Dert yok, Sohbet var.... :)

karnım acıktı ya çekmecemde kurumuş simit parçası kalmış onu yemeye çalışıyorum

ben de dünden kalan bayat bi poğaçayı gözüme kestirdim

Çaya batır bari

muhtarım benim ya, kk nın güzin ablası yemin ederim, her soruna bir çözümü var

Eşin baya yakışıklı canım ama sen de bir o kadar güzelsin bana göre eşine bin basarsın ama sen yine de dikkat et canım

yakışıklı değil aslında ama kendince bi seksapalitesi var sanırım.. benimle elele yürürken bile kızlar bakıyor, birlikte gittiğimiz yerlerde bayan çalışanlar bişeyler yapıyorlar (kasiyer kızlar falan kendilerince cilve yapıyolar bazen), ben de potuka kızıyorum, ben bişe yapmadım ki diyor, ben de sen onlara tatlı tatlı bakmasan, onlar sana niye baksınlar diye carlıyorum

Son düzenleme:
beyin bedavacılardan biri daha türemiş.
perşembe günü aldatılan vatandaş.:88:

bu cümleyi herhangi bir insandan duysam bile mutlu olurdum; kaldı ki senin söylemen...

gidip bir keyif sigarası içmeliyim

Ben eşimde bunu pek yaşamadım ama bilkentliyle bir kere görüştük ya başka masadaki kızlar bunu baya bir kesti
Aynı durumu mutlaka bir bayan olarak sen de yaşıyorsundur beni yanımda eşim olmasına rağmen bazı öküzler mal mal bakardı

Yakışıklı olanlarla flört edip, olmayanla evlenmek daha mantıklı. Kadınlar daha fazla sorun yaratıyor kıskançlık konusunda. Gerçi benim ex herif bu tezi çürütecek kadar boğmuştu beni kıskançlıklarıyla ama ne oldu? Taktım sepeti koluna oooh o rahat ben rahat Yok yaa, yakışıklı eş istemiyorum ben.

pata sen ne demiştin ki???hatırlamıyorum bile

Hojj buldum daaa ne içtin sen sabah sabah? Votka çay?

bol çay ve sabahtan beri jelibon yiyorum

beyin bedavacılardan biri daha türemiş.
perşembe günü aldatılan vatandaş.:88:

ivit,ve devam edecekmiş hobbbbaa

Kızlar yeni bir kitaba başladım "sorun bende değil sende" çok komik bir kitap mutlaka okumalısınız ilişkileri öyle güzel anlatıyor ki

Son düzenleme:
selammm hoşbuldummm

Gayet doğal. Rahat ol. Kendince büyüttün. Noree senden daha olgun karşıladı yahu

Çamı deviren mi daha cok acı ceker camın altında kalan mı? -Bu ikisini istiyorum

katılıyorum efenim

Ben de egosu tavan yapan erkek istemiyorum:26:

bu cümleyi herhangi bir insandan duysam bile mutlu olurdum; kaldı ki senin söylemen...

gidip bir keyif sigarası içmeliyim

Afferin bana o zaman. Buralardan bile insanları keyfe getirip üstüne bir de sigara yaktırabiliyorsam eğer (+18 ) ben de bir kahveyi haketmişim demek ki. Hemen alayım kendime.

pata sen ne demiştin ki???hatırlamıyorum bile

bol çay ve sabahtan beri jelibon yiyorum

Boşveeer çam işte adı üstünde :13: Bak 9/8'lik çalıyor geç karşıma, haydee, taraaa ra ra ra rammm, taraaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…