- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
ama güzel oluyordu özetler
oy kıyamam canımın içisi ondan senin bu gerginliğin zaten
ben şimdi bir tel açarım kavak enişteye, koşar gelir
oğlakım, depresifim, agresifim....
kocamı özledim
kızlar ilgi çektiğini nerden şeettiniz anlamadım
her zaman izleyicilerimiz, sohbete dahil olmaya çalışan kişilerimiz oluyordu zaten
bugün özel bişe mi oldu benim bilmediğim ki böyle diyosunuz?
ya böyle başka bişey yapmak istiyorum
ama ne, bulamadım
siz bulun, ben yazazaaam
ara o kavağı
araaaaa
de ki
sana daaaaaaaa
maaşına daaaaa
title ına daaaaaaaaaaaaaaa
çabbbbık gel buraya de
çabbıııkkk
10 gündür kedi köpek gibi yesek de birbirimizi alışmışım eşeğe
kızlar ilgi çektiğini nerden şeettiniz anlamadım
her zaman izleyicilerimiz, sohbete dahil olmaya çalışan kişilerimiz oluyordu zaten
bugün özel bişe mi oldu benim bilmediğim ki böyle diyosunuz?
sobetinizi balla keserek şu lahana suyunu sormak istiyorum elmeyraya
hazır mı bu kendin mi yapıyorsun nasıl kullanıyorsun sen ne kadar zamanda vermiştin o kadar kiloyu
teşekkür ederim iyi sohbetler
4 tane beyaz lahana yaprağını, kaynayan 1/2 litre suya atın ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak 15 dakika pişirin.
Aç veya tok karnına Sabah bir su bardağı ve akşam bir su bardağı olmak üzere için. Bu uygulamayı toplam 3 gün yapın.
3 gün uyguladıktan sonra Lahana kürüne 3 gün ara verin ve tekrar 3 gün uygulayın. Bu şekilde toplam 21 gün içerek kürü tamamlayın.
Bu uygulamadan sonra 21 gün ara verin. 21 gün ara verdikten sonra sadece haftada bir kez sabah ve akşam,aç yada tok karnına 1 su bardağı içilerek selülitler yok olana kadar bu küre devam edin.
bu şekilde yapıyorum tatlım ben, tadı kötü olduğu için ılık ve azcık limon sıkarak iciyorum
asude ben birşey farkettim ama şüpheci olmak istemem yine de,bu yüzden takip ediliyoruz diyorum
herkes bisiler yazdi cizdi, icini döktü..
kisi analizi yap istersen :)
Hic bu kadar üye ve ziyaretçi(?) yi bir arada görmedim ben
neymiş o bebeğim??
karakter analizi yapacak kadar sizleri tanımıyorum bebeğim, benim yazdıklarım sadece dönen geyikler üzerine fantastik tesbitler olabilir
o ziyaretçiler kimse, alınlarından öpmek istiyorum, bebeklerim benim, gelsinler yamacıma
isini istanbula aldiracakti canim ne oldu??
ocak 2012 itibariyle canım.
diyorum ona
sahayı o kadar güçlendirmeseydi, ekibi o kadar iyi yönetmeseydi şimdiye çoktan buradaydı.
bölgeyi öyle güzel bir duruma getirdi ki adamların ödü patlıyor ya ... bey gidince bka sararsak diye
ama deadline ocak 2012.
aksi takdirde vermiş olduğu istifayı kabul etmek zorundalar.
lalcim, bu vergi zimbirtisini doldurduktan sonra finanzamt a elden mi teslim etmeliyiz?
ona neleri yazabiliyoruz??
bak sen şu kk nın akıl küpüneee
(ziyaretçiler deşifre oloor yavaş yavaş))
canım sizin durum ne zmndır böyle?:44:
ocak 2012 itibariyle canım.
diyorum ona
sahayı o kadar güçlendirmeseydi, ekibi o kadar iyi yönetmeseydi şimdiye çoktan buradaydı.
bölgeyi öyle güzel bir duruma getirdi ki adamların ödü patlıyor ya ... bey gidince bka sararsak diye
ama deadline ocak 2012.
aksi takdirde vermiş olduğu istifayı kabul etmek zorundalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?