Dert yok, Sohbet var.... :)

işte mesele de bu yaa..eşim belki dövdü,aldattı ne bilim işte yaptı bişiler..

ben de o cinse bir daha zor güvenirim...

Offf herkesin kafası farklı calısıyor işte norem. Bazıları kayıtsız sartsız güvenebiliyor, bazıları eşeliyor. Büyük konuşmayalım..

ama kendime de yakıştıramam tabi,o da ayrı bir konu....

yapanı da affetmem...ne şekilde olursa olsun

dranas bence de ayrı tutulmalı,üzgünüm ama sana katılıyorum pis cadı,izninle tabi

Büyük konuşmamalısın bencede CSİ
İnsanın hep bu büyük konuştukları çıkıyor karşısına, dönüp bakıyor insan sonra söylediklerine.
Hele sen bunu hiç söyleme çünkü ben biliyorum senin eşine hastalık derecesinde bağlı olduğunu.
İnsan oğlu şaşar beşer ( Böyleydi dimi yanlışım varsa sorry )

ya malesef o iş yattı sanırım, bi sıkıntı çıkmış. beklemedeyim canım. ertelenicek gibi.
ahanda hevesim kursağımda bööle kaldım

ciddi misin

inşallah gelir canım ya

neyse gelemese de diğer geldiğinde daha uzun süre kalacak canım, o şekilde teselli edersin kendini

Hayırdır kuzular arkamdan ne konuşuyorsunuz bakayım kim beni eleştiriyor:44:
bir özet geçiverin

ciddi misin

inşallah gelir canım ya

neyse gelemese de diğer geldiğinde daha uzun süre kalacak canım, o şekilde teselli edersin kendini

alıştım ben ya, asker adamla evlenirsen/çıkarsan bööle oluyor işte. çook mumları yakıp elli kere söndürdüğüm günleri bilirim.
her an her şey değişebiliyor.
eskiden ağlardım hatta, baktım ki yok bu tsk böyle benimle t...k geçiyor, ben de sallamamayı öğrendim.

İsim dranas değil. Ben sadece dranas ın yaptığı doğru değil dedim. Değil de. Arkadaş adı altında görüşmesi doğru değil.

yaşanmışlıkları da kıyaslamıyorum, doldu dolu bir aşk yaşar zart diye başkasına aşık olur. ya da tam tersi. Dava acılması yeterli değil, boşanma ilamının elinde olması gerekir. Başkasının soyadına ve kokusuna sahipken başka bir adamı hayatımın merkezine değil köşesine bile almam.

konuşuyorum, konuşacağım da.
bundan öncekini nasıl postaladıysam, ilk aşkmış, 4 senemi vermişim, zart mış zurtmuş demeden,
bunu da postalarım gözünün yaşına bakmadan.

zaten sağdan soldan her yeri ofsayt, bir sevgisi bir de ona duyduğum saygı var içimde, bu ikisini de yokederse, tutulacak dalı kalmaz.

ahan da yazdım buraya.
nokta...

canım benim üzülme yaa

harbiden çok sinirliyim ya, şöyle saracağım bi konu bulun bana

kocişimin(!) canı sağolsun da ben bi de gittim izin aldım, onu iptal ettircez hadi bakalım...ağız kokusu başkana laf anlatması...

kocişimin(!) canı sağolsun da ben bi de gittim izin aldım, onu iptal ettircez hadi bakalım...ağız kokusu başkana laf anlatması...

Belki sana sürpriz yapacaktır. Sen yine de bakımını yaptır tmm mı

sen hep gül asudem

ya malesef o iş yattı sanırım, bi sıkıntı çıkmış. beklemedeyim canım. ertelenicek gibi.
ahanda hevesim kursağımda bööle kaldım

kıyamam ben sanaaaa,
aman boşver canım, geç olsun, güç olmasın....

hayirdir canim....

canım benim rambo memleketi kurtarmak ve musula bayrağımız dikmek üzere gitmiş olabilir, bilemiyorum ama
eve gelmiyecekmiş yarın. umutlandırdı beni koydu kenara.

@elmayram yaptım bakımları, bu öğlenimi kuaförde heba ettiğime yanarım iki danecik kaş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…