Dert yok, Sohbet var.... :)

oy kıyamam canımın içisi ondan senin bu gerginliğin zaten

ben şimdi bir tel açarım kavak enişteye, koşar gelir

ara o kavağı
araaaaa
de ki
sana daaaaaaaa
maaşına daaaaa
title ına daaaaaaaaaaaaaaa
çabbbbık gel buraya de
çabbıııkkk

10 gündür kedi köpek gibi yesek de birbirimizi alışmışım eşeğe

kızlar ilgi çektiğini nerden şeettiniz anlamadım

her zaman izleyicilerimiz, sohbete dahil olmaya çalışan kişilerimiz oluyordu zaten

bugün özel bişe mi oldu benim bilmediğim ki böyle diyosunuz?

asude ben birşey farkettim ama şüpheci olmak istemem yine de,bu yüzden takip ediliyoruz diyorum

sobetinizi balla keserek şu lahana suyunu sormak istiyorum elmeyraya

hazır mı bu kendin mi yapıyorsun nasıl kullanıyorsun sen ne kadar zamanda vermiştin o kadar kiloyu

teşekkür ederim iyi sohbetler

isini istanbula aldiracakti canim ne oldu??

kızlar ilgi çektiğini nerden şeettiniz anlamadım

her zaman izleyicilerimiz, sohbete dahil olmaya çalışan kişilerimiz oluyordu zaten

bugün özel bişe mi oldu benim bilmediğim ki böyle diyosunuz?

Hic bu kadar üye ve ziyaretçi(?) yi bir arada görmedim ben

lalcim, bu vergi zimbirtisini doldurduktan sonra finanzamt a elden mi teslim etmeliyiz?

ona neleri yazabiliyoruz??

sobetinizi balla keserek şu lahana suyunu sormak istiyorum elmeyraya

hazır mı bu kendin mi yapıyorsun nasıl kullanıyorsun sen ne kadar zamanda vermiştin o kadar kiloyu

teşekkür ederim iyi sohbetler

• 4 tane beyaz lahana yaprağını, kaynayan 1/2 litre suya atın ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak 15 dakika pişirin.

• Aç veya tok karnına Sabah bir su bardağı ve akşam bir su bardağı olmak üzere için. Bu uygulamayı toplam 3 gün yapın.

• 3 gün uyguladıktan sonra Lahana kürüne 3 gün ara verin ve tekrar 3 gün uygulayın. Bu şekilde toplam 21 gün içerek kürü tamamlayın.

• Bu uygulamadan sonra 21 gün ara verin. 21 gün ara verdikten sonra sadece haftada bir kez sabah ve akşam,aç yada tok karnına 1 su bardağı içilerek selülitler yok olana kadar bu küre devam edin.

bu şekilde yapıyorum tatlım ben, tadı kötü olduğu için ılık ve azcık limon sıkarak iciyorum

çok teşekkür ederim çok ihityacım var bu aralar 2 yılda 30 kilo aldım da fit olup yakında ankaralı olmak istiyorum

yemek öncesi sonrası bişi yok değil mi bunda sen ne kadar sürece vermiştin motivasyona çok ihtiyacım var

asude ben birşey farkettim ama şüpheci olmak istemem yine de,bu yüzden takip ediliyoruz diyorum

neymiş o bebeğim??

herkes bisiler yazdi cizdi, icini döktü..

kisi analizi yap istersen :)

karakter analizi yapacak kadar sizleri tanımıyorum bebeğim, benim yazdıklarım sadece dönen geyikler üzerine fantastik tesbitler olabilir

Hic bu kadar üye ve ziyaretçi(?) yi bir arada görmedim ben

o ziyaretçiler kimse, alınlarından öpmek istiyorum, bebeklerim benim, gelsinler yamacıma

asude msj attım canım

isini istanbula aldiracakti canim ne oldu??

ocak 2012 itibariyle canım.
diyorum ona
sahayı o kadar güçlendirmeseydi, ekibi o kadar iyi yönetmeseydi şimdiye çoktan buradaydı.
bölgeyi öyle güzel bir duruma getirdi ki adamların ödü patlıyor ya ... bey gidince bka sararsak diye
ama deadline ocak 2012.
aksi takdirde vermiş olduğu istifayı kabul etmek zorundalar.

canım sizin durum ne zmndır böyle?:44:

bak sen şu kk nın akıl küpüneee

(ziyaretçiler deşifre oloor yavaş yavaş ))

Son düzenleme:
lalcim, bu vergi zimbirtisini doldurduktan sonra finanzamt a elden mi teslim etmeliyiz?

ona neleri yazabiliyoruz??

inan tam bilmiyorum canim ama bu doktora 10 € ödeyince fis veriyorlarya onlarda oluyor sanirim....veya quittunglar....(bunlarla daha cok esim ilgilenir)

kusura bakma fazla yardimci olamadim...

bırak eniştemin yakasını beaaaaa

işine aşık işte adam ne güzel

herkes onun gibi olaydı, biz de bir japonya, bir almanya olurduk

Japanese attitude for work:
“If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.”

Middle Eastern attitude for work:
“WALLAHI if one can do it, let him do it. If no one can do it, YA-HABIBI how can I do it?”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…