sen de daha çok minnakmışsın
asıl sen benimle hiç ilgilenmiyosun.. dün neler yazdım, hiç cevap vermedin, bugün de birkaç keren pas verdim, gole çevirmedin..
ama olsun ben seni severim, hem çok severim
size gene ünlü düşünür işkolik kavağın hiç vazgeçmediği özdeyişlerinden biriyle cevap vermek istiyorum kızlar:
şeytan ayrıntıda gizlidir!
biri kaynanasının canına okumuş
Ben zaten normal biri olmadığım için beni de normal kişiler bulmaz:26:
Boşanmak istemiyor umarım mahkemeyi uzattırmaz
Dün hastaydım yaa, yazabildiğim kadarıynan yazdım.
Kadro dışıyım benYedek kulübesinde oturan semihim ben
semihi sevmem; seni severim ilgi minnakı yaparım
biri kaynanasının canına okumuş
Ben de kaynımın ve kayınpederimin canına okumak istiyorum ama onlar beni hayatımdan bezdirebilirler
Hic bu kadar cirkef bir aile tanımamıştım
Felaket okumuş yaane kadar çirkin hareketler bunlar
canım sen kesinlikle boşanmak istiyor musun?
Sence istemiyor muyum gibi davranıyorum böyle yaşadığım komik şeylere bakmayın canım ona karşı içimde en ufak bir sevgi yok
ahahahah gözyaşlarımı tutamıyorum
belgelerle gel banakız boşanıcam diyor kafasının karışık olduğunu mu düşünüyorsun
malum bayanın her açtığı konu midemi bulandırıyor..
ikizleri olması kocası çoktan kapının önüne koymuştu.. hem kocasına, hem kaynanasına karşı çok çirkinleşiyor..
gerçi benim potuk olsa, değil ikizimiz, onuzumuz olsa boşardı beni öyle rezillikler yapsam..
bende ama bu tarzda değil
Sence istemiyor muyum gibi davranıyorum böyle yaşadığım komik şeylere bakmayın canım ona karşı içimde en ufak bir sevgi yok
@elmayraa yorumuna çok güldüm bdv'de, ama yazmayayım konu dışına çıkmayayım orda dedim, allah iyiliğini versin.
ben de eşimin kom.larının canına okumak istiyorum, çok fena hem de.
evet boşanıcam diyor.
ilk günden beri gayet sessiz sakin, hiç fevaran etmeden, tepki vermeden, kıyamet koparmadan bunu söylüyor zaten: BOŞANICAM.
Kafasını bilkentli ile dağıtıyor.
Ancak diğer yandan beraber (kızının doğumgünü için) alışverişe gittiği ve kısa süre sonra boşanacağı kantara balık kızartıp salata yediriyor. (bu arada kantar hem bozulmuş musluğu tamir ediyor, hem de kola tekmeliyor. bir de çakmakla kola şişesini havai fişek tadında patlatıp mutfağın anasını ağlatıyor, sonra temizliyor)
bence kafası karışık, evet.
kafasında çok net bir biçimde bitirmiş olsa, bence ne doğumgününün evde kutlanılmasına izin verirdi, ne maile evinde ağırlardı, ne de kantardan gelen hırkaya evet derdi
bu arada kantarın nerede giyicen sorusuna verdiği cevap da manidar "yatarken"
bilmiyorum, bence karışık kafası.
bugün kantar gelse ve inandırsa dranası herşeyin başbaşka olacağına, bence o mahkemeden bir sonuç çıkmıcak...
nt: dranasım. umarım seni kırmadım bu yazdıklarımla. bunlar benim düşüncelerim..
bende ama bu tarzda değil
aynen abla
canım sen kesinlikle boşanmak istiyor musun?
Ne olacak peki boşanma durumu sen isitiyorsun kantar yok diyor ...
Kayınvalidem yıllar önce babama küfretmiştiEşimden annesinin yaptığı terbiyesizliğin hesabını sormasını istedim, ben elimi bile sürmedim o pisliğe, kendi temizledi. Özür diledi herkesten teker teker. Ama ben de onn yaptığı gibi davransaydım ben de ona küfretseydim komple birbirimize girebilirdik.
Cünkü ben küfretmekle kalmayabilirdim
Ne kadar ayıp hareketler yapmış k.validende,iyi tutmuşsun kendini ama
Ohhh be Csi sahalara döndübunları yaz diye deşeledim seniii
Ne kadar ayıp hareketler yapmış k.validende,iyi tutmuşsun kendini ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?