- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
kate bende benimkine arıyorum sabahtan beri,ama henüz bulamadım :44:
önerilere açığım
ay iyiki 1 tane bitmiş asudecim :)
şimdiden balık yağı içiyoruz anlama için yazıları
kızlar bu arada var mı başka lakap?
potuk, kantar??
Tutmak zorundaydımYoksa facia cıkardı. Ayy neyse icim daraldı.
ben eski konularını da okuyup yorum yapmıştım malum kişinin..kayınvalideme bağırma ihtimalim söz konusu bile olamaz.. düğüne 1 hafta kala eşimle sakin sakin konuştuğumuzu zannederken "beni biraz yordular" dedim k.valide k.peder için..bu yüzden az kalsın evlenemiyorduk.. ne nankörlüğüm kaldı ne ikiyüzlülüğüm.. yüzlerine gülüp arkalarından konuşuyormuşum..
en iyisini yapmışsın kedicik, yüzgöz olmamak gerek ne olursa olsun. insanız sonuçta, konuşarak da alt edebiliriz gerekirse. saç baş dalmaya, mahallede yaygara koparmaya gerek yok. aileleri ne yaparsa yapsın laf söylenmiyor, illa kendileri görecekler.
ama buna rağmen bazen öyle şeyler oluyor ki misal diyalog:
kayın: abi yaa ben de ankaraya gelirim sizinle yaşarız, kirayı da paylaşırız. sonra da ortak bi ev alırız.
eşim:...(yemek yiyor)
ben:
bi kaç saat sonra eşimle diyalog:
ben: niye bi cevap vermedin kardeşine?
eşim:ne dedi ki? ben duymadım.
ben: ben nasıl duydum?
eşim: duyma.
@kate tatlım, senin iltifatların bana güç veriyor
lakap olaraktan da, csininki "kavak enişte" (ben koydum)
elmayranınki "paşazade" (kendisi koydu)
sweetinki "rambo" (kendisi koydu)
seninkisi "ağır abi"ydi (sen mi koydun? csi mi? csi koymuştur bence)
saraykedisininki "hırslı küpü" olmalı bence, oylamaya sunalım
@csi ve elmayra cadılar, gerekli merakı uyandırmayı başardım, şimdi iki zamane genci arasında geçen diyalogu yazıcam, tabi yüzde yüz olaya bağlı kalmayacağım, biraz da hayal dünyamı kullanacağım, çünkü birebir hatırlayamam cümleleri, ama ana hatlara bağlı kalacağım kesinlikle
@kate tatlım, senin iltifatların bana güç veriyor
lakap olaraktan da, csininki "kavak enişte" (ben koydum)
elmayranınki "paşazade" (kendisi koydu)
saraykedisininki "hırslı küpü" olmalı bence, oylamaya sunalım
@csi ve elmayra cadılar, gerekli merakı uyandırmayı başardım, şimdi iki zamane genci arasında geçen diyalogu yazıcam, tabi yüzde yüz olaya bağlı kalmayacağım, biraz da hayal dünyamı kullanacağım, çünkü birebir hatırlayamam cümleleri, ama ana hatlara bağlı kalacağım kesinlikle
bende lügat geniş asudem, sniper da diyorum.
kızınca da potuk benzeri olan kardeşimiz winnie(the pooh)
biraz anlat bulalım hep birlikte...
1 saat sonra döneceğim...
Hadi ya hemende havaya girmiş kaynın
cok yaratıcısın ahahahhahaha
tembellik yaptığında da garfield ı seçiyorum, uyuz şişko sarı kedi
ablacım aldım ben onun havasını, bayramda bile aramadı beni. kızınca vuruyorum ensesine bi tane, ablası değil miyim uleyyn
İiyi yapmışsın vallla arada al havasınıda şişmesin genevur vurr ellerine sağlıkk
çene gücüyle yapıyorum o işi de, anasının babasının abisinin yanında. yoksa şiddet yanlısı değilimdir yani, yanlış anlaşılmasın
eee kızlar biz bir daha ne zaman buluşacağız
benim "yüzsüz" de arıyor kredi kartıma bakarmısın hesap kesim tarihi ne zamanmış falan feşmekan...
gıcık yaa,gıcık oluyorum
ne zaman istersen dranasım, bana uyar. akşamları geç olur lakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?