Dert yok, Sohbet var.... :)

Çamı deviren mi daha cok acı ceker camın altında kalan mı? -Bu ikisini istiyorum

güzin apla dedik, bu sefer de felsefeye el attın bebeyim, nasıl kalıba koyazaaz seni bilemedim

ya aslında selvi boylum, potuk yaradılışlım (yaratılış diye yazılır; yaradılış diye okunur) yakışıklı falan değil de, türk erkeğinin geneli çirkin olduğu için (onlar türk kızları gitsin, rus kızları gelsin diye bas bas bağıradursunlar, biz sanki onlara bayılıyoruz) böyle azıcık ışığı olanlar kötünün iyisi kabilinden ilgi çekiyor..

yoksa benim için yaşayan yakışıklı 3 türk erkeği var: kıvanç, kenan, biraz da burak özçivit

amannnn sabahlar olmasın

yi beni recep öp beni recep

İşin felsefesine girmişsin haaanıııım :) Cevap veriyorum, çamı en çok önemseyen çeker acıyı...
Başka soru?

uu beybi olayı bitirdin hemencecik, daha saatlerce tartışacaktık topicçe bu mevzuyu

(gerçi csi istanbul el atsa, o da sorunun defterini dürerdi de bu aralar yoğun kendisi boya badana falan felon)

uu beybi olayı bitirdin hemencecik, daha saatlerce tartışacaktık topicçe bu mevzuyu

(gerçi csi istanbul el atsa, o da sorunun defterini dürerdi de bu aralar yoğun kendisi boya badana falan felon)

yooo benim vekilim pata olayı yeterince açıklığa kavuşturdu zaten.
ha ben ha o farketmiyor...
ben süslü püslü 100lerce cümle ile anlatıyorum düşüncelerimi, patam tek cümlede olayı özetliyor

boya badana olayına gelince.
artık bakmıyorum, renkler belirlendi, badanacı yarın gelecek, 3 günde işlem tmm

Biri kaynanasını kör testereyle kesmiş, öteki ayar vermiş :S Kabus gibi oldu burası yahu

Kıvanç başı çekiyor yani. Senin listende Kıvanç'ı tek geçerim. Yakından gördüm bir kaç yıl önce. Caddede yanımdan geçmişti amaaaaa hiç geçmedi aslında! Arizona rüyası gibi yaklaştıkça uzaklaştı, yaklaştıkça uzaklaştı! Bak yine rakı içesim geldi gördün mü!

yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan?

Horoz demiş ya "ben "döllerim" (başka bir fiil kullanılıyor da yerine bunu koydum) gerisine karışmam" diye. Bana bunlarla gelmeyin arkadaş, +25'e dönüyor yorumlarım

merhaba hepinize

bu topiği görüyorum nice zamandır dur şu konuyu okuyum da, şuraya göz atayım da.

yok şu konuya yorum yazayım da, gireyim derken 2 ay geçti galiba

selam vermek bugüne kısmetmiş demek ki...

forumun dert yüklü topiklerinde gezindikten sonra burası güzel bir nefeslenme yeri olmuş

tekrar görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...

dünya güzeli bana ikide bir "beeğnn dünyanın en göözzel kaynanasıyamm" diyeceğine, gidip şu çakinin gelinlerini görse de, bana şükretse keşke

Bence de, al seninkine bi nick dolaşsın turlasın şuralarda Görsün dünyanın kaç bucak olduğunu :d

+18 cinsellik konuları gibi
+18 korku konuları topiği de olmalı bence....

:18::83:

2 ay önce gördünüz..

hmm..

o zaman şey yapın, halüsinasyon gördüğünüzü bir uzman doktorla paylaşın..

guatr olabilir, depresif bir rahatsızlık olabilir..

hafizanallah yani dünyanın bin bir türlü hali var..

Son düzenleme:
Testere 5 teki kaynana için kiralık katil tutulması salık verilmiş

Sorma, kırmış kafayı

Bizde de 3 gün diye başlanmıştı 8 gün sürdü. Evinden ırak :18:

Tavuk suyuna coba icsem ve tavuklu pilav yesem gıdaklar mıyım aceba

Ay koptum
Yatacak yerin yok senin yaa!

Sorma, kırmış kafayı

Bizde de 3 gün diye başlanmıştı 8 gün sürdü. Evinden ırak :18:

1-cuma akşamı teslim etmek zorunda, "kocişim/aşkitom/bebeğim/meleğim"e süprüz yapiciim. tabi ustaya böyle demedim. eşim gelene kadar tüm işler bitmiş olsun, aksi takdirde işiniz çok uzar dedim

2-zaten salon, kızın odası, yatak odası ve giyinme odası boyanacak. en çok salon zorlar, diğerleri çabuk çabuk biter diye umuyorum...

3- siz ne kadar verdiniz boyacıya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…