Dert yok, Sohbet var.... :)

he işte capon modeli benimki.
gözler de hafif çekik zaten.
işine aşık bir capon

7/24 tel açık
benimle max 2 dak telde konuşan adam saatlerce uyuz bir bayiye veyahut kabiliyetsiz bir satışçıya o da olmadı vurdumduymaz bir şefe laf anlatıyor...

not: bb alarak hayatının hatasını yaptı bana. mütemadiyen bbm üstünden taciz ediyorum

Son düzenleme:
hiç işimiz yok, bir derdim vardakilere atarlanmak için grup kurup birleşeceğiz

hmm çok anlamlı

tabiii
çünkü bizim bireysel düşüncemiz yok
bir şeyi anlamıyorlar sanırım insanlar
evet belli kişiler belli konularda genelde paralel yorumlar yaparlar
zaten kafaları uyduğu için o insanlar da aynı topluluktadır.
bunun için bir yerde konuçlanıp SALDIRIN denmesine gerek yoktur.

kimi zaman bu gruptaki insanlar ters düşebilirler (biz senle az düşmedik biliyorsun) ama önemli olan konuşarak orta yolu bulabilmektir.

sanırım insanlar bunu anlayamamakta, aynı yönde yorum yapan herkesi çete üyesi ilan etmekte!

SONUÇ OLARAK: aklın yolu birdir! akıllı insanların da yorumları birdir! NOKTA

Son düzenleme:
merhaba herkese

hımm, şimdii kendimi tanıtmam lazım ammaa bilemedim ne diyeceğimi :26:
abla itiraf ediyorum kokunu aldımda geldim, benden kurtulmak o kdr kolaymı

taciz etme adamı yaaa

bırak işlesin, ışıldasın, bu ülkede az sayıdaki iş yapmayı seven adamı da aşk peşindeki karıları engellemesin

sen 2 kişilik geyik yapıyosun zaten, bırak o çalışsın

düş kavak eniştemin yakasından

git kızına aşık ol, işine aşık ol, bana aşık ol, ama eniştemi taciz etmeyi bıraaaakkk

imza, arkadaşının değil, arkadaşının kocasının tarafını tutarak üstüne vazife olmayan şeyleri üstlenen kadın

Şahsen çok güzel yazmış Brownim adlı arkadaş...insanların açık yaralarına tuz basmayı seven,sözümona "farklı"yorum yapmak adına saçmalayanlarda var aramızda..hemde çok yakınımızdalar asudecim..

bak sen şu kk nın akıl küpüneee

(ziyaretçiler deşifre oloor yavaş yavaş ))

Brownim kullanıcısından alıntı
Merhaba İlkşah;

öncelikle çok büyük geçmiş olsun canım.
Okurken dehşete düştüm,fotograflarında içimi acıttı şok oldum.

Ne durumda olduğunu,endişelerini korkularını anlayabiliyorum.
Bazıları uslubuna takılmış,vay efendim sen nasıl bu tabirlerle genelleme yaparsın vs. diye.
Sen çok haklısın,söylediklerin az bile.
Emin ol,bu yaşadıkların onların başına gelseydi daha fecii kelimeler sarfederlerdi...

Burda,sana saldırı modunda yorum yazanların çoğu gruplaşmış,ayrı biryerde konuşup planlayıp,
gelip burda ahkam kesiyorlar...Bu sebepten lütfen bu tarz yorumları dikkate alma,önemseme.
Senin acını paylaşan,sana inan ve destek olmak isteyen kişilerle muhattap ol ve kıymetli vaktini onlara harca.
Gereksiz insan her ortamda olduğu gibi,burda da var,sen daha iyi bilirsin malum eski forum editörüsün.

kk'nın en büyük özelliğidir,her konuya fake muamelesi yapmak,konuyu kaynatmak,konu sahibini yerden yere vurmak.
Bu tarz insanlar sadace klavye magandası,başka birşey değiller...

Kendi başlarına gelmeyen herşey,yalandır!

Çok acımasızlar,merhamet desen hiç yok.Futursuzca kelimeleri yazıp çıkarlar popüler olmak adına...

Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.( La Edri)

Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur...

