- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
çilekeş türk kadını mode on
aklıma ne geldi biliyo musun? Topiklerde yeni yeni tanıştığımız günlerde senle böyle atışırdık sonra da sarılalım sıkı sıkı moduna gecerdik.
Bitanesin sen, Istanbulluda olsan gönlümün başkentinde senin de yerin var, kalbimin gümbür gümbür attığı üyelerdensin, görmediğim kankam, sesini duymadığım aşkımsın
(Duygusallığı tavan yapmış üye modu)
Ayyyyy kıyamam yaae ortak bir yerde buluşun mardine gidin o da gelsin
Not: az kalsın da yı ayrı yazmıyordum ağsudeeeeden azar yerim diye düzelttim ahahahhaha
csi bebeğim,
bazen sana bayılıyorum, böyle ne bileyim öpmek istiyorum
çikolata olduğunu hatırlaman, onu bu olayla birleştirmen, ay ne bileyim hoşuma geliyo böyle şeyler
hosgeldin patafix...
bizim köyde dışardan gelen selam verir Patafix Hanımlar
O zaman sana KK'nın şehirli hatunlarını sayayım : Csi, Elmayra, Gzmnc, Lal32, SarayKedisi. Bu da şu demek oluyor ki "çetenin" ezici çoğunluğu senin metaforunun zıt anlamıyla "şehirli". Yani ne yapmalısın? "Oturmalısın" çünkü sıfır
Çenem düştü tamam susuyorum. Daha ciddi bi kisveyle az sonra karşınızdayım ahali...
tutmayın öpüjjjeeeemmmmm
csi ile de onu çok yaşardık ya, sürekli aynı şeyleri farklı şekilde ifade edip, en sonunda aynı noktaya gelmekten ölmüştük artık
benim yazdiklarim hep güme gidiyor yaaa siz burda ask hikayemi anlatiyorum sissssttt akidesler
Teşekkür ederimmm. Hoşbuldummm...
bizim köyde dışardan gelen selam verir Patafix Hanımlar
O zaman sana KK'nın şehirli hatunlarını sayayım : Csi, Elmayra, Gzmnc, Lal32, SarayKedisi. Bu da şu demek oluyor ki "çetenin" ezici çoğunluğu senin metaforunun zıt anlamıyla "şehirli". Yani ne yapmalısın? "Oturmalısın" çünkü sıfır
Çenem düştü tamam susuyorum. Daha ciddi bi kisveyle az sonra karşınızdayım ahali...
tutmayın öpüjjjeeeemmmmm
csi ile de onu çok yaşardık ya, sürekli aynı şeyleri farklı şekilde ifade edip, en sonunda aynı noktaya gelmekten ölmüştük artık
Öp beni öp öp
Sen, ipek, banu, csi
ters düşe düşe sevdik birbirimizi
Hoşuma gidiyor farklı bakış acıları edinmek.
Ben kacırdım şeker yabazı yorumlar arada kaynıyor :S
en büyük aşklar kavgayla başlarmış şekerler....
bizim tek sorunumuz sadece vardığımız yollara gidişimiz farklı.
kimi kol, kimi kulak, kimi tepik gösteriyor ama varış noktamız hep aynı...
Hoş buldum sayın csi. Sana zaten bilahare "günaydın" borcumu ödedim. Maazallah yine başım iş açılmasın. Bi tuhaf enerji içindesin. Ne zaman "günaydın" demeden güne başlasam bi kaza geliyor başıma. Psişik işler var bu işin içinde
@kate: banuyu da davet etde kadro tamamlansin...
hooooşgeldin...
tamam hepimizin kafasında kriterler elbet vardı.
elbet herkes rahat yaşamak, alışkanlıkkarını devam ettirmek ve daha rahat-daha huzurlu-daha mutlu bir yaşam dileyerek belirler bu kriterleri
ancak ben gerçekten böyle yapmadım
inan yapmadım
ben bir girsem benim konulara, çıkamayız en derininden bile...
o yüzden aşkı başka bir yere koyalım pls.
doğru / yanlış tartışılır ama aşk bambaşka bir olgudur.
hemen...
artık bu kadar uzak kaldığı yeter zaten :)
buram buram aşk kadını seni
bir erkek yaratılışı parayı pulu önemsemesini gerektirir. ruh sağlığı yerinde bir kocan var.. hepsi bu..
..
ivittt.
saf aptal kör aşık benim.
bana seslenmiştin dimi
Kate selam. Nasıl gidiyor? Herşey yolundadır umarım. Çikolatan nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?