Tünaydın hanımlar...
Ne oluyor böyle çamlar devriliyor, küslükler havada uçuşuyor? Aman sonbahar gelmesin topiğe. Hep cıvıl cıvıl kalsın...
tünaydın patafix,hojjj geldınnn
karnım acıktı ya çekmecemde kurumuş simit parçası kalmış onu yemeye çalışıyorum
Çaya batır bari
Eşin baya yakışıklı canım ama sen de bir o kadar güzelsin bana göre eşine bin basarsın ama sen yine de dikkat et canım
ben inandım kuzu, kızın saf bi havası var çünkü, kolpaya benzemiyor..
ayrıca benim potuk için de bi mal intihar etmişti.. olabiliyor böyle şeyler..
Sana her bi türlüsü yakışıyor üstadım. Ama öyle "delidir ne yapsa yeridir" formunda değil de daha çok her karakterin hakkını verebiliyor olmanla alakalı. Kalitenin üstünü ne kadar örtersen ört, o kendini belli eder yani, kapişşş?
ben de dünden kalan bayat bi poğaçayı gözüme kestirdim
muhtarım benim ya, kk nın güzin ablası yemin ederim, her soruna bir çözümü var
yakışıklı değil aslında ama kendince bi seksapelitesi var sanırım.. benimle elele yürürken bile kızlar bakıyor, birlikte gittiğimiz yerlerde bayan çalışanlar bişeyler yapıyorlar (kasiyer kızlar falan kendilerince cilve yapıyolar bazen), ben de potuka kızıyorum, ben bişe yapmadım ki diyor, ben de sen onlara tatlı tatlı bakmasan, onlar sana niye baksınlar diye carlıyorum
selammm hoşbuldummm
Birbirimizi çok iyi tanımıyoruz. O yüzden doğal görüyorum başlangıçta yapılan hataları çamları filan. Ben de geçen haftasonu noree'yle ilgili çam devirmiştim üzerinize afiyet
Hassas noktalarımızı yavaş yavaş öğrenip, hataları da telafi ederiz. Sorun yok bence...
Gayet doğal. Rahat ol. Kendince büyüttün. Noree senden daha olgun karşıladı yahu
Sana her bi türlüsü yakışıyor üstadım. Ama öyle "delidir ne yapsa yeridir" formunda değil de daha çok her karakterin hakkını verebiliyor olmanla alakalı. Kalitenin üstünü ne kadar örtersen ört, o kendini belli eder yani, kapişşş?
Hojj buldum daaa ne içtin sen sabah sabah? Votka çay?
beyin bedavacılardan biri daha türemiş.
perşembe günü aldatılan vatandaş.:88:
selammm hoşbuldummm
Gayet doğal. Rahat ol. Kendince büyüttün. Noree senden daha olgun karşıladı yahu
Yakışıklı olanlarla flört edip, olmayanla evlenmek daha mantıklı. Kadınlar daha fazla sorun yaratıyor kıskançlık konusunda. Gerçi benim ex herif bu tezi çürütecek kadar boğmuştu beni kıskançlıklarıyla ama ne oldu? Taktım sepeti koluna oooh o rahat ben rahatYok yaa, yakışıklı eş istemiyorum ben.
Yakışıklı olanlarla flört edip, olmayanla evlenmek daha mantıklı. Kadınlar daha fazla sorun yaratıyor kıskançlık konusunda. Gerçi benim ex herif bu tezi çürütecek kadar boğmuştu beni kıskançlıklarıyla ama ne oldu? Taktım sepeti koluna oooh o rahat ben rahatYok yaa, yakışıklı eş istemiyorum ben.
Kızlar yeni bir kitaba başladım "sorun sende değil bende" çok komik bir kitap mutlaka okumalısınız ilişkileri öyle güzel anlatıyor ki
Çamı deviren mi daha cok acı ceker camın altında kalan mı? -Bu ikisini istiyorum
bu cümleyi herhangi bir insandan duysam bile mutlu olurdum; kaldı ki senin söylemen...
gidip bir keyif sigarası içmeliyim
pata sen ne demiştin ki???hatırlamıyorum bile
bol çay ve sabahtan beri jelibon yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?