Dert yok, Sohbet var.... :)

csi baby,

eğer dranası tanımasam, ben de senin gibi düşünebilirdim (düz mantıkla)

ancak dranas çok sakin, çok iyi niyetli, çok da, ımm, nasıl diyeyim, umursamaz, rahat biri..

yani o hareketleri kocasına karşı herhangi bir sempati duyduğundan değil, cidden üzerinde fazla düşünmediği, rahat olduğu ve iyi niyetli olduğu için yapıyor..

bence tabi

Ben size şöle özetliim, Dranas kantarı sallamıyo, onun boşanmak istememesi falan umrunda değil. 5 yıllık evliliklerinde hicbir paylaşımları olmamış Tuna dışında.

kantara yaklaşımları tamamen iyi niyet.

Tutmak zorundaydım Yoksa facia cıkardı. Ayy neyse icim daraldı.

şahsen ben de olsam, küfür edene küfürle karşılık verip seviyesine düşmem..

kızlar bu arada topicin gündemi meşgul.. yoksa dün akşam bi cafede maç izlerken denk geldiğim bir diyolgu paylaşırdım sizlen

ben eski konularını da okuyup yorum yapmıştım malum kişinin..kayınvalideme bağırma ihtimalim söz konusu bile olamaz.. düğüne 1 hafta kala eşimle sakin sakin konuştuğumuzu zannederken "beni biraz yordular" dedim k.valide k.peder için..bu yüzden az kalsın evlenemiyorduk.. ne nankörlüğüm kaldı ne ikiyüzlülüğüm.. yüzlerine gülüp arkalarından konuşuyormuşum..

aslında tam olarak böyle söylemek istemiştim; amma lakin ki beceremedim.. sen iyi toparlamışsın minnak muhtar

ee millet 3 üni bitirio, şiirler felan yazıyo, biz 1 tane bitirirsek böyle olur işte

Ben küfredemem fekat öyle bir cümle kurarım ki tokat yemiş gibi olur. Anlatsana dağılsın konu.

Öyleler canım. "Beni annemle karşı karşıya getirme, seçim yapmam gerekirse bu annem olur" demişti bana. Sonra annesine de "beni elmayra ile karşı karşıya getirme seçim yapmam gerekirse bu o olur" demiş

Dengeyi böyle bulmuş ikimiz de kedi gibi olduk şimdi

aslında tam olarak böyle söylemek istemiştim; amma lakin ki beceremedim.. sen iyi toparlamışsın minnak muhtar

ee millet 3 üni bitirio, şiirler felan yazıyo, biz 1 tane bitirirsek böyle olur işte

Ben önlisans mezunuyum yavrum Neyse ara eleman ihtiyacıı karşılıyorum allahtan

süle bakiim
merak ettim:26:

senin aşkito kociş de az potuk yaradılışlı değil he

ay iyiki 1 tane bitmiş asudecim :)

şimdiden balık yağı içiyoruz anlama için yazıları

kızlar bu arada var mı başka lakap?

potuk, kantar??

ne diyeyim akıllı kadının hali başka

canım sen kesinlikle boşanmak istiyor musun?

semihi sevmem; seni severim ilgi minnakı yaparım

semihi ben de sevmem

kafasi mi karisik yoksa fazla iyi niyetli, "hayir" diyemeyen biri mi??

bosanamassa soyle bosanamaz bence, kantar, hot hotlugu birakip da, yumusak, alttan alarak davranip, kendisini acindirirsa...

Hotluk eşittir kantar canım sadece o gün musluğu yaptığı için tunaya yemek hazırlarken ona da hazırladım

Yok aşkım inan kırılmadım durum anlattığın gibi altına imzamı atıyorum ama ona karşı bir sevgim yok sadece fazla iyi niyetleyim onunla barışsam aynı yatağı bile paylaşamam
bilkentliye karşı hissettiklerim sadece hoşlantı çünkü onun gibi biriyle yapamam o da benimle yapamaz hayatında daha farklı biri olmalı diye düşünüyorum.

en iyisini yapmışsın kedicik, yüzgöz olmamak gerek ne olursa olsun. insanız sonuçta, konuşarak da alt edebiliriz gerekirse. saç baş dalmaya, mahallede yaygara koparmaya gerek yok. aileleri ne yaparsa yapsın laf söylenmiyor, illa kendileri görecekler.
ama buna rağmen bazen öyle şeyler oluyor ki misal diyalog:
kayın: abi yaa ben de ankaraya gelirim sizinle yaşarız, kirayı da paylaşırız. sonra da ortak bi ev alırız.
eşim:...(yemek yiyor)
ben:

bi kaç saat sonra eşimle diyalog:
ben: niye bi cevap vermedin kardeşine?
eşim:ne dedi ki? ben duymadım.
ben: ben nasıl duydum?
eşim: duyma.

Evet kızlar normal hayatta da sakin ve umursamaz biriyimdir iş yerinde arkadaşlarım firasetsizsin derler

çok klasik offf offf

senin aşkito kociş de az potuk yaradılışlı değil he
tabi canımmm.. ama fiziksel olarak çok uymuyor.. bu arada bi resim daha eklemiştim..
ay iyiki 1 tane bitmiş asudecim :)

şimdiden balık yağı içiyoruz anlama için yazıları

kızlar bu arada var mı başka lakap?

potuk, kantar??

ben de istiyorum benimkine de bi lakap bulalım asudee..

@kate tatlım, senin iltifatların bana güç veriyor

lakap olaraktan da, csininki "işkolik kavak enişte" (ben koydum)

elmayranınki "paşazade" (kendisi koydu)

sweetinki "rambo" (kendisi koydu)

seninkisi "ağır abi"ydi (sen mi koydun? csi mi? csi koymuştur bence )

saraykedisininki "hırslı küpü" olmalı bence, oylamaya sunalım

@csi ve elmayra cadılar, gerekli merakı uyandırmayı başardım, şimdi iki zamane genci arasında geçen diyalogu yazıcam, tabi yüzde yüz olaya bağlı kalmayacağım, biraz da hayal dünyamı kullanacağım, çünkü birebir hatırlayamam cümleleri, ama ana hatlara bağlı kalacağım kesinlikle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…