olmuyo işte elmayra olmuyo...
ben bile bendeki değişime şaşırıyorum,ben bu değilim diyorum...
o iş için işgörüşmesine gittiğimiz gün alyansımı evde unutmuştum,bana kendi alyansını verdi adam beni bekar sanmasın diye...
tabi onun alyansı bana epey büyük oldu,o öyle bir adam işte
(anti parantez görüşmeye eşimde girdi)
muhtaarrrr...
bakır karamel miydi saçının rengi...
hangi markaydı acil cvp plisss....
aynen tatlım hergün sabah akşam bakmaktan gına geldi bide çok fazla yeni ilanda yok
imzaaaa+beğen butonu+ aferin sana kız butonuu
tamam anladık daaaaaa, uzatmayın, manası yok.
dranasımın yemyeşil gözleri var
betim her çirkin, hem asil, hem teknik, hem şef
sweetim narin bir böcek, çok da duygulu
elmayramın da harika karamel saçları var
yemeğiniz süperdi
muhabbetiniz mükemmeldi
çok eğlendiniz, sanki 40 yıllık dost gibiydiniz, hiç yabancılık çekmediniz
tammamm
anladık
birbirinize methiyeler düzmek yerine biraz magazinsel haber veriniz.
yok vermeyeceseniz mümkünse daha fazla biz gurbet kuşlarının kalbini acıtmayınız
not: katecim hoşgeldin canım
biner gelirim istanbula adamı ayar etmeyin
salon kadını cizgizisinden kaymış paçoz elmayra mode on
biner gelirim istanbula adamı ayar etmeyin
salon kadını cizgizisinden kaymış paçoz elmayra mode on
gelemez kiii
gelemez kiiii
tamam anladık daaaaaa, uzatmayın, manası yok.
dranasımın yemyeşil gözleri var
betim her çirkin, hem asil, hem teknik, hem şef
sweetim narin bir böcek, çok da duygulu
elmayramın da harika karamel saçları var
yemeğiniz süperdi
muhabbetiniz mükemmeldi
çok eğlendiniz, sanki 40 yıllık dost gibiydiniz, hiç yabancılık çekmediniz
tammamm
anladık
birbirinize methiyeler düzmek yerine biraz magazinsel haber veriniz.
yok vermeyeceseniz mümkünse daha fazla biz gurbet kuşlarının kalbini acıtmayınız
not: katecim hoşgeldin canım
valla gelicem şu istanbulda haa en sonunda o da olcak,
kayınvalidecim çağırıp duruo zateen, görelim bakalım güzel istanbulda nası ağırlıcaksınız bizi
ben de ööleydim bebeğim ondan,
ne kadaaan aşk kadını da olsam
işe girmeden evlenmedim, süründü benimki,
evlenince bile tayin de olamadım, her gün 2 saat yol gidip geldi beni görmek içüün.
valla gelicem şu istanbula haa en sonunda o da olcak,
kayınvalidecim çağırıp duruo zateen, görelim bakalım güzel istanbulda nası ağırlıcaksınız bizi
Aldım ben gazı asliiii yewwruuum
Biner hızlı trene gelirim
sevgili ankara cenahı,
şu asil, sakin, naif csi'yi bile delirttiniz ya, ben size bişey demem bundan kelli..
(ya taaam bi yımırta mevzusundan boşanma kavgasına geçiş falan yapabilir de o kocasına karşı öyle, şey değil, sizlen benlen öyle değil, kocasına şey o.. )
gelmeyen ne olsun????
gelip de sizi gezdirmeyen ne olsun!!!
sevgili ankara cenahı,
şu asil, sakin, naif csi'yi bile delirttiniz ya, ben size bişey demem bundan kelli..
