Ben yemekten önce içiyorum sabah ve akşam. daha önce de bunu yapmıştım ve yağ yakımımı hızlandırmıştı. İdrara sık sık idrara cıkarıyor ve yağlı oluyor zaten. Yediklerime de dikkat ettim 15 kilo verdim.
ben de deneyeyim bunu,sağol elmayra
Kızlar yahu, şifreli yazarak burda eğlenelim ama rica ederim kopyalama falan yapmayalım.
Derdimiz yokken dertlenebildiğimiz, zeka küpü yorumcuların bulunduğu bir topiğimiz var hali hazırda zaten.
elmayracım sanırım bu lahana suyu tiroidi çok çalıştırdığı için zayıflatıyormuş, o yüzden hormon tahlili yaptırmak lazım sanırım dimi öncesinde? benim ailede guatr var da tırsıyorum:18:
ele başı sensin (ay pardon konu sahibi)
sen ne dersen odur.
biz senin gönüllü askerlerin (çok özür misafirlerin dicektim)ne de olsa...
Ben yemekten önce içiyorum sabah ve akşam. daha önce de bunu yapmıştım ve yağ yakımımı hızlandırmıştı. İdrara sık sık idrara cıkarıyor ve yağlı oluyor zaten. Yediklerime de dikkat ettim 15 kilo verdim.
ben de deneyeyim bunu,sağol elmayra
Şahsen çok güzel yazmış Brownim adlı arkadaş
"şahsen" demek, şahsım adına demektir. brownimin yazdığı bir yazıya methiye dizmek için, şahsen ile başlamınız şaşırtıcı. "bence" demek istemiş olmalısınız.. cümleniz anlatım bozukluğuna çok güzel bir örnek olarak dil bilgisi kitaplarına alınması için başvuruda buluncağım.
...insanların açık yaralarına tuz basmayı seven sözümona "farklı"yorum yapmak adına saçmalayanlarda var aramızda..
burası işkencecilerin toplandığı bir forum değil hanımefendi. aklı başında olan hiç kimse, derdi olan bir insanın derdine dert yüklemek istemez.. ama önüne gelen konunun fake olduğunu idrak edemeyecek kadar az beyin hücresine haiz insanlar da çıkmıyor değil arada.. onlar akli melekelerini yeterince kullanamadıkları için, herşeyi yapabilirler..
hemde çok yakınımızdalar asudecim...
bana -cim li -cum lu konuşacak kadar kendinizi neden yakın hissettiniz dolunay? uzaktan devlet gibi mi duruyorum samimiyetle kucağıma atılmak için bekler gibisiniz? sizin yakınınızda kimler var bilemiyorum; ancak benim bu forumdaki yakınlarım, gerçekten kafası çalışan hatunlar.. onlarla bir arada bulunduğum için çok şanslıyım. darısı başınıza.. (bağlaç de de ayrı yazılır.. talep ederseniz, size bila-ücret dil bilgisi dersi verebilirim. fisebillah, ülke menfaati adına)
Konu benim değil benim gönlümün sultanlarının D:
Halaybaşı ben olurum ama
taşımasınlar ya dimi, ışığı gören geliyo. Biz kendimizi ispiyonlarız zatenolay var koşuunnn deyu
ele başı sensin (ay pardon konu sahibi)
sen ne dersen odur.
biz senin gönüllü askerlerin (çok özür misafirlerin dicektim)ne de olsa...
Ah yerim seni minnak odunumsessiz sessiz yaptın bilimsel çözümlemeyi
haklısın tabisi
forumda bu tarz insanlar olduğu doğru.
ancak SAÇMALAYANLAR grubundan kimse en zından bu topikte olacak kadar yakınımızda olamaz..
Şahsen çok güzel yazmış Brownim adlı arkadaş
"şahsen" demek, şahsım adına demektir. brownimin yazdığı bir yazıya methiye dizmek için, şahsen ile başlamınız şaşırtıcı. "bence" demek istemiş olmalısınız.. cümleniz anlatım bozukluğuna çok güzel bir örnek olarak dil bilgisi kitaplarına alınması için başvuruda buluncağım.
...insanların açık yaralarına tuz basmayı seven sözümona "farklı"yorum yapmak adına saçmalayanlarda var aramızda..
burası işkencecilerin toplandığı bir forum değil hanımefendi. aklı başında olan hiç kimse, derdi olan bir insanın derdine dert yüklemek istemez.. ama önüne gelen konunun fake olduğunu idrak edemeyecek kadar az beyin hücresine haiz insanlar da çıkmıyor değil arada.. onlar akli melekelerini yeterince kullanamadıkları için, herşeyi yapabilirler..
hemde çok yakınımızdalar asudecim...
bana -cim li -cum lu konuşacak kadar kendinizi neden yakın hissettiniz dolunay? uzaktan devlet gibi mi duruyorum samimiyetle kucağıma atılmak için bekler gibisiniz? sizin yakınınızda kimler var bilemiyorum; ancak benim bu forumdaki yakınlarım, gerçekten kafası çalışan hatunlar.. onlarla bir arada bulunduğum için çok şanslıyım. darısı başınıza.. (bağlaç de de ayrı yazılır.. talep ederseniz, size bila-ücret dil bilgisi dersi verebilirim. fisebillah, ülke menfaati adına)
şşşştttt baa bakın...
şu ingilizce yazdıklarınızdan uçacam size...harbii uçacam...
anlamıyorum ne var...
kaç kere dedim embesilim diye...kaç kere...
canım sen öyle diyorsan öyledir:)
bana pek öyle gelmedi...:)
sinirden ağzından salya saçanlara peçete ikramı yapardım ama
tüh bende de kalmamış
tüh bende de kalmamış
kıslaaaarrrr
500. sayfamız hayırlı ve de uğurlu olsuuunn
@betiii
bebeğim sen iste ben senin için türkçe şarkı yazarım, csi gibi let the sun shine diye çığırmam..
bak geliyor:
kızlar elele veriiiin
toydur velvele veriiiiin
:118:
tüh bende de kalmamış
tüh bende de kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?