Ayyyy cok heyecanlı, ne kadar kalacağı belli mi peki?
bilmiyorum canım ama bi daha yollamayı düşünmüyoruminzibatlar zorla götürene kadar yollamıcam
hadi bakalım gözün aydın....
rapor işini halledebildin mi canım?
canım hayırlı olsun çok sevindim bol bol hasret giderirsin
yarın ya da öbür gün canım belli olmuyo tam, ben de ona göre planlarımı yapıyorum. uyuyamadım heyecandan
fazla naz aşık usandırır ama biliosun dimi ::
bu akşam naz sona erer merak etme
Ayyyy cok heyecanlı, ne kadar kalacağı belli mi peki?
çok tatlısın tatlım çoookkk
haftasonu anneme gitmiştim beyefendi giderken birşey demedi,dönüşümde patladı da bana biraz
anladım canım kıskanç bir kocan var
evet kıskanç
herkese günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
keeeşke bende yapabilsem bu dediğini ya hemen yelkenler suya iniveriyo bende :26:
napim kırdı beni çok
uuuu bu demek ki perhiz sona erecek,darısı benim ve elmayra'nın başına
cafenin biri yemek kartımdan 5tl yerine 50tl çekmiş cuma günü..
tabi asude mal değil, cuma olmasa da cumartesi çanta değiştirirken fişe baktım, fark ettim..
potuk ctsi gitmiş adamlara söylemiş, kontrollerini yapmışlar, aynı gün olmayınca karta geri yükleme yapamıyoruz, pazartesi 45tl verelim demişler..
dün gittik almaya, kasadaki adam yan çizmeye başladı.. yok karta geri yükleme yapamıyomuş, şimdi direk nasıl nakit versinmiş, sonuçta onlar da cash parayı 15 gün sonra alacakmış..
potukun ağzını açmasına imkan vermeden, adama saymaya başladım.. "sizin nakit akış tablonuz, muhasebe kayıtlarınız beni hiç bağlamaz.. hatayı yapan sizsiniz, telafisini de hemen bugün yapacaksınız.. devlet dairesi mi burası kardeşim, cumartesi git pazartesi gel, pazartesi gelsek 15 gün sonra.."
bu arada potuk beni dürtüyor, sus yapıyor adama çaktırmadan, ben sallamıyorum..
kasadaki adam geri vites yapıyor, o agresif ifadesi pamuk gibi oluyor "hanımefendi o zaman sizler bir çayımızı için, ben o arada muhasebecimizle görüşeyim"
ben dayanamıyorum yine, "ya kardeşim benim acelem var, senin keyfini bekleyemem. çabuk hallet işimizi, ne çayı çorbası ya"
potuk beni dürtmekten ölüyor..
işi halledip dışarı çıkıyoruz.. yol boyunca bana kızıyor, markete gidiyoruz..
markette kendince benden ayrı takılıyor, oraya buraya bakınıyor vs derken bir ara benim yanımda bi çocuk beliriyor..
"hanımefendi bişey sorabilir miyim?" dedi çocuk, baktım potuk yanımda yöremde yok, ağzımı açmadan, çocuk başladı, "ben kendime el kremi alacağım siz bilirsiniz hangisi en iyisidir" vs, o konuşurken, potuk yanımızda belirdi.. stand ortada duruyordu, arkasındaymış potuk meğer, kuyu canavarı gibi çıktı oradan hemen, çocuğa döndü, "ben daha iyi bilirim koçum, sen bana sor" falan gibi bişeyler zırvaladı, çocukcağız pel pel bakarken ben potuku çektim götürdüm..
ondan sonra cafede yaptığım cazgırlığı unuttu, eve gidene kadar çocuğa saydırdı.. ben kurtulmuş oldum, ihale çocuğa kaldı
herkese mutlu bir gün diliyorum...
@sweetim gözün aydin canim senin adina cok sevindim...sonunda bitiyor hasret desene...
tabi asude mal değil, cuma olmasa da cumartesi çanta değiştirirken fişe baktım, fark ettim..
potuk ctsi gitmiş adamlara söylemiş, kontrollerini yapmışlar, aynı gün olmayınca karta geri yükleme yapamıyoruz, pazartesi 45tl verelim demişler..
dün gittik almaya, kasadaki adam yan çizmeye başladı.. yok karta geri yükleme yapamıyomuş, şimdi direk nasıl nakit versinmiş, sonuçta onlar da cash parayı 15 gün sonra alacakmış..
potukun ağzını açmasına imkan vermeden, adama saymaya başladım.. "sizin nakit akış tablonuz, muhasebe kayıtlarınız beni hiç bağlamaz.. hatayı yapan sizsiniz, telafisini de hemen bugün yapacaksınız.. devlet dairesi mi burası kardeşim, cumartesi git pazartesi gel, pazartesi gelsek 15 gün sonra.."
kasadaki adam geri vites yapıyor, o agresif ifadesi pamuk gibi oluyor "hanımefendi o zaman sizler bir çayımızı için, ben o arada muhasebecimizle görüşeyim"
ben dayanamıyorum yine, "ya kardeşim benim acelem var, senin keyfini bekleyemem. çabuk hallet işimizi, ne çayı çorbası ya"
markette kendince benden ayrı takılıyor, oraya buraya bakınıyor vs derken bir ara benim yanımda bi çocuk beliriyor..
"hanımefendi bişey sorabilir miyim?" dedi çocuk, baktım potuk yanımda yöremde yok, ağzımı açmadan, çocuk başladı, "ben kendime el kremi alacağım siz bilirsiniz hangisi en iyisidir" vs, o konuşurken, potuk yanımızda belirdi.. stand ortada duruyordu, arkasındaymış potuk meğer, kuyu canavarı gibi çıktı oradan hemen, çocuğa döndü, "ben daha iyi bilirim koçum, sen bana sor" falan gibi bişeyler zırvaladı, çocukcağız pel pel bakarken ben potuku çektim götürdüm..
ondan sonra cafede yaptığım cazgırlığı unuttu, eve gidene kadar çocuğa saydırdı.. ben kurtulmuş oldum, ihale çocuğa kaldı
Benimki de cuma bitiyo ilaçlar devam etmezseDoktor cinsel hayatımızı sarstı bea
Yavrukuş bir musibet muhabbeti olmuş sizinkiAkşama kadar konuşur dururdu yoksa
Yavrukuş bir musibet muhabbeti olmuş sizinkiAkşama kadar konuşur dururdu yoksa
3 gün konuşurdu valla, çok cazgırsın falan diye, Allahımız korudu beni
ne diye sormayacağım,sen işini bilirsin
Bu planları uygulayabilmem icin şiş burnumdan kurtulmam lazım geliyorHem kırmızı hem etrafı yara hem de kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?