kızlar benim kara böcükkk akşam durduk yerde ben spermiogram yaptırcam dedioldum kaldım...
biz ona daha önce yaptırmıştık ama bayağı zorla yaptırabilmiştim,şimdi durduk yerde bunu söylemesi garibime gitti...
ben de daha önce yaptırdığında sorun yoktu dedim,ama tabi 1,5 sene geçti üzerinden zaten uzuni de belki değişmiştir dedi..sustum bişey demedim..
tüp bebeğe başlayalım dedim,hayır dedi
Gülmekten gözümden yaş geldi ya
Canım senle ben macera romanları yazabiliriz
asude'den action; dranasdan romantik komedi dizisi çıkar bol bol.
biz de kaymağını yeriz.
Dranas ve Asu
Olay kadınsınızzzz,süpersinizz.. Çok güldüm sabah sabah asuu
Tüp bebeği LPG ile karıştırdıkları icin mi bu kadar ön yargılılar ben anlamadım ki, sana yaranmak icin söylemiş gibi geldi bana, ya da bir arkadaşı ile konuştuysa kafası karışmıştır.
Sizde bi sorun yoktu dimi.
Tüp bebeği LPG ile karıştırdıkları icin mi bu kadar ön yargılılar ben anlamadım ki, sana yaranmak icin söylemiş gibi geldi bana, ya da bir arkadaşı ile konuştuysa kafası karışmıştır.
Sizde bi sorun yoktu dimi.
tüp bebek vs lpg
koptum
tüp bebek vs lpg
koptum
spermiogramı normaldi..bende de kist var işte daha ne olsun
ya uyuz karışır (spermler) diye korkuyormuş cahilliğin bu kadarı
bir de normal yoldan olsun diye tutturdu
valla kızlar dranasla ikimiz güçlerimizi birleştirsek, bir kitap, film, hatta belki bir dizi bile çıkar..
valla kızlar dranasla ikimiz güçlerimizi birleştirsek, bir kitap, film, hatta belki bir dizi bile çıkar..
bu arada dün akşam k.validemlere indim eşimde indi...eşim başka bir odada oturuyo ben kayınvalidemlerin yanında..
kayınpeder köye ev yaptı geçen sene tutturdu bu sene yazın siz de gelin diye..sesimi çıkarmadım ama gitmem..
neyse dedi ki sonra size ayrı yatak odası var tabi sıkılmayın hem yatak odasından direk banyoya geçebiliyorsunuz dedi renkten renge girdim anlamamış gibi yaptım
bu arada dün akşam k.validemlere indim eşimde indi...eşim başka bir odada oturuyo ben kayınvalidemlerin yanında..
kayınpeder köye ev yaptı geçen sene tutturdu bu sene yazın siz de gelin diye..sesimi çıkarmadım ama gitmem..
neyse dedi ki sonra size ayrı yatak odası var tabi sıkılmayın hem yatak odasından direk banyoya geçebiliyorsunuz dedi renkten renge girdim anlamamış gibi yaptım
Normal yoldan senin çekeceğin eziyet, psikolojik baskı ve üzüntüyü hesaba katıyormuymuş kara böcük? Spermlerin kaybolduğunu kuracağına kafasında bunları düşünsün
ya zaten şu yımırtlama günleri denen zımbırtıda olmuyo ki doğru dürüst,uzuni stres yapıo
dedim ben kistler yüzünden çok sıkıldım ameliyat cart curt derken zaten yoruldum yorma beni dedim
Tövbe tövbeee kayınpeder aşmış kendini
ayyyy çok komik olmuş cidden
noremi yavrimo çok iyi oluyor kadın iyi düşünmüş, benimki de bize ebeveyn odasını veriyor sağolsun banyosu var mis gibi, yoksa rahat edemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?