Dert yok, Sohbet var.... :)

Tüp bebeği LPG ile karıştırdıkları icin mi bu kadar ön yargılılar ben anlamadım ki, sana yaranmak icin söylemiş gibi geldi bana, ya da bir arkadaşı ile konuştuysa kafası karışmıştır.

Sizde bi sorun yoktu dimi.

spermiogramı normaldi..bende de kist var işte daha ne olsun

ya uyuz karışır (spermler) diye korkuyormuş cahilliğin bu kadarı

bir de normal yoldan olsun diye tutturdu

spermiogramı normaldi..bende de kist var işte daha ne olsun

ya uyuz karışır (spermler) diye korkuyormuş cahilliğin bu kadarı

bir de normal yoldan olsun diye tutturdu

Normal yoldan senin çekeceğin eziyet, psikolojik baskı ve üzüntüyü hesaba katıyormuymuş kara böcük? Spermlerin kaybolduğunu kuracağına kafasında bunları düşünsün

bu arada dün akşam k.validemlere indim eşimde indi...eşim başka bir odada oturuyo ben kayınvalidemlerin yanında..

kayınpeder köye ev yaptı geçen sene tutturdu bu sene yazın siz de gelin diye..sesimi çıkarmadım ama gitmem..

neyse dedi ki sonra size ayrı yatak odası var tabi sıkılmayın hem yatak odasından direk banyoya geçebiliyorsunuz dedi renkten renge girdim anlamamış gibi yaptım

Tövbe tövbeee kayınpeder aşmış kendini

ayyyy çok komik olmuş cidden

Normal yoldan senin çekeceğin eziyet, psikolojik baskı ve üzüntüyü hesaba katıyormuymuş kara böcük? Spermlerin kaybolduğunu kuracağına kafasında bunları düşünsün

ya zaten şu yımırtlama günleri denen zımbırtıda olmuyo ki doğru dürüst,uzuni stres yapıo

dedim ben kistler yüzünden çok sıkıldım ameliyat cart curt derken zaten yoruldum yorma beni dedim

Son düzenleme:

noremi yavrimo çok iyi oluyor kadın iyi düşünmüş, benimki de bize ebeveyn odasını veriyor sağolsun banyosu var mis gibi, yoksa rahat edemezdim

ya zaten şu yımırtlama günleri denen zımbırtıda olmuyo ki doğru dürüst,uzuni stres yapıo

dedim ben kistler yüzünden çok sıkıldım ameliyat cart curt derken zaten yoruldum yorma beni dedim

E ne zaman catlayacağı belli olmadığı icin gün aşırı yapman lazım, sen kendini naza cekiyosun ahahahha.

Gün aşırı ve sabah sabah spermleri daha kaliteli olurmuş

Tövbe tövbeee kayınpeder aşmış kendini

hacı kendileri

ayyyy çok komik olmuş cidden

sen bir de bei görseydin

noremi yavrimo çok iyi oluyor kadın iyi düşünmüş, benimki de bize ebeveyn odasını veriyor sağolsun banyosu var mis gibi, yoksa rahat edemezdim

kadın dese neyse kayınpeder bunu söyleyen sweetcim,eve çıktık eşim diyo babam ne diyo öyle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…