(ya taaam bi yımırta mevzusundan boşanma kavgasına geçiş falan yapabilir de o kocasına karşı öyle, şey değil, sizlen benlen öyle değil, kocasına şey o.. )
katecim, ben gittiğimde önce seçemedim uzaktan. garsonlara sordum masayı.
bi baktım ki güzel sarışın bi kadın oturmuş menüye bakıyor.
dranascığımla tanıştık sanki kırk yıldır tanışıyomuş gibi sarıldık, aman allahım nası güzel yeşil gözler
sonra güleryüzlü çiirkiiin(!) bi kadın geldi,( bu nicki acilen değiştirmesi lazım)
çok güzel bi gülümsemesi var betimin, şenşakrak, içimizi açtı.
ayrıcaa kariyerli kadın, asil bi havası var.
sohbete bi başladık ne oldu anlamadım,
sonra elmayram geldi, öncesinde beni arayıp siparişini bile verdi.
onunla da sanki yıllardır kankaymışız gibi hissettim.
yorgun ama keyifliydi, koştura koştura gelmiş ama bizi görünce yüzünde güller açtı minik kuşumun.
Hıımmm durum vahim o zamankendine değil onlara çalışıyon resmen offfff yaaa gelde delirme şimdi ..
Dışarı çıkıyorum işim var gelecem birazdan
İşte hata! Diyorum ya eşim benim yumuşak karnım. Tersi de pistir. Alyans konusunu da anlarım ama görüşmek icin onunla girmek mümkün değil. Yolarım gerçekten. Benim de tersim kötüdür.
şeker altın karamel miş palette. sevdin mi gerçekten?
Yılbaşından önce acılır merak etme.
Mck butonu
norecim Allah sabır versin ozaman sana tatlım.Kıskanç erkek zor gerçekten yaa
Onlar gelemez ama biz giderizonlar hareme gidene kadar yarım gün gider nasılsa
eşimle tanışmadan önce hakimlik sınavını kazandım ama mülakattan elenmiştim.. zaten sevgilim de yoktu çalıkuşu misali vuracaktım bu vatanın her köşesi bizim diyerek..
acaba diyorum tekrar denesem kazansam mülakatı da geçsem benimki ne yapar? sözde hep destektir bana.. ama istanbul dışında bi üniversiteye başvurmuştum ar. gör. kadrosu için kazandım son ikiye kaldım son mülakatta diğer kişiyi aldılar çünkü o doktorasına başlamıştı ve başvurduğum üni.deydi. bu üni.ye kabul edilicem diye o kadar üzülmüştü ki.. hiç de destek olacağını düşünmüyorum..
dün de biraz canım sıkıldı.. eşimin kuzeniyle konuşmasını duydum.. kuzeninin sevgilisi yok şu anda eskisinden ayrılmış kız epey zengindi ve çok iyi bir işi vardı.. neyse.. kuzen herhalde "para pul iş güç önemli değil bana enerji verecek bi kız lazım" gibi bir şey söyledi bizimki de "para pul iş de önemli onu da esgeçme" dedi.
ben de alındım.. telefon konuşması bittikten sonra.. "kuzenine benim yaptığım hatayı yapma zengin bi kızla çok para kazanana bi kızla evlen demek istedin herhalde" dedim..
sen niye kendinle bağdaştırdın ki konuyu, hem sen daha hayata yeni başladın dur bakalım. birşeyler geveledi.. ama sinir oldum ben..
takık o takık, kocasına takık
eee seni kim betimleyecek? :)
işten çıkışta mecburen onunla gitmek zorunda kaldık,görüşmeye de doktor eşimi çağırdı içeri....
olmuyo işte elmayra olmuyo...
ben bile bendeki değişime şaşırıyorum,ben bu değilim diyorum...
o iş için işgörüşmesine gittiğimiz gün alyansımı evde unutmuştum,bana kendi alyansını verdi adam beni bekar sanmasın diye...
tabi onun alyansı bana epey büyük oldu,o öyle bir adam işte
(anti parantez görüşmeye eşimde girdi)
En kötü sabah hızlı trene biner akşam da döneriz şekerim. Sen Istanbul kadrosunu hazırla bizi haydarpaşadan alırsın.
OHA
yok 365 gün 6 saat geçer hareme gidene kadar
14 senelik adam şoklarda.
kedi olalı bir fare tutan hatun kişisi ilk defa delirme moduna geçince (hem de böyle bir konudan) adam harbi şoklarda.
ben genelde tapınma modelinde olduğum için, adam hala kendine gelemedi
takıntı konusuna gelince:
ne o benim deli dr umla mı konuştun? kadın bana okb teşhisini koyduğu gün en büyük takıntımın kocam olduğunu demişti.
seviyom sıpayı ne yapayım.
ben ne zorluklarla aldım onu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?