şştttt boğaz derken bile salavat getirmek gerek.
sezar'ın hakkı sezar'a.
tamam buluşuyonuz, aferim bişey demiyoruz ama mümküse boğazımıza şey atmayalım
kızdırmayınn benii odtü ormanı ve göl manzaralı bi mekana da götürürüm kızları, ama müthiş şoförlüğümü kullanarak o virajlı yollara girmek istemiyorum
Istanbul'un boğazı,pierre loti,kız kulesi vs vs vs....
Saymakla bitmez.....canım istanbul
tamam anıtkabir'e eyvallah..
da işte.. biz isanbulda buluşacak olsak ohooo..
kalamış mı desem moda mı? kanlıca mı desem çengelköy mü? sonracıma ortaköy mü desem baltalimanı mı hisar mı yoksa istinye mi?
yetmedi.. pierre loti tepesi mi.. o da mı olmadı o zaman sarayburnu? ya da hımm.. galata kulesi?
tamam kabul biz sizin gibi öğlen arası buluşamayız.. ama manzara deyince benim aklıma bunlar geliyor da.. o yüzden şey ettim..
Çatladım vallla ortadan ikiye ayrıldım,yaparız bizde istanbullu gacılar buluşuruz
İnsan elinde olmayana ne yapar
istanbulu pek bilmiyorum, ama canııım kayınvalideciğim sayesinde gittiğim gezdiğim kadarıyla aklımda tek kalan şey elli tane otobüs-metrobüs-vapur- taksi değiştirip 3 tane yer gezebildiğimiz. Hı tabi verdiğimiz paralarla ankarada 10 tur atardım o da ayrı
kızlar eziklemeyin angarayı
amirimin şehri orası
---spoiler----
harun: amirim yavaş yavaş konuşmaya başlasanız? he diyin, hö diyin, ne bileyim heööö falan deyin
---spoiler----
istanbulu pek bilmiyorum, ama canııım kayınvalideciğim sayesinde gittiğim gezdiğim kadarıyla aklımda tek kalan şey elli tane otobüs-metrobüs-vapur- taksi değiştirip 3 tane yer gezebildiğimiz. hı tabi verdiğimiz paralarla ankarada 10 tur atardım o da ayrı
istanbulu pek bilmiyorum, ama canııım kayınvalideciğim sayesinde gittiğim gezdiğim kadarıyla aklımda tek kalan şey elli tane otobüs-metrobüs-vapur- taksi değiştirip 3 tane yer gezebildiğimiz. hı tabi verdiğimiz paralarla ankarada 10 tur atardım o da ayrı
Ankara'nın nesi güzel?
tabiiki de İstanbul'a dönüşü :)
parayı geç yorgunluğu da çabası zaten in bin helak oluyoz giderken,karşıya bile geçmek ölüm resmen burada daha istinye parka b,le gidip görmedik kaç vesait bide arabayla zaten ölüm olur gitmek
Çatladım vallla ortadan ikiye ayrıldım,yaparız bizde istanbullu gacılar buluşuruz
bence de biz böyle iş çıkışı buluşalım.
ortada bir yerde....
gören gözler manzara görsünler
kızlar eziklemeyin angarayı
amirimin şehri orası
---spoiler----
harun: amirim yavaş yavaş konuşmaya başlasanız? he diyin, hö diyin, ne bileyim heööö falan deyin
---spoiler----
tabi canım,istesek topiğin açıldığı gün bile toplanırdık, 5 dk daİstanbullular hadi buluşalım dese iki hafta geçer
Biz araya bayram girmeseydi gecen hafta buluşmuştuk bile
evet evet bir istanbul bulusmazi ayarlayin ocak sonu subat gibi.. ben de katilyim :))
Bizde istanbul buluşmasımı yapsak ne???
hıh canım buluşun da birbirinize yatıya gidersiniz artık ancak, iş çıkışı hem deee
Ankara'nın nesi güzel?
tabiiki de İstanbul'a dönüşü :)
nie öle diyon ki sarışın bomba ablacım r.t.r'cim sağolsun metrobüzümüz var bizim
vın turizme bağladı bizi
ablacııım sen de gelebilseydin keşkee, ankara da seni özlemiştir hem.
hıh canım buluşun da birbirinize yatıya gidersiniz artık ancak, iş çıkışı hem deee
dünün en güzel repliği
tabi canım,istesek topiğin açıldığı gün bile toplanırdık, 5 dk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?