- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
benim yazdıklarımla sizin yazdıklarınız arasında nasıl bir bağ kurdunuz anlayamdım
anlatırsanız bir fikrim olur diye düşünüyorum...
2 ay önce bu topici görmüşsünüz ya, ona cevaben yazdım..
topicin açılma tarihi üzerinden 1 ay bile geçmedi
anlayabildiniz mi?
anlayamadıysanız, biraz daha açayım? sorun değil.. fisebillah, ülke vatan menfaatine vatandaşlarımızı bilgilendiririz..
Hepinize iyi akşamlar diliyorum yarın tam tekbir ( di sanıyorum )görüşmek dileğiyle esen kalın.
Asuuuu Relax sakin sakinn (kapişşş)
o kadar ciddi bir tavır takınmışsınız ki bunları yazarken bende gerçekten çok önemli birşey yazacaksınız zannettim
ha 1 ay ha 2 ay ne farkeder...bana 2 ay gibi gelmiş bu neyi değiştirir..meseleyi halisünasyona getirdiniz alayvari tavrınızla..
selam verip bu topik de dertlerden sonra neşeliymiş yahu diyen birine
neden bu kadar kaba bir cevap verme gereğini duydunuz bende onu anlayamadım
mizah yapamk istiyorsanız becerememişsiniz...
2 ay önce bu topici görmüşsünüz ya, ona cevaben yazdım..
topicin açılma tarihi üzerinden 1 ay bile geçmedi
anlayabildiniz mi?
anlayamadıysanız, biraz daha açayım? sorun değil.. fisebillah, ülke vatan menfaatine vatandaşlarımızı bilgilendiririz..
kapiş derken? yok ben idiotum algım düşük bebeğim, sakin relax melax diyenleri anlayamıyorum, neden halet-i ruhiyeme karışıyor bu insan evladı diye düşünüyorum..
herkesin mizah algısı farklıdır hanımefendi
bodoslama selam vereceği bir topice "kehkeh ehuehu 2 ay önce gördüm de kehkeh başka topiclere yazmaktan sıra gelmedi de ehuehu şimdi yazdım ehuehu" diyen bir kadının mizah anlayışı ile çatıştığım için çok memnunum
size hitap eden bir mizah anlayışım olsa, kendimden tiksinirim..
merhaba yeri değil ama ben FatmaOzkanla gorusmek ıstıyorum fatma hanım ozelden yazacak mesaj sayım yok sızınle gorusmem mumkunmu acaba
ne omuş buralara yine ya?
keşke konulara kimin yazacağını konu sahibide belirlese..
evet katecim ya.
vallahi şoklardayım.
asude benim msn veya face'imde de yok...
elmayra da eklidir mutlaka...
kaç gün cezalı acaba???
umarım çok uzun değildir!
gelip tatsızlık yaratıp topiğin huzurunu kaçırmak, delirmek üzereyim...
çok kıskanan var bu konuyu
merhaba yeri değil ama ben FatmaOzkanla gorusmek ıstıyorum fatma hanım ozelden yazacak mesaj sayım yok sızınle gorusmem mumkunmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?