Dert yok, Sohbet var.... :)

Canım bence geciktirici iç

ya csiyi sinirlendirmek istemiyorum ama söylemezsem bi tarafım şişecek yemin ederim

kız romantik menü diyor (romantik menü nasıl bir terimse, uydurdu artık) csi de "pastırmalı biftek" diyor..

afedersin de pastırmanın kendine has, çok aromatik bir kokusu olur, terleyince falan insan kendinden tiksinir.. bu insanlar yimee yedi, üstüne icraate başladı, öfff hayal etmek korkutucu

ne mi derim oha yaratıcılığına hayranım

adamcağız hergün perhiz ne zaman bitecek diye sorup duruyor Fitilini aman aksatma diyor

İzinli kendisi istediği kadar izleyebilir ama izlemiyor

yavru nasıl yapılacağını da anlatsana Yapabilen var yapamayan var

pastırmalı biftek
kasaba gidiyorsun.
yumuşak tarafından (tercihen antrikot veyahut kontrfile) biftek istiyorsun.
bifteklerin büyük ve ince olması en önemli püf noktası (ikiye katlayacaksın onu belirt)
sonra eve geliyorsun 10-15 dak sarımsaklı zeytinyağlı kekik karabiber karışımı ile bifteği marine ediyorsun.
arasına 1 dilim pastırma ve rendelenmiş parmesan (kaşar da olur) koyup 3 tarafından kürdanlıyorsun.
(biftek pişince kürdanları çıkarmayı unutma)
un, yumurta galeta ununa (pane harcı da olur, o yoksa cornflakes de olur) buluyorsun,
az yağda güzelce kızartıyorsun.
indirmeye yakın tuz serpiyorsun.

fırında kaşarlı mantar
Izgaralık mantarları alıyorsun.
orta göbekleri ayırıyorsun (ben onları buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atıyorum, sote yaptığım zaman onları da katıyorum)
havlu kağıt ile üstlerini kibarca soyarak (havlu kağıdı üstüne sürtmek sureti ile) bembeyaz pammuk gibi yapıyorsun.
tereyağı+isot u eritip mantarların göbişine (göbeği diye yazılır göbişi diye okunur) dolduruyorsun (tuzu unutmuyoruz tabi).
atıyorsun 200 derece fırına.
baktın mantarların rengi döndü sularını bıraktı, hemencecik ortalarını kaşar ile dolduruyorsun.

kremalı patates
menümüzün en zor yemeği. umarım altından kalkabilirsin
patatesleri soyup incecik dilimliyorsun.
üstüne 1 kutu kremayı boca edip az isot ile renklendiriyorsun.
mantarların yanıbaşına yerleştiriyorsun, kardeş kardeş pişiyorlar...

biliyomusun ben sevmem romantizmi...romantik erkeği...öyle mum ışığı yemek falan...ı ıhhhhh...mum ışığı bana başka şeyler hatırlatıyor :111:

erkek komik olcak

sex öncesi yenen yemekten bahsediyoruz kızım, komik erkek ne işine yarayacak, adam sana pandik atıp seni tahrik mi edecek

(+25)

töbe yarebbim girdim günaha, sen affet allahımız, amin

+18 yeminle konumuz kapanacak pastırma yüzünden.

Ama sana katılıyorum, sana katılmakla barabar (beraber diye yazılır barabar diye okunur) csi ın bi çözümü olduğunu da düşünüyorum

bence de.....eee terlemek de şart olduğuna göre

Güzelmiş, kopyala yapıştır yaptım, perhiz bitiminde bu menüynen baslıyorum

bildiğiniz üzere pastırmaya aromatik kokuyu veren çemenidir.
tercihe göre çemensiz pastırma kullanılabilir.
ayrıca iki kişi birden o pastırmayı yer ise, koku alınmaz.
artııııı bilmem kaç ay sonra kim takar pastırma kokusunu....

tekrar not: ilk tercihim lazanyadan yanaydı, çok uğraştırmak istemedim...

+18 yeminle konumuz kapanacak pastırma yüzünden.

Ama sana katılıyorum, sana katılmakla barabar (beraber diye yazılır barabar diye okunur) csi ın bi çözümü olduğunu da düşünüyorum

politik olmayı öğrendin muhtar, gelecek seçimde belediye başkanlığına oynayabilirsin artık

neden olmasın canım,alla alla belki ben öle tahrik oluyorum

sen olursun bebeğim, sende bu ihtiras varken, kapı gıcırtısına tahrik olursun biiznillah-i teala

Son düzenleme:

lazanya balık mı? :26:

politik öğrenmeyi öğrendin muhtar, gelecek seçimde belediye başkanlığına oynayabilirsin artık

al bak yapıştırmış bize cevabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…