Dert yok, Sohbet var.... :)

herkesleri ismen say, asudeye bir merhaba deme, ondan sonra özet iste

hic göstermiyosun ki canim sen tasalanma...

sağol canım

benim eşimde orta halli bir adam...üni okumuş mesleğini de almış eline şükür...eee sorumluluk sahibi de...

benim için en önmeli olan budur;asgari ücret dahi alsa sorumluluk sahibi olmalı adam dediğin,sonrası aşk tabi ki

Bir Derdim var da takılazaaaam kendime bir çete daha kurazaaam

sonunda editör olmak niyetim

muhtarlık beni kesmiyor

herkes bi nevi bi ani anltinca benimde aklima bisey geldi...

biz esimle sevgiliyken bi kere ayrilmistik....onda ne telefon numaram vardi nede baska bi bilgim ulasabilecegi...ortak bi arkadas cevremizde yoktu....neyse ben birgün okuldan arkadaslarla cikip carsiya gittim...ayni gün beyefendi beni bulmak icin okula gitmis...gittigi okul benim okulun bitisigindeki okul ama yani benim okudugum degil....neyse sormus sorusturmus...lal isminde biri yok burda demisler...ardindan büyük bi hayal kirikligi ile(anlattigina göre)bi kafeye cay icmeye girmis oturmus...ne tesadüfki ayni gün o ordayken ben kafenin önünden gectim...kosarak yanima gelip gözlerimi kapamisti....yine yeniden böyle basladi benim hikayem....

ya yürü git kendini tiye al aşk kadını

asudeciğim,
hani şu sizin ofiste madlen çikolar vardı ya
hah onlar kalmış mıdır acep?
bir kaç avuç hüpletsen diyorum...

anladın sen

gzmc, pata, elmayra'dan dikkati kendine çekerek, arkadaşları için kendini feda eden kahraman üye mode on

Son düzenleme:

Asude bize hayatın gerçeklerini anlatıyor patafix

O biraz gergin belli. Dur ben şimdi sorarım ona (izle bak)

Huuuu Asude hanım, Asude hanııııım. O ismen saydığım "herkes" bana günaydın dediler kapişş? Sen dedin mi bakayım hee dedin mi? Bırak hayatın gerçeklerini, sen benim gerçeklerime yaklaş bakalım? "Yoksunuz ulan hiç biriniz, bu sokaklar bu evler" diye devam eden Okan Bayülgen cümlesi kadar Matrix kıvanımda benimkiler. Daha çok eğlenirsin. Gerilme işini de Ajda'ya bırak. Tam havamdayım bugün Günaydınnnn...

Asude bize hayatın gerçeklerini anlatıyor patafix

O biraz gergin belli. Dur ben şimdi sorarım ona (izle bak)

Huuuu Asude hanım, Asude hanııııım. O ismen saydığım "herkes" bana günaydın dediler kapişş? Sen dedin mi bakayım hee dedin mi? Bırak hayatın gerçeklerini, sen benim gerçeklerime yaklaş bakalım? "Yoksunuz ulan hiç biriniz, bu sokaklar bu evler" diye devam eden Okan Bayülgen cümlesi kadar Matrix kıvanımda benimkiler. Daha çok eğlenirsin. Gerilme işini de Ajda'ya bırak. Tam havamdayım bugün Günaydınnnn...

asude'yi başta ben sinirlendirdim..

en sevdiğin çikolata hangisi asude?

(şimdi de siz kimi yatıştırıyosunuz beaaa diye bağıracak vallahi korkuyorum)

Ablaların ablası kardeşinin doğumgünüsünü unutma 1 aralık perşemde dünya AIDS gününde doğdum. Ne ulvi bir gün

CSİ

sweet, özlemden artik her moda baglayacak gibi :)

Aynen

Sözleşmeli er için basvurup dağa cıkıcak diye korkuyorum

anaacım bi bilgi notu yazdırmadınız,

bu arada önerilerinizi çoktaan düşündüm.
sözleşmeli aşçı alınıyodu bi ara, babam izin vermedi.
helikopter kiralayıp ineyim dedim, olmaz dediler.
en son eşimin komutanını internetten bulup sabah akşam hakkında beddua ediyorum.
yakındır şehadeti gelir, çok fena snipera bağladım ben bu ara

valla o kadan özledim ki kızlar, eşime firar etmesi teklifinde dahi bulundum.
hapse fln girmesi gerekicekti tabi,
en son "anladım hayatım sen beni fazla özledin,sakin ol elimden geleni yapıcam diyodu."
hala yapamadı

patafix hoşgeldiniz.. daha önce sizinle hiç karşılıklı yazışmam olmadı ondandır size siz deyişim..

ben birazdan öğle yemeğine gideceğim.. tünaydın diyeyim..

csi bebeğim,

bazen sana bayılıyorum, böyle ne bileyim öpmek istiyorum

çikolata olduğunu hatırlaman, onu bu olayla birleştirmen, ay ne bileyim hoşuma geliyo böyle şeyler

bizim köyde dışardan gelen selam verir Patafix Hanımlar

asude'yi başta ben sinirlendirdim..

en sevdiğin çikolata hangisi asude?

(şimdi de siz kimi yatıştırıyosunuz beaaa diye bağıracak vallahi korkuyorum)

yok kediş ya, seni seviyorum, beni sinirlendiremezsin, sadece görüşlerimi "hö hö" diye anlatıyorum, beni tanıyosun bebeğim

çilekeş türk kadını mode on

aklıma ne geldi biliyo musun? Topiklerde yeni yeni tanıştığımız günlerde senle böyle atışırdık sonra da sarılalım sıkı sıkı moduna gecerdik.

Bitanesin sen, Istanbulluda olsan gönlümün başkentinde senin de yerin var, kalbimin gümbür gümbür attığı üyelerdensin, görmediğim kankam, sesini duymadığım aşkımsın

(Duygusallığı tavan yapmış üye modu)

Ayyyyy kıyamam yaa e ortak bir yerde buluşun mardine gidin o da gelsin

Not: az kalsın da yı ayrı yazmıyordum ağsudeeeeden azar yerim diye düzelttim ahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…