Külliyen yalan. Demiyorsun ki "benim psişik güçlerim var, günaydın demeyeni bile tepetaklak ederim" aşk diyorsun adına!
Kızlar dikkat edin. İki kez günaydın demedim bu Aref Ghafouri'nin kadın versiyonuna, birinde yatak döşek hastalandım, diğerinde merdivenlerden düştüm, kaburgam zedelendi, popomun bir lobu mossssmor oldu. Tesadüf olabilir mi! Dikkattt!!!
saçını kestik...
ağladım yahu...
güzelim sarı lüleleri zarfa koydum..
böğüre böğüre ağladım...
oğluşum 1,5 yaşında oldu...adam oldu
şimdi erkek gibi oldu ama..ay kızınız kaç yaşında diye soruyorlardı
Külliyen yalan. Demiyorsun ki "benim psişik güçlerim var, günaydın demeyeni bile tepetaklak ederim" aşk diyorsun adına!
Kızlar dikkat edin. İki kez günaydın demedim bu Aref Ghafouri'nin kadın versiyonuna, birinde yatak döşek hastalandım, diğerinde merdivenlerden düştüm, kaburgam zedelendi, popomun bir lobu mossssmor oldu. Tesadüf olabilir mi! Dikkattt!!!
saçını kestik...
ağladım yahu...
böğüre böğüre ağladım...
Yerim onu ben
Keyfe keder kestirmişsiniz saçlarını. Bir de mecburen! kestirenleri düşünsene! Bunlara ağlama, sevin.
Büyüyor ki uzuyorlar şükürler olsun...
csi dan korkmamizmi gerek yani?tirsdim bi an...ama bize suana kadar bi zarari olmadi beaaa dimi csim
saçını kestik...
ağladım yahu...
böğüre böğüre ağladım...
ben de oğluşum demek istiyorum..uzun saçlı olsun istiyorum.. hatta asude'nin dalga geçtiği gibi "kakamızı yaptık, sınavımıza girdik" gibi sözler sarfetmek istiyorum..
:18: Sakın KK formundan MSN boyutuna geçmeyin. Hele bir grubu var oraya sakın müdahil olmayın. Psikolojik gerilim oluyor sonrası.
Hatun zihinsel bir hat çekmiş zaar msn programına
8 senedir o lüleleri saklıyorum ben de.
şimdi pırasa gibi olsa da saçları, gayet de lüleleri varmış kuzumun.
asudeciğim kızacak ama
nasılsa kökü bizde, uzar saçlarımız sorun değil
benim yazdiklarim hep güme gidiyor yaaa siz burda ask hikayemi anlatiyorum sissssttt akidesler
O zaman sana KK'nın şehirli hatunlarını sayayım : Csi, Elmayra, Gzmnc, Lal32, SarayKedisi. Bu da şu demek oluyor ki "çetenin" ezici çoğunluğu senin metaforunun zıt anlamıyla "şehirli". Yani ne yapmalısın? "Oturmalısın" çünkü sıfır
Çenem düştü tamam susuyorum. Daha ciddi bi kisveyle az sonra karşınızdayım ahali...
Haklısın. Ağsude dam demeden güm diyor
Ben yemeğe gidiyorum şekerler. Halkın arasına katılmam lazım biraz, egom için gerekli bu
Öpüyorum siziiiiiiiiiiii ama en cok da ağsudeyi
Not; ağsude kelimesinde iyelik eki bulunmuyor fekat benim ne kadar ağdalı bir dille söylediğimi duyamadığı için ona soğuk geliyor
sopam oraya yetişmediğinden ancak böyle oluyor işte
nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
asudeciğime inat(bayılıyorum senin realistliğine )
uzar değil mi saçlarımız..
yeni yeni konuşmaya başladık heheh
sopam oraya yetişmediğinden ancak böyle oluyor işte
nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
ben de oğluşum demek istiyorum..uzun saçlı olsun istiyorum.. hatta asude'nin dalga geçtiği gibi "kakamızı yaptık, sınavımıza girdik" gibi sözler sarfetmek istiyorum..
tabi patafixim...
haklısın...Allah'a şükürler olsun..
enseden çok terliyor..hasta oluyor diye kestirdik.
ağlama nedeni nasıl desem, hımmm.
bebek tipinden çok çocuk tipine benzedi hali.
Kendimin yaşlandığını hissettim, onun yeni doğmuş halini hatırladım..
ayy böyle işte..
bugün sadisttim yine hüzünlü moda geçiş yaptım...
:18: Sakın KK formundan MSN boyutuna geçmeyin. Hele bir grubu var oraya sakın müdahil olmayın. Psikolojik gerilim oluyor sonrası.
Hatun zihinsel bir hat çekmiş zaar msn programına
kıslar yemeeemi yedim, sahalar döndüm..
sıradan gidiyorum, vira bismillah
bebişim okuyoruz, gerekli mesajları alıyoruz biz..
aşk tesadüfleri sever derler.. enişte şanslı çıkmış
ben köyden yarın geleceğim canım, henüz bakir köyünden çıkmamış körpe bir tazeyim (oha fantezi kurar gibi)
patafix sen ciddi gel, gayr-ı ciddi gel, nasıl gelirsen gel, yeter ki bizim topicimize gel
ohh accık gazla beni şöyle yaaa muhtarların en güzeli, en datlusu, içim açıldı yeminnenn
csi bebeğim, senden tırsmaya başladım..
ama en çok da kavak enişte için endişelendim..
günaydın demeyen patafix totosunu morulttuysa (morartmak) yımırtadan mevzu çıkartan eniştemiz allahımız korusun, amin
-----------
betiiiiiiiiiiii
beti beti nerdesin, bi biskrem yollasam geler misin?? (hazır dukanı yılbaşı sonrasına bırakmışkene)
uzar tabii annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?