çok profesyonelce bi girişim olabilir
Eskiden dediğin, topiğin doğumu şunun şurasında maksimum 2 hafta önceydi. Ama adaptasyon konusunda da son derece başarılıyız. Elmayra yakında reklam da alır, köşe de olur bu gidişle. Sonra çok araba kullanmaktan sıkılan kalender abiler misali şoför tutar gibi admin alır işe. Oh valla karlı iş
Bu arada senin +18'ler çok eğlenceli. Gülümsetiyor muzip muzip. Baş ağrıların hep geceye denk gelir umarım. Gündüz ayrı olunuyor ya genelde, ecza dolabıyla işin olmaz
patacığım
senin için özel dip not
eşi ile aynı iş yerindeler
Deme yaaa. E kaymaklı ekmek kadayıfı bu o zaman? Dört ayak üstüne düşmek? Kör istedi bir göz Allah verdi iki göz? Oh suyundan da koy? Ayyyhh bana ne oluyorsa
kesinlikle tedavi amaçlı.
bitkisel tedavinin bir level üstü
herekese tekrar günaydin...
günaydın canım, nerelere kayboldun, iyi misin?
yazdim ama gören olmadi sanirim...buralardayim calisiyorum bi yandan...
bu akşam sizde de tedaviler üstü bi durum olacak sanırım csi
allah hepimize şifa versin
evet haklısın heni bir topic ama 1-2 gündür akşam muhabbeti var,bunu kastetmiştim
yok her gece başım ağrımıyor ama birgün ağrımazsa diğer gün mutlaka,bazen de bir kere de başımın ağrısı geçmiyor
csi canım biz eşimle aynı yerdeyiz ama pek görüşemiyoruz
Evet ya çok güzel şeyler oluyor artık pazarlarda bazen giyinme imkanı olmuyor ama gidip değiştirme şansı var en azından..
Ben gidiyorum şekerlerrrrr havada güzel bugün dolaşıp geleyim birazcık
hadi iyi gezmeler bombacım
herekese tekrar günaydin...
tünaydın canım
aynennnn öyleee,sana da iyi tedaviler +18
çok edepsizleştim ben yaa:124:
benim de goncammmmmmm/aşkitommmmmmmmm/bebişimmmmmmmm/kocişim bugün geliyoooooooooooooooo
gördüm yavrum ama hepimiz çalışıyoruz aşkolsun
ihmal etme bizi dök rahatlaa
evet haklısın heni bir topic ama 1-2 gündür akşam muhabbeti var,bunu kastetmiştim
yok her gece başım ağrımıyor ama birgün ağrımazsa diğer gün mutlaka,bazen de bir kere de başımın ağrısı geçmiyor
csi canım biz eşimle aynı yerdeyiz ama pek görüşemiyoruz
benim de goncammmmmmm/aşkitommmmmmmmm/bebişimmmmmmmm/kocişim bugün geliyoooooooooooooooo
höhhhh! noremu aştın yavrum kendini.. yakında baş ağrısını geçirirkenki vaziyeti de aktaracaksın diye korkuyorum..
Hmmm üşenmedim hesapladım, haftada min.3 kez. Performansınıza bakılırsa korunmassanız 4 yıl sonra yaklaşık 12 ila 14 adet çocuğunuz olacak. Ama tabii fizik kurallarına aykırı. İyi ki aykırı. Amiplerin en sıkı rakibi olurdunuz. Dünya nüfusunun % 0.123'ü sizden sorulurdu.
(Hesaplamalar tamamen sallamadır...)
Şafak yaklaşık 7 saat. Hadi bakalım...
ben yenı geldim aranıza:))
yazdim ama gören olmadi sanirim...buralardayim calisiyorum bi yandan...
bir tane oldu da sanki,olmuyo pata :2:
Hoşgeldin...
Günaydın Lal...
Kaç yıllık evlisin? Belki olmayacağı şüphesi içinde olduğun için olmuyordur
2 yıl...ben ameliyatlıyım ve kistim var...onlardan kurtulabilirsem,belki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?