Dert yok, Sohbet var.... :)

benim yazdıklarımla sizin yazdıklarınız arasında nasıl bir bağ kurdunuz anlayamdım

anlatırsanız bir fikrim olur diye düşünüyorum...

2 ay önce bu topici görmüşsünüz ya, ona cevaben yazdım..

topicin açılma tarihi üzerinden 1 ay bile geçmedi

anlayabildiniz mi?

anlayamadıysanız, biraz daha açayım? sorun değil.. fisebillah, ülke vatan menfaatine vatandaşlarımızı bilgilendiririz..

Son düzenleme:
Hepinize iyi akşamlar diliyorum yarın tam tekbir ( di sanıyorum )görüşmek dileğiyle esen kalın.

Asuuuu Relax sakin sakinn (kapişşş)

o kadar ciddi bir tavır takınmışsınız ki bunları yazarken bende gerçekten çok önemli birşey yazacaksınız zannettim

ha 1 ay ha 2 ay ne farkeder...bana 2 ay gibi gelmiş bu neyi değiştirir..meseleyi halisünasyona getirdiniz alayvari tavrınızla..

selam verip bu topik de dertlerden sonra neşeliymiş yahu diyen birine

neden bu kadar kaba bir cevap verme gereğini duydunuz bende onu anlayamadım

mizah yapamk istiyorsanız becerememişsiniz...

Hepinize iyi akşamlar diliyorum yarın tam tekbir ( di sanıyorum )görüşmek dileğiyle esen kalın.

Asuuuu Relax sakin sakinn (kapişşş)

kapiş derken? yok ben idiotum algım düşük bebeğim, sakin relax melax diyenleri anlayamıyorum, neden halet-i ruhiyeme karışıyor bu insan evladı diye düşünüyorum..

herkesin mizah algısı farklıdır hanımefendi

bodoslama selam vereceği bir topice "kehkeh ehuehu 2 ay önce gördüm de kehkeh başka topiclere yazmaktan sıra gelmedi de ehuehu şimdi yazdım ehuehu" diyen bir kadının mizah anlayışı ile çatıştığım için çok memnunum

size hitap eden bir mizah anlayışım olsa, kendimden tiksinirim..

Ohoooo iki dk dedikoduya gittim herkesler gitmiş

Ben daha buralardayım mecburen. Öpüyorum sizleri.

cok iyi anladim ! Sende anlamissindir umarim

herkesin bir tarzı olduğundan bahsediyorsunuz ama başka insanların da bir tarzınız olduğu gerçeğini

neden göz ardı ediyorsunuz..ne kadar çirkin bir üsluptasınız farkındasınız galiba...isteyen istediği gibi giriş yapar

topiğe, bunun kuralını siz mi koyuyordunuz burada..bu üsluba ne desem boş ...

benim yazdıklarımdan siz neden gocundunuz ve akıllara zarar bir tavırla cevap yazdınız ...

tiksinmeniz gereken tek şey kendi tavrınız ve uslubunuz...topik ağası mı zannettiniz kendinizi...

sizin ve benim yazdıklarımı kıyaslayanlar kimden tiksinmeleri gerektiğini daha iyi anlarlar..boşver sen bana kafa yormayı...

bu neşeli diye girdiğim topikte senin gibi konuşmayı adabı bilmeyen biri varsa benim burda 1 dkka bile durmamım bir anlamı yok zaten...

gözlerini kapatıp herşeye yorum yapmak erdem değil zira...

merhaba yeri değil ama ben FatmaOzkanla gorusmek ıstıyorum fatma hanım ozelden yazacak mesaj sayım yok sızınle gorusmem mumkunmu acaba

haydaaaa asude nereye uçtu
lütfen bana topiğe gelip, asudeyi kışkırtan kişinin "kötü içerik" yaptığını söylemeyin, zira en son yorumu o gözüküyor.

şoklardayım ya
ne yazacağımı da bilemedim...

hay allahım elmayram bir ulaşsan asudeye

merhaba yeri değil ama ben FatmaOzkanla gorusmek ıstıyorum fatma hanım ozelden yazacak mesaj sayım yok sızınle gorusmem mumkunmu acaba

sen kimsin, fatma özkan kim?

allah'ım delireceğim...
canı sıkılan soluğu burada alıyor.
biz fatma özkan diye birini bilmiyoruz arkadaşım o kim? nik ne????

çok ilginçtir ki zumush isimli forumdaş, asude'nin arkadaşı.
demek ki onun yorumlarını falan beğeniyordu ki arkadaş olarak ekledi.
peki bir arkadaş, diğerine "kötü içerik" yaparmı