- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
valla süprsiniz kızlar, günümü güzelleştiriyorsunuz, seviyorum sizi
bu arada dün akşam k.validemlere indim eşimde indi...eşim başka bir odada oturuyo ben kayınvalidemlerin yanında..
kayınpeder köye ev yaptı geçen sene tutturdu bu sene yazın siz de gelin diye..sesimi çıkarmadım ama gitmem..
neyse dedi ki sonra size ayrı yatak odası var tabi sıkılmayın hem yatak odasından direk banyoya geçebiliyorsunuz dedi renkten renge girdim anlamamış gibi yaptım
tanıdığımız bi ailenin de yıllar sonra bebeği oldu, küçük tüp diye seviyorlar
E ne zaman catlayacağı belli olmadığı icin gün aşırı yapman lazım, sen kendini naza cekiyosun ahahahha.
Gün aşırı ve sabahsabah spermleri daha kaliteli olurmuş
hacı kendileri
kocan gelsin, bizi gözün görmez annem
kayınpederden geliyor "sex on the köy evi"
ayyy koptum
bu konuda kendimi kesinlikle naza çekmiyorum ve çekmem canım
oooo pardon kayınpeder demiş onu, noreeee şaştım kaldım şimdi
kayınpederden geliyor "sex on the köy evi"
bende şaşırdım vallahi...ben ki yanlış anlamasınlar diye banyo yaptığım zaman ıslak saçla inmem yanlarına,adam gayet relaaaaxxxxx
hacıdan hocadan korkcan
Kötü niyetle söylememiştir de patavatsızlık etmiş
asıl ben koptum, sex on köy evi mii
valla korkuyorum zaten uzun uzun yazcaksınız ben baya gelemicem sonra okuycam durcam, bitir bitirebilirsen, şimdiden sıkıntısı bastı
koptum yeminle fantaziye bak
günaydın canımcım
ben de kahvaltı yapıyodum pc karşısında, bir derdim vara girme gafletinde bulundum.. kaynanasının kendisine kültablası ile saldırdığı, kendisinin de bunun karşılığında çatalla kadının suratını parçaladığı bir konu sahibini okudum, iştahım kaçtı :120:
ayyy dinlemiyorlardır inşallah sizi noreee:18: kuzuların sessizliğini mi oynıcaz canım ne bu yani
kötü niyetle söylememiştir tabi,onlar pek nerde ne diyeceklerini bilemiyorlar...ama bu tarz birşey ve kayınpederin ağzından ilk kez duydum..
neyse affettim
hehe
şu an kaynanasına saldıran saldırana....
Bende kaynanaya değil ama benimkine saldıracağım yakında...
Eften püften sebeple bağırdı dün bana..
Güç gösterisi yapıyor...
çok fazla konuşuyormuşum...
Bak sen .. Ne diyeceğini bilmiyor..kaç yıllık kate'i hiç tanımamış..
çok depresifmişim..
Intikamım daha depresif olacak belli değil..
Hiç mutlu değilsin dedi..
"yooo sen yokken gayet mutluyum" dedim
oynuyoz valla +18
cafenin biri yemek kartımdan 5tl yerine 50tl çekmiş cuma günü..
tabi asude mal değil, cuma olmasa da cumartesi çanta değiştirirken fişe baktım, fark ettim..
potuk ctsi gitmiş adamlara söylemiş, kontrollerini yapmışlar, aynı gün olmayınca karta geri yükleme yapamıyoruz, pazartesi 45tl verelim demişler..
dün gittik almaya, kasadaki adam yan çizmeye başladı.. yok karta geri yükleme yapamıyomuş, şimdi direk nasıl nakit versinmiş, sonuçta onlar da cash parayı 15 gün sonra alacakmış..
potukun ağzını açmasına imkan vermeden, adama saymaya başladım.. "sizin nakit akış tablonuz, muhasebe kayıtlarınız beni hiç bağlamaz.. hatayı yapan sizsiniz, telafisini de hemen bugün yapacaksınız.. devlet dairesi mi burası kardeşim, cumartesi git pazartesi gel, pazartesi gelsek 15 gün sonra.."
bu arada potuk beni dürtüyor, sus yapıyor adama çaktırmadan, ben sallamıyorum..
kasadaki adam geri vites yapıyor, o agresif ifadesi pamuk gibi oluyor "hanımefendi o zaman sizler bir çayımızı için, ben o arada muhasebecimizle görüşeyim"
ben dayanamıyorum yine, "ya kardeşim benim acelem var, senin keyfini bekleyemem. çabuk hallet işimizi, ne çayı çorbası ya"
potuk beni dürtmekten ölüyor..
işi halledip dışarı çıkıyoruz.. yol boyunca bana kızıyor, markete gidiyoruz..
markette kendince benden ayrı takılıyor, oraya buraya bakınıyor vs derken bir ara benim yanımda bi çocuk beliriyor..
"hanımefendi bişey sorabilir miyim?" dedi çocuk, baktım potuk yanımda yöremde yok, ağzımı açmadan, çocuk başladı, "ben kendime el kremi alacağım siz bilirsiniz hangisi en iyisidir" vs, o konuşurken, potuk yanımızda belirdi.. stand ortada duruyordu, arkasındaymış potuk meğer, kuyu canavarı gibi çıktı oradan hemen, çocuğa döndü, "ben daha iyi bilirim koçum, sen bana sor" falan gibi bişeyler zırvaladı, çocukcağız pel pel bakarken ben potuku çektim götürdüm..
ondan sonra cafede yaptığım cazgırlığı unuttu, eve gidene kadar çocuğa saydırdı.. ben kurtulmuş oldum, ihale çocuğa kaldı
kızım kayınpeder neler demiş, benim bunu demem çok mu
tabi siz ikinizin biraz sıkıntınız var, ondan size pek sempatik geldi de miii, sizi gidiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?