Dert yok, Sohbet var.... :)

dava açıldıktan sonraki süreçteki kanıtlar iş görmez..

neyse o konuyu kediş yarın açıklığa kavuşturur..

ama ben etik olarak karşı duruyorsunuz, onu anlamıyorum..

d,yelim ki ben kocamı boşuyorum, kocam da bana kıl oldu, anlaşmalı boşamıyor, çekişmeli de 3 5 yıl sürüyor dava..

ben bu süreç içinde rahibe terasayı mı oynayacağım

yok artık lebron james

Ben olaya senin gibi bakamıyorum :S Cinsel olarak da duygusal olarak da zaten hayatıma kimseyi alamam. Dranasın yaptığı da yanlış geliyor mesela bana.

evet.
hukuki ve yasal olarak başka birinin soyadını taşır iken, ben asla yeni birini hayatıma sokmaz, hatta bunun adını bile anmazdım.
bu benim düşüncem.

haklısın aslında tatlım

ama bu konuda şu var

iki kişi zaten evliliği mental olarak uzun süre önce bitirmiş

kadıncağız ist.a da kaçarak, fiziksel olarak da evden kurtulmuş

kocaya da davayı açmış

eee daha ne yapsın?

etik dışı nedir yani size göre bu durumda?

benim bünyem egonun yaptığını da, bu kadının yaptığını da kaldırmıyor.
aşık olunabilir uzun bi boşanma süreci yaşamıştır kadın, aşık olduğu bi adam oluverir.
ama bi zahmet beklesin, önce bi boşansın. ilk geceden ne acele canım.
evlenmeden önce cinsellik yaşamayalım diye 25-30 sene beklemiyo muyuz?
bi kaç ay daha beklenebilir, ölmez ya seks perhizinden.
bak bana, evliyim gööya, 4 küsür aydır out of service

(konuyu yine kocaya bağlayan kadın mode, forever)

Mantıımla düşünürsem kesinlikle kadın boşanmadan birisiyle birlikte olmasına karşıyım
Ama olduki davalar uzadı 3 5 yıl sürdü rahibe hayatıda yaşanamaz sanıyorum bunuda duygularımı ele alarak yazdım.

Ben olaya senin gibi bakamıyorum :S Cinsel olarak da duygusal olarak da zaten hayatıma kimseyi alamam. Dranasın yaptığı da yanlış geliyor mesela bana.

evet.
hukuki ve yasal olarak başka birinin soyadını taşır iken, ben asla yeni birini hayatıma sokmaz, hatta bunun adını bile anmazdım.
bu benim düşüncem.

ben ikinizin görüşlerinize de saygı duyuyor, ama ikisine de katılmıyorum

dranas fiziksel aldatma olmadığı için, mental olarak da her an hepimiz kocamızı aldatabileceğimiz için, bence sıkıntısız bir durum..

dranasın yerinde olsam, aynısını yapmakta sakınca görmezdim..

siz okb derecesinde kocalarınıza aşk beslediğiniz için duygusal bakıyor olmayasınız?

Adamla sevişmiş, isteyerek olmamış ona göre (nasılsa bu), ex koca bunu görünce de eteklerinin tutuşması.

Eğer evet o benm sevgilim, nişanlacağım vs deseydi tmm ama o zaten bunun etik olmadığının varkında

İlgisi yok. OKB derecesinde bağlı olmadığım sevgililerim hayatımda iken onları tamamen soyutlamadan yenilerini almadım hayatıma.

ay kuzu çok güldürdün beni yaa

peki ben sana şunu sorayım...
bu kadının kocası bugün ölse, yasal varisi kim?

ya bilmiyorum, ben hep diyorum ya benim için aldatmanın sanalı, görseli, duygusalı, fizikseli yok.
aldatma-aldatmadır
ve asla kabul edilemez.

çok netim...
çok büyük konuşuyorum, hep büyük konuştuklarım önüme çıktı...
ama biliyorum ki ben asla affetmem, yapamam...

İlgisi yok. OKB derecesinde bağlı olmadığım sevgililerim hayatımda iken onları tamamen soyutlamadan yenilerini almadım hayatıma.

zaten dranas da kantarı soyutladı

sevgililikte soyutlamak kolaydır, ayrıldım dersin biter, evlilikte resmi bağ var, dranas da zaten kantarı mental olarak soyutladı, sadece dava bekleniyor.. kız davasını bile açtı, daha ne yapsın..

Neyse ki ateşli dişi rambo, rambosuna kavuşuyor yarın

Ne demek istediğimi anladın asude. Sevgiliyken soyutlarım, evliyken boşarım. Benim de duygusal calkantılarım oldu ama civiyi civiyle sökmedim.

ah canım konuşma sen, yine büyük konuşma

insan sevdiği ile imtihan olunur.. öyle keskin çizgiler çizme..

allah korusun ben bizim uzuni ile böyle bir sürece girsem bende yapamam..ne duygusal ne fiziksel

Yavrukuş, erkek cinsi, seni aldatmış dövmüş ya da sadece terketmiş bile olsa nasıl hemen güvenilir ki :S

Ne demek istediğimi anladın asude. Sevgiliyken soyutlarım, evliyken boşarım. Benim de duygusal calkantılarım oldu ama civiyi civiyle sökmedim.

bak bebeyim, dranası eleştirmen çok doğru değil.. senin çok uzun süreçte geldiğin aşamalara, dranas daha kısa yoldan gelebilir.. sen ben kocamı boşayacam desen şu aşamada, hemen de gitsen gönlünü başka birini kaptırsan (mental aldatma sadece) ben "ohannes" derim.. çünkü sen kocanı çok sevdiğini söylüyor, hayatının merkezine onu koyuyorsun.. adamın da sana yaptığı bi yanlış yok..

ama dranasın 5 yıllık kötü bir evliliği (süreç içersinde sevgi, aşk, bağlılık vs tamamen bitmiş zaten) ve kendisini aldatan bir kocası var.. onu mental olarak bitirmesi, davasını da açması yeterlidir.. daha ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…