Dert yok, Sohbet var.... :)

herkese mutlu bir gün diliyorum...

@sweetim gözün aydin canim senin adina cok sevindim...sonunda bitiyor hasret desene...

yarın ya da öbür gün canım belli olmuyo tam, ben de ona göre planlarımı yapıyorum. uyuyamadım heyecandan

uuuu bu demek ki perhiz sona erecek,darısı benim ve elmayra'nın başına

fazla naz aşık usandırır ama biliosun dimi ::

bu akşam naz sona erer merak etme

Ayyyy cok heyecanlı, ne kadar kalacağı belli mi peki?

Son düzenleme:
cafenin biri yemek kartımdan 5tl yerine 50tl çekmiş cuma günü..

tabi asude mal değil, cuma olmasa da cumartesi çanta değiştirirken fişe baktım, fark ettim..

potuk ctsi gitmiş adamlara söylemiş, kontrollerini yapmışlar, aynı gün olmayınca karta geri yükleme yapamıyoruz, pazartesi 45tl verelim demişler..

dün gittik almaya, kasadaki adam yan çizmeye başladı.. yok karta geri yükleme yapamıyomuş, şimdi direk nasıl nakit versinmiş, sonuçta onlar da cash parayı 15 gün sonra alacakmış..

potukun ağzını açmasına imkan vermeden, adama saymaya başladım.. "sizin nakit akış tablonuz, muhasebe kayıtlarınız beni hiç bağlamaz.. hatayı yapan sizsiniz, telafisini de hemen bugün yapacaksınız.. devlet dairesi mi burası kardeşim, cumartesi git pazartesi gel, pazartesi gelsek 15 gün sonra.."

bu arada potuk beni dürtüyor, sus yapıyor adama çaktırmadan, ben sallamıyorum..

kasadaki adam geri vites yapıyor, o agresif ifadesi pamuk gibi oluyor "hanımefendi o zaman sizler bir çayımızı için, ben o arada muhasebecimizle görüşeyim"

ben dayanamıyorum yine, "ya kardeşim benim acelem var, senin keyfini bekleyemem. çabuk hallet işimizi, ne çayı çorbası ya"

potuk beni dürtmekten ölüyor..

işi halledip dışarı çıkıyoruz.. yol boyunca bana kızıyor, markete gidiyoruz..

markette kendince benden ayrı takılıyor, oraya buraya bakınıyor vs derken bir ara benim yanımda bi çocuk beliriyor..

"hanımefendi bişey sorabilir miyim?" dedi çocuk, baktım potuk yanımda yöremde yok, ağzımı açmadan, çocuk başladı, "ben kendime el kremi alacağım siz bilirsiniz hangisi en iyisidir" vs, o konuşurken, potuk yanımızda belirdi.. stand ortada duruyordu, arkasındaymış potuk meğer, kuyu canavarı gibi çıktı oradan hemen, çocuğa döndü, "ben daha iyi bilirim koçum, sen bana sor" falan gibi bişeyler zırvaladı, çocukcağız pel pel bakarken ben potuku çektim götürdüm..

ondan sonra cafede yaptığım cazgırlığı unuttu, eve gidene kadar çocuğa saydırdı.. ben kurtulmuş oldum, ihale çocuğa kaldı

uuuu bu demek ki perhiz sona erecek,darısı benim ve elmayra'nın başına

Benimki de cuma bitiyo ilaçlar devam etmezse Doktor cinsel hayatımızı sarstı bea

Yavrukuş bir musibet muhabbeti olmuş sizinki Akşama kadar konuşur dururdu yoksa

herkese mutlu bir gün diliyorum...

@sweetim gözün aydin canim senin adina cok sevindim...sonunda bitiyor hasret desene...

günaydın lal'cim

benimki de dışarıda hakkımı savunmama kızar,bırak ben konuşayım der ama konuşturmam o halledene kadar içim daralır..

ama senin market olayı tam zamanında gelmiş,gerçekten çocuğa kalmış ihale

Gülmekten gözümden yaş geldi ya
Canım senle ben macera romanları yazabiliriz

asude'den action; dranasdan romantik komedi dizisi çıkar bol bol.
biz de kaymağını yeriz.

3 gün konuşurdu valla, çok cazgırsın falan diye, Allahımız korudu beni

Ahahaha hak aramak ne zamandan beri cazgırlık oluyomuş. Potuk yaradılışlıya uysaydın 15 gün beklicektin. Salak herifler muhasebeden 45 tl yi 15 gün sonra nasıl cıkaracaklarmış?

kızlar benim kara böcükkk akşam durduk yerde ben spermiogram yaptırcam dedi oldum kaldım...

biz ona daha önce yaptırmıştık ama bayağı zorla yaptırabilmiştim,şimdi durduk yerde bunu söylemesi garibime gitti...

ben de daha önce yaptırdığında sorun yoktu dedim,ama tabi 1,5 sene geçti üzerinden zaten uzuni de belki değişmiştir dedi..sustum bişey demedim..

tüp bebeğe başlayalım dedim,hayır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…