garfield sürekli lazanya yiyodu ya, ondan türk insanı lazanyayı balıklı bişe sanıyor genelde, sonuçta bizim mutfağımıza has bişey değil.. çok extrem bi durum değil aslında da elmayranın hatasını buldum mu dalgamı geçmeden bırakmam
küçükken hiç beslediğiniz balık öldümü mesela:))
garfield sürekli lazanya yiyodu ya, ondan türk insanı lazanyayı balıklı bişe sanıyor genelde, sonuçta bizim mutfağımıza has bişey değil.. çok extrem bi durum değil aslında da elmayranın hatasını buldum mu dalgamı geçmeden bırakmam
hayır canım iki gün önceden başlaman yeterlikeşke lazanya ile uğraşcak kadar vaktim olsaydı, güzel olurdu gerçekten, canım çekti
@dranas, geciktirici için geç kalmadım mı?adetime bi hafta falan var.
Ben hala kendimi sorguluyorum cidden, garfiel a takıldım, sardalya, çanakkale dolaylarındayım şuan. İnişe gecince haber verezeem
mesela benim küçükken balığım ölmedi; ama muhabbete sazanlama atlayanlara gülmekten ölüyorum
allasen konuyla ne alakası var şimdi
hayır canım iki gün önceden başlaman yeterli
offff asma yaprağında sardalya olsa da yesek valla.
benim kavak küçük balık yemiyo
bana mesaj at o zaman canım, bi ilaç adı ver. hiç kullanmadım.
Benim ufaklık da geçen bir arkadaşımın fanusuna elini sokmuş balığı çıkaracağım diye uğraşıyor zor bıraktırdım elinden kızım o balık diyorum bizimki mama diyor
ama ninja kaplumbağalar da pizza yiyordu (hele bir tanesi ançuezli yiyordu da hangisi unuttum).
bu durumda pizzayı karpuz kabuğu sanabiliriz değil mi?
nasıl düz mantık kurdum ama
Benim ufaklık da geçen bir arkadaşımın fanusuna elini sokmuş balığı çıkaracağım diye uğraşıyor zor bıraktırdım elinden kızım o balık diyorum bizimki mama diyor
keşke lazanya ile uğraşcak kadar vaktim olsaydı, güzel olurdu gerçekten, canım çekti
Ben de büyük balık yemiyorum, seninki kac santim var ya internetteAz gecince boyu yiyebilirim
keşke lazanya ile uğraşcak kadar vaktim olsaydı, güzel olurdu gerçekten, canım çekti
napim yahu,hormaonlarda normall neden böleyim bilmiom
bendensin dostum
hımmmm bak seeennnn söylediklerim satır satır hafızaya alınmış,topicin en sapık kadını olarak hatırlanmak istemiyorum
2-3 kala başlaıyorsun ilaca sabah akşam aynı saatlerde içmeye dikkat et sadece ilacın isminiistersen yazayım sana
sweet primolut-n canım
çook iyi olur ilaç adını alayım ablacım, tecrübeleriinle aydınlat beni
her şey vatan için kızlar, başka bi amacım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?