bizi

Yaa öylede her yerede metrobüs yokki ama taksime gidecen 1 saatte gidiyon resmen bide çift bilet atıyon dönüşüde var bunun

Ahhh keşke be orada olsaydım kaçmazdı hiç kesin gelirdim yazın oradaydım zaten kk dan buluşma yapmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…