Dert yok, Sohbet var.... :)

evet haklısın heni bir topic ama 1-2 gündür akşam muhabbeti var,bunu kastetmiştim

yok her gece başım ağrımıyor ama birgün ağrımazsa diğer gün mutlaka,bazen de bir kere de başımın ağrısı geçmiyor

patacığım
senin için özel dip not
eşi ile aynı iş yerindeler

csi canım biz eşimle aynı yerdeyiz ama pek görüşemiyoruz

Deme yaaa. E kaymaklı ekmek kadayıfı bu o zaman? Dört ayak üstüne düşmek? Kör istedi bir göz Allah verdi iki göz? Oh suyundan da koy? Ayyyhh bana ne oluyorsa

benim de goncammmmmmm/aşkitommmmmmmmm/bebişimmmmmmmm/kocişim bugün geliyoooooooooooooooo

bu akşam sizde de tedaviler üstü bi durum olacak sanırım csi
allah hepimize şifa versin

amin canım.
yok küstüm ben ben kavağaaaaaaaa

bbm den gayet romantik bir günaydın msjı attım
gelen cvp: gnydn

ben de cvp yazdım. yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bundan sonra yok sana sevgi pitircigi mesajı diye

höhhhh! noremu aştın yavrum kendini.. yakında baş ağrısını geçirirkenki vaziyeti de aktaracaksın diye korkuyorum..

Hmmm üşenmedim hesapladım, haftada min.3 kez. Performansınıza bakılırsa korunmassanız 4 yıl sonra yaklaşık 12 ila 14 adet çocuğunuz olacak. Ama tabii fizik kurallarına aykırı. İyi ki aykırı. Amiplerin en sıkı rakibi olurdunuz. Dünya nüfusunun % 0.123'ü sizden sorulurdu.

(Hesaplamalar tamamen sallamadır... )

benim de goncammmmmmm/aşkitommmmmmmmm/bebişimmmmmmmm/kocişim bugün geliyoooooooooooooooo

Şafak yaklaşık 7 saat. Hadi bakalım...

bir tane oldu da sanki,olmuyo pata :2:

Banu'm gelmişşşş, hoşgelmişşş... Öyle yoğunsun ki 3 gündür mesajlarımı görmüyorsun. Yoksa beni bir "merhaba"ndan mahrum bırakmazdın, biliyorum tatlım. Kolay gelsin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…