Dert yok, Sohbet var.... :)

Ben hala kendimi sorguluyorum cidden, garfiel a takıldım, sardalya, çanakkale dolaylarındayım şuan. İnişe gecince haber verezeem

keşke lazanya ile uğraşcak kadar vaktim olsaydı, güzel olurdu gerçekten, canım çekti

@dranas, geciktirici için geç kalmadım mı?adetime bi hafta falan var.

ama ninja kaplumbağalar da pizza yiyordu (hele bir tanesi ançuezli yiyordu da hangisi unuttum).
bu durumda pizzayı karpuz kabuğu sanabiliriz değil mi?

nasıl düz mantık kurdum ama

Ben hala kendimi sorguluyorum cidden, garfiel a takıldım, sardalya, çanakkale dolaylarındayım şuan. İnişe gecince haber verezeem

offff asma yaprağında sardalya olsa da yesek valla.
benim kavak küçük balık yemiyo

offff asma yaprağında sardalya olsa da yesek valla.
benim kavak küçük balık yemiyo

Ben de büyük balık yemiyorum, seninki kac santim var ya internette Az gecince boyu yiyebilirim

Benim ufaklık da geçen bir arkadaşımın fanusuna elini sokmuş balığı çıkaracağım diye uğraşıyor zor bıraktırdım elinden kızım o balık diyorum bizimki mama diyor

kız ben sizin evde yaşamak istiyorum, beni ev arkaaşı olarak kabul et noolur

sen sakar, kız obur (ineğin peşinden de et diye koşuyodu minnak kuzu) valla ben gülmekten çatlarım o evde

ama ninja kaplumbağalar da pizza yiyordu (hele bir tanesi ançuezli yiyordu da hangisi unuttum).
bu durumda pizzayı karpuz kabuğu sanabiliriz değil mi?

nasıl düz mantık kurdum ama

pizza vs karpuz kabuğu

(zoruna giden tip açıklaması: kızım garfield lazanyayı yerken açık ve net gözükmüyod, ninja kaplumbağalar pizzayı dilim dilim yiyip gözümüze gözümüze sokuyolardı )

Benim ufaklık da geçen bir arkadaşımın fanusuna elini sokmuş balığı çıkaracağım diye uğraşıyor zor bıraktırdım elinden kızım o balık diyorum bizimki mama diyor

ee çocuk haklı,mama o

keşke lazanya ile uğraşcak kadar vaktim olsaydı, güzel olurdu gerçekten, canım çekti

@dranas, geciktirici için geç kalmadım mı?adetime bi hafta falan var.

geç kalmadın

Ben de büyük balık yemiyorum, seninki kac santim var ya internette Az gecince boyu yiyebilirim

ben denizden babam çıksa yiyorum grubundanım, hiç acımam.
favorim barbundur.
bir de çiğ somona alerjim var, onu da hafif tavada çevirip koyuyorum salataya.
ne bulduysam götürüyorum yani

napim yahu,hormaonlarda normall neden böleyim bilmiom

bendensin dostum

hımmmm bak seeennnn söylediklerim satır satır hafızaya alınmış,topicin en sapık kadını olarak hatırlanmak istemiyorum

ben kolay kolay hic biseyi unutmam dikkat yani...sapik sapik....

sweet primolut-n canım
günde iki tane yeter saatleri önemli değil bir sabah bir akşam

Son düzenleme:
çook iyi olur ilaç adını alayım ablacım, tecrübeleriinle aydınlat beni
her şey vatan için kızlar, başka bi amacım yok

çook iyi olur ilaç adını alayım ablacım, tecrübeleriinle aydınlat beni
her şey vatan için kızlar, başka bi amacım yok

Vatan sağolsun Komutanımız mutlu mesut dönsün yerine yurduna yeter.

Bu arada geciktirici senin bütün düzenini alt üst etmiycek mi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…