- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
gıcıkkk
işlerimi kolayladım, 4.kahveden sonra uykum da açıldı.
ondan döndüm sahalara
csi baby,
eğer dranası tanımasam, ben de senin gibi düşünebilirdim (düz mantıkla)
ancak dranas çok sakin, çok iyi niyetli, çok da, ımm, nasıl diyeyim, umursamaz, rahat biri..
yani o hareketleri kocasına karşı herhangi bir sempati duyduğundan değil, cidden üzerinde fazla düşünmediği, rahat olduğu ve iyi niyetli olduğu için yapıyor..
bence tabi
Tutmak zorundaydımYoksa facia cıkardı. Ayy neyse icim daraldı.
Ben size şöle özetliim, Dranas kantarı sallamıyo, onun boşanmak istememesi falan umrunda değil. 5 yıllık evliliklerinde hicbir paylaşımları olmamış Tuna dışında.
kantara yaklaşımları tamamen iyi niyet.
şahsen ben de olsam, küfür edene küfürle karşılık verip seviyesine düşmem..
kızlar bu arada topicin gündemi meşgul.. yoksa dün akşam bi cafede maç izlerken denk geldiğim bir diyolgu paylaşırdım sizlen
ben eski konularını da okuyup yorum yapmıştım malum kişinin..kayınvalideme bağırma ihtimalim söz konusu bile olamaz.. düğüne 1 hafta kala eşimle sakin sakin konuştuğumuzu zannederken "beni biraz yordular" dedim k.valide k.peder için..bu yüzden az kalsın evlenemiyorduk.. ne nankörlüğüm kaldı ne ikiyüzlülüğüm.. yüzlerine gülüp arkalarından konuşuyormuşum..
aslında tam olarak böyle söylemek istemiştim; amma lakin ki beceremedim.. sen iyi toparlamışsın minnak muhtar
ee millet 3 üni bitirio, şiirler felan yazıyo, biz 1 tane bitirirsek böyle olur işte
şahsen ben de olsam, küfür edene küfürle karşılık verip seviyesine düşmem..
kızlar bu arada topicin gündemi meşgul.. yoksa dün akşam bi cafede maç izlerken denk geldiğim bir diyolgu paylaşırdım sizlen
ben eski konularını da okuyup yorum yapmıştım malum kişinin..kayınvalideme bağırma ihtimalim söz konusu bile olamaz.. düğüne 1 hafta kala eşimle sakin sakin konuştuğumuzu zannederken "beni biraz yordular" dedim k.valide k.peder için..bu yüzden az kalsın evlenemiyorduk.. ne nankörlüğüm kaldı ne ikiyüzlülüğüm.. yüzlerine gülüp arkalarından konuşuyormuşum..
aslında tam olarak böyle söylemek istemiştim; amma lakin ki beceremedim.. sen iyi toparlamışsın minnak muhtar
ee millet 3 üni bitirio, şiirler felan yazıyo, biz 1 tane bitirirsek böyle olur işte
Kayınvalidem yıllar önce babama küfretmiştiEşimden annesinin yaptığı terbiyesizliğin hesabını sormasını istedim, ben elimi bile sürmedim o pisliğe, kendi temizledi. Özür diledi herkesten teker teker. Ama ben de onn yaptığı gibi davransaydım ben de ona küfretseydim komple birbirimize girebilirdik.
Cünkü ben küfretmekle kalmayabilirdim
canım sen kesinlikle boşanmak istiyor musun?
semihi sevmem; seni severim ilgi minnakı yaparım
kafasi mi karisik yoksa fazla iyi niyetli, "hayir" diyemeyen biri mi??
bosanamassa soyle bosanamaz bence, kantar, hot hotlugu birakip da, yumusak, alttan alarak davranip, kendisini acindirirsa...
cancağzım ben senin ne kadar kantardan soğuduğunu biliyorum da hani mantıkla düşündüğün zaman bakışın değişti mi, onu sordum..
eğer kızın olmasa, ortada düşünülecek hiçbir şey olmazdı da, tunanın varlığı işi biraz farklı boyuta taşıyor..
evet boşanıcam diyor.
ilk günden beri gayet sessiz sakin, hiç fevaran etmeden, tepki vermeden, kıyamet koparmadan bunu söylüyor zaten: BOŞANICAM.
Kafasını bilkentli ile dağıtıyor.
Ancak diğer yandan beraber (kızının doğumgünü için) alışverişe gittiği ve kısa süre sonra boşanacağı kantara balık kızartıp salata yediriyor. (bu arada kantar hem bozulmuş musluğu tamir ediyor, hem de kola tekmeliyor. bir de çakmakla kola şişesini havai fişek tadında patlatıp mutfağın anasını ağlatıyor, sonra temizliyor)
bence kafası karışık, evet.
kafasında çok net bir biçimde bitirmiş olsa, bence ne doğumgününün evde kutlanılmasına izin verirdi, ne maile evinde ağırlardı, ne de kantardan gelen hırkaya evet derdi
bu arada kantarın nerede giyicen sorusuna verdiği cevap da manidar "yatarken"
bilmiyorum, bence karışık kafası.
bugün kantar gelse ve inandırsa dranası herşeyin başbaşka olacağına, bence o mahkemeden bir sonuç çıkmıcak...
nt: dranasım. umarım seni kırmadım bu yazdıklarımla. bunlar benim düşüncelerim..
ay iyiki 1 tane bitmiş asudecim :)
şimdiden balık yağı içiyoruz anlama için yazıları
kızlar bu arada var mı başka lakap?
potuk, kantar??
csi baby,
eğer dranası tanımasam, ben de senin gibi düşünebilirdim (düz mantıkla)
ancak dranas çok sakin, çok iyi niyetli, çok da, ımm, nasıl diyeyim, umursamaz, rahat biri..
yani o hareketleri kocasına karşı herhangi bir sempati duyduğundan değil, cidden üzerinde fazla düşünmediği, rahat olduğu ve iyi niyetli olduğu için yapıyor..
bence tabi
Ben size şöle özetliim, Dranas kantarı sallamıyo, onun boşanmak istememesi falan umrunda değil. 5 yıllık evliliklerinde hicbir paylaşımları olmamış Tuna dışında.
kantara yaklaşımları tamamen iyi niyet.
en iyisini yapmışsın kedicik, yüzgöz olmamak gerek ne olursa olsun. insanız sonuçta, konuşarak da alt edebiliriz gerekirse. saç baş dalmaya, mahallede yaygara koparmaya gerek yok. aileleri ne yaparsa yapsın laf söylenmiyor, illa kendileri görecekler.
ama buna rağmen bazen öyle şeyler oluyor ki misal diyalog:
kayın: abi yaa ben de ankaraya gelirim sizinle yaşarız, kirayı da paylaşırız. sonra da ortak bi ev alırız.
eşim:...(yemek yiyor)
ben:
bi kaç saat sonra eşimle diyalog:
ben: niye bi cevap vermedin kardeşine?
eşim:ne dedi ki? ben duymadım.
ben: ben nasıl duydum?
eşim: duyma.
tabi canımmm.. ama fiziksel olarak çok uymuyor.. bu arada bi resim daha eklemiştim..senin aşkito kociş de az potuk yaradılışlı değil he
ay iyiki 1 tane bitmiş asudecim :)
şimdiden balık yağı içiyoruz anlama için yazıları
kızlar bu arada var mı başka lakap?
potuk, kantar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?