bulamadım ben o konuyu ya:26:akıl küpünün biri de evli adamla 3 yıl ilişki yaşamış, ayrılınca kendini 4.kattan atmış, dalaktı rahimdi almışlar.. hala nası unuturum diyo
beyin bedava..
ben yaptığım bu tarz seylere cok üzülüyorum, oturdum ağladım sinirden.Neyse daha dikkatli davranıcam artık
@csi, ben senin koltuklarını çok sevdim,gerçekten. hep mor koltuklar almak istemiştim ama acele bi şekilde evlendiğimizden olmadı. bi dahaki seçimim mor-pudra karışımı olacak inş. hatta bir yıl olmasına rağmen her akşam koltuklarının kumaşlarını değiştirme planları yapıyorum, ama eşime söylemeye cesaret edemiyorummutfağım lila ve fıstık yeşili. kaynananım tüm ısrarlarına rağmen dayadım mor lilayı. oohh miss
Lise1 deyken kızın birini cok pis benzetmiştim. Cok ağır seyere söylemişti, ben de dayanamamıştım, gözlüğü gözüne girmişti o derece. Sonra benim sinirim gecti, kuytu bir köşeye cekilip ağlamıştım bana yakışmadı diye. Kontrol mekanizmam berbat.
Neyse ya. dağıtalım konuyu bebeyim.
bulamadım ben o konuyu ya:26:
Tünaydın hanımlar...
Ne oluyor böyle çamlar devriliyor, küslükler havada uçuşuyor? Aman sonbahar gelmesin topiğe. Hep cıvıl cıvıl kalsın...
Tünaydın hanımlar...
Ne oluyor böyle çamlar devriliyor, küslükler havada uçuşuyor? Aman sonbahar gelmesin topiğe. Hep cıvıl cıvıl kalsın...
aşk hikayelerimize taşınmış canım, muhtarın profilinden girebilirsin, kendisi kızı sorguya çekiyor
csi is on the way...
bence o kadın baya bir palavra atmış
eeeee muhtarın yazdığı cevaplarda da yok.
toptan mı silindi acep.
tühh yetişemedik
not: yazdığı cevaplarda yok ama buldum şükür
karnım acıktı ya çekmecemde kurumuş simit parçası kalmış onu yemeye çalışıyorum
ben inandım kuzu, kızın saf bi havası var çünkü, kolpaya benzemiyor..
ayrıca benim potuk için de bi mal intihar etmişti.. olabiliyor böyle şeyler..
hosgeldin canim...
sana da tünaydın hanfendü.
olur böyle vakalar, topik hatunları bunu da aşar
nazarlıktır, nazarlık
Nazar değdi bize. Tamamdır toparlandım
patafix hoşgeldin canımcım
(bak artık şeerli oldum, hoşgeldinler falan filan derken bayaa bi kırıldım..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?