Anlayan anlamıştır...

merhaba herkese

hımm, şimdii kendimi tanıtmam lazım ammaa bilemedim ne diyeceğimi :26:
abla itiraf ediyorum kokunu aldımda geldim, benden kurtulmak o kdr kolaymı

hoşgeldinnn.
sen de mi brütüs???

kızlar valla kokumu alan geliyor ben bişey yapmıyorum.

byza cık da bizdendir, zararsızdır, candır
ben kefilimdir.

forumda bu tarz insanlar olduğu doğru.
ancak SAÇMALAYANLAR grubundan kimse en zından bu topikte olacak kadar yakınımızda olamaz..

abla sende mi derken ? geç kalmışııııııııım
ay bu 500 sayfa oku oku bitmez tam sınav zamanı güzel iş buldum kendime

bu arada konuya hakim olmaya çalışıyorum ama hiç bişey anlamadım ne oldu ne bitti..

Ben yemekten önce içiyorum sabah ve akşam. daha önce de bunu yapmıştım ve yağ yakımımı hızlandırmıştı. İdrara sık sık idrara cıkarıyor ve yağlı oluyor zaten. Yediklerime de dikkat ettim 15 kilo verdim.

o ziyaretçiler kimse, alınlarından öpmek istiyorum, bebeklerim benim, gelsinler yamacıma

Benim yamacıma gelsinler carpıcam sağdan sağdan

hayatta olmaz 500 sayfanın özeti
oturucan cici cici okucan

Kızlar yahu, şifreli yazarak burda eğlenelim ama rica ederim kopyalama falan yapmayalım.

Derdimiz yokken dertlenebildiğimiz, zeka küpü yorumcuların bulunduğu bir topiğimiz var hali hazırda zaten.

Şahsen çok güzel yazmış Brownim adlı arkadaş

"şahsen" demek, şahsım adına demektir. brownimin yazdığı bir yazıya methiye dizmek için, şahsen ile başlamınız şaşırtıcı. "bence" demek istemiş olmalısınız.. cümleniz anlatım bozukluğuna çok güzel bir örnek olarak dil bilgisi kitaplarına alınması için başvuruda buluncağım.

...insanların açık yaralarına tuz basmayı seven sözümona "farklı"yorum yapmak adına saçmalayanlarda var aramızda..

burası işkencecilerin toplandığı bir forum değil hanımefendi. aklı başında olan hiç kimse, derdi olan bir insanın derdine dert yüklemek istemez.. ama önüne gelen konunun fake olduğunu idrak edemeyecek kadar az beyin hücresine haiz insanlar da çıkmıyor değil arada.. onlar akli melekelerini yeterince kullanamadıkları için, herşeyi yapabilirler..

hemde çok yakınımızdalar asudecim...

bana -cim li -cum lu konuşacak kadar kendinizi neden yakın hissettiniz dolunay? uzaktan devlet gibi mi duruyorum samimiyetle kucağıma atılmak için bekler gibisiniz? sizin yakınınızda kimler var bilemiyorum; ancak benim bu forumdaki yakınlarım, gerçekten kafası çalışan hatunlar.. onlarla bir arada bulunduğum için çok şanslıyım. darısı başınıza.. (bağlaç de de ayrı yazılır.. talep ederseniz, size bila-ücret dil bilgisi dersi verebilirim. fisebillah, ülke menfaati adına)

elmayracım sanırım bu lahana suyu tiroidi çok çalıştırdığı için zayıflatıyormuş, o yüzden hormon tahlili yaptırmak lazım sanırım dimi öncesinde? benim ailede guatr var da tırsıyorum:18:

Ben anlamıyorum insanların niyetini.
Hep bir art niyet, ortalık kızıştırma.
Bırakın arkadaşlar gelip laf sokup gitmeyin, bakın biz burada ne güzel geçiniyoruz art niyetlik yapmayın, insanları bazışeyler için zorlamayın. Lütfen B..kunu çıkartmayın.
Bizde insanız koşup rahatlamak istiyoruz bırakın insanları rahatsız etmeyi bir derdiniz varsa gidin konunuzda yazışın tartışın ama kötü niyetlerinize buyara sürüklemeyin.

ohoo ben okuyana kadar o 500 bin olur..
en iyisi bundan sonrasına adapte olmak :49

hey sesimi duyan kimse yokmuu elmyra bitek seni tanıyorum daha doğrusu manyak komşunu
ankaradayım ben ama kısa süre içinde adapazarına dönebilirim varmı ankaralı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…