Dert yok, Sohbet var.... :)

İşte hata! Diyorum ya eşim benim yumuşak karnım. Tersi de pistir. Alyans konusunu da anlarım ama görüşmek icin onunla girmek mümkün değil. Yolarım gerçekten. Benim de tersim kötüdür.

muhtaarrrr...
bakır karamel miydi saçının rengi...
hangi markaydı acil cvp plisss....

şeker altın karamel miş palette. sevdin mi gerçekten?

aynen tatlım hergün sabah akşam bakmaktan gına geldi bide çok fazla yeni ilanda yok

Yılbaşından önce acılır merak etme.

imzaaaa+beğen butonu+ aferin sana kız butonuu

Mck butonu

biner gelirim istanbula adamı ayar etmeyin

salon kadını cizgizisinden kaymış paçoz elmayra mode on

biner gelirim istanbula adamı ayar etmeyin

salon kadını cizgizisinden kaymış paçoz elmayra mode on

valla gelicem şu istanbula haa en sonunda o da olcak,
kayınvalidecim çağırıp duruo zateen, görelim bakalım güzel istanbulda nası ağırlıcaksınız bizi

Son düzenleme:

sevgili ankara cenahı,

şu asil, sakin, naif csi'yi bile delirttiniz ya, ben size bişey demem bundan kelli..

(ya taaam bi yımırta mevzusundan boşanma kavgasına geçiş falan yapabilir de o kocasına karşı öyle, şey değil, sizlen benlen öyle değil, kocasına şey o.. )

valla gelicem şu istanbulda haa en sonunda o da olcak,
kayınvalidecim çağırıp duruo zateen, görelim bakalım güzel istanbulda nası ağırlıcaksınız bizi

Onlar gelemez ama biz gideriz onlar hareme gidene kadar yarım gün gider nasılsa

norecim Allah sabır versin ozaman sana tatlım.Kıskanç erkek zor gerçekten yaa

ben de ööleydim bebeğim ondan,
ne kadaaan aşk kadını da olsam
işe girmeden evlenmedim, süründü benimki,
evlenince bile tayin de olamadım, her gün 2 saat yol gidip geldi beni görmek içüün.

eşimle tanışmadan önce hakimlik sınavını kazandım ama mülakattan elenmiştim.. zaten sevgilim de yoktu çalıkuşu misali vuracaktım bu vatanın her köşesi bizim diyerek..
acaba diyorum tekrar denesem kazansam mülakatı da geçsem benimki ne yapar? sözde hep destektir bana.. ama istanbul dışında bi üniversiteye başvurmuştum ar. gör. kadrosu için kazandım son ikiye kaldım son mülakatta diğer kişiyi aldılar çünkü o doktorasına başlamıştı ve başvurduğum üni.deydi. bu üni.ye kabul edilicem diye o kadar üzülmüştü ki.. hiç de destek olacağını düşünmüyorum..

dün de biraz canım sıkıldı.. eşimin kuzeniyle konuşmasını duydum.. kuzeninin sevgilisi yok şu anda eskisinden ayrılmış kız epey zengindi ve çok iyi bir işi vardı.. neyse.. kuzen herhalde "para pul iş güç önemli değil bana enerji verecek bi kız lazım" gibi bir şey söyledi bizimki de "para pul iş de önemli onu da esgeçme" dedi.

ben de alındım.. telefon konuşması bittikten sonra.. "kuzenine benim yaptığım hatayı yapma zengin bi kızla çok para kazanana bi kızla evlen demek istedin herhalde" dedim..

sen niye kendinle bağdaştırdın ki konuyu, hem sen daha hayata yeni başladın dur bakalım. birşeyler geveledi.. ama sinir oldum ben..

takık o takık, kocasına takık

gelmeyen ne olsun????
gelip de sizi gezdirmeyen ne olsun!!!

En kötü sabah hızlı trene biner akşam da döneriz şekerim. Sen Istanbul kadrosunu hazırla bizi haydarpaşadan alırsın.

vallahi ben bile korktum kendimden canısı.
dünden beri susuyorum susuyorum, kibar kibar dinliyorum, hani alsınlar heveslerini, hani belki anlarlar diye ama nerdeeeeee
gittikçe methiyelerin dozu arttı
ben ki hiç kıskanç değilimdir, gram fesatlık taşımam, bayılırım böyle insanlar bensiz gülsün eğlesin falan (yediniz dimi)
ama
yok yani kaldırmadı kalbim bir yerde...

yımırta konusuna kesin çözüm buldum. tefal'in yımırta haşlama makinesini alacam bugün.
Bundan sonra hepiniz bana yımırta yemeğe gelebilirsiniz, ZAAR

eee seni kim betimleyecek? :)

Hıımmm durum vahim o zaman kendine değil onlara çalışıyon resmen offfff yaaa gelde delirme şimdi ..

Dışarı çıkıyorum işim var gelecem birazdan

tamam abla görşürüz...

işten çıkışta mecburen onunla gitmek zorunda kaldık,görüşmeye de doktor eşimi çağırdı içeri....

norecim Allah sabır versin ozaman sana tatlım.Kıskanç erkek zor gerçekten yaa

sağol canım...

Onlar gelemez ama biz gideriz onlar hareme gidene kadar yarım gün gider nasılsa

OHA

yok 365 gün 6 saat geçer hareme gidene kadar

OHA 2

kocan, para pul da önemli derken, kuzenin eş seçerken kadının paralı pullu olmasını tavsiye ettiyse eşine oha; yok kuzenin kendi parasına puluna sahip çıkmasını salık verdiyse sana oha

-----------

oha kelimesini iki kere farklı durumlar için cümlede kullandım. tdk ye bildiriciim

takık o takık, kocasına takık

14 senelik adam şoklarda.
kedi olalı bir fare tutan hatun kişisi ilk defa delirme moduna geçince (hem de böyle bir konudan) adam harbi şoklarda.
ben genelde tapınma modelinde olduğum için, adam hala kendine gelemedi

takıntı konusuna gelince:
ne o benim deli dr umla mı konuştun? kadın bana okb teşhisini koyduğu gün en büyük takıntımın kocam olduğunu demişti.
seviyom sıpayı ne yapayım.
ben ne zorluklarla aldım onu....

eee seni kim betimleyecek? :)

Sessiz sessiz duruyo lafı koyuyo ortaya Gülüşü cok samimi, içten.

Cadı gelin modu var

işten çıkışta mecburen onunla gitmek zorunda kaldık,görüşmeye de doktor eşimi çağırdı içeri....

Strateji değiştirmek lazım. kavgaysa kavga. Küslükse küslük. Ama sen bireysin. Evet o eteği giyme bilmm ne hepsi anlaşılabilir.

Sen biraz dinlen de evde sonra da iş bak. Ona yorum fırsatı vermeden. tamam mı kuş?

esinin burcu ne?

En kötü sabah hızlı trene biner akşam da döneriz şekerim. Sen Istanbul kadrosunu hazırla bizi haydarpaşadan alırsın.

csi hiiiiiiiiiiiiiccccccccccccc inanma... göya süpürgesine atlayip buraya da gelecekti. beni yalniz bir basima birakti bu gurbet ellerde

OHA

yok 365 gün 6 saat geçer hareme gidene kadar

Kibar ol bana Ben teee angaralardan kalkıp gelcem

Ben de azılı bir OKB olduğum icin ve bunun kaynağını sevgisini ılık ılık içime veren(bu nasıl bi tabir abi ya +18) kocam olduğunu dohtor sayesinde öğrendiğim icin anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…