Dert yok, Sohbet var.... :)

ben yaptığım bu tarz seylere cok üzülüyorum, oturdum ağladım sinirden. Neyse daha dikkatli davranıcam artık

canım üzülecek ve ağlayacak bi durum yok, kendine gel. hastalıktan sanırım ağlıyorsun haftasonundan beri, kendine de bize de bunu yapma. noremin hassas damarına denk gelmiş, zaten yazılı olduğu için de insan duygularını tam da istediği ölçüde yansıtamıyor.

bu topiği diğerlerinden farklı kılan da bu değil mi zaten, dürüstlük...yağcılık yok. hataysa hata, fikirse fikir. o yüzden burda değil miyiz?

@csi, ben senin koltuklarını çok sevdim,gerçekten. hep mor koltuklar almak istemiştim ama acele bi şekilde evlendiğimizden olmadı. bi dahaki seçimim mor-pudra karışımı olacak inş. hatta bir yıl olmasına rağmen her akşam koltuklarının kumaşlarını değiştirme planları yapıyorum, ama eşime söylemeye cesaret edemiyorum mutfağım lila ve fıstık yeşili. kaynananım tüm ısrarlarına rağmen dayadım mor lilayı. oohh miss

Tünaydın hanımlar...

Ne oluyor böyle çamlar devriliyor, küslükler havada uçuşuyor? Aman sonbahar gelmesin topiğe. Hep cıvıl cıvıl kalsın...

benim mobilyalar siyah beyaz....bir daha asla....

bebeyim içindeki vahşiye dur demelisin

şaka bi yana, ben de aynen öyleyimdir.. böyle atarlanıyorum vs hani ya, sonra bir pişman oluyorum bir pişman.. karadenizlilik var serde..

bulamadım ben o konuyu ya:26:

aşk hikayelerimize taşınmış canım, muhtarın profilinden girebilirsin, kendisi kızı sorguya çekiyor

Ben kendi evimin resimlerini koyuyum da benim evi de bir eleştirin evimin tadilat ihtiyacı var ama para da yok

Tünaydın hanımlar...

Ne oluyor böyle çamlar devriliyor, küslükler havada uçuşuyor? Aman sonbahar gelmesin topiğe. Hep cıvıl cıvıl kalsın...

sana da tünaydın hanfendü.
olur böyle vakalar, topik hatunları bunu da aşar

nazarlıktır, nazarlık

Son düzenleme:
Nazar değdi bize. Tamamdır toparlandım

patafix hoşgeldin canımcım

(bak artık şeerli oldum, hoşgeldinler falan filan derken bayaa bi kırıldım..)

csi is on the way...

eeeee muhtarın yazdığı cevaplarda da yok.
toptan mı silindi acep.
tühh yetişemedik

not: yazdığı cevaplarda yok ama buldum şükür

Son düzenleme:

eeeee muhtarın yazdığı cevaplarda da yok.
toptan mı silindi acep.
tühh yetişemedik

not: yazdığı cevaplarda yok ama buldum şükür

Buldun mu, aşk hikayelerine taşınmış :S

ben inandım kuzu, kızın saf bi havası var çünkü, kolpaya benzemiyor..

ayrıca benim potuk için de bi mal intihar etmişti.. olabiliyor böyle şeyler..

Eşin baya yakışıklı canım ama sen de bir o kadar güzelsin bana göre eşine bin basarsın ama sen yine de dikkat et canım

hosgeldin canim...

selammm hoşbuldummm

sana da tünaydın hanfendü.
olur böyle vakalar, topik hatunları bunu da aşar

nazarlıktır, nazarlık

Birbirimizi çok iyi tanımıyoruz. O yüzden doğal görüyorum başlangıçta yapılan hataları çamları filan. Ben de geçen haftasonu noree'yle ilgili çam devirmiştim üzerinize afiyet
Hassas noktalarımızı yavaş yavaş öğrenip, hataları da telafi ederiz. Sorun yok bence...

Nazar değdi bize. Tamamdır toparlandım

Gayet doğal. Rahat ol. Kendince büyüttün. Noree senden daha olgun karşıladı yahu

patafix hoşgeldin canımcım

(bak artık şeerli oldum, hoşgeldinler falan filan derken bayaa bi kırıldım..)

Sana her bi türlüsü yakışıyor üstadım. Ama öyle "delidir ne yapsa yeridir" formunda değil de daha çok her karakterin hakkını verebiliyor olmanla alakalı. Kalitenin üstünü ne kadar örtersen ört, o kendini belli eder yani, kapişşş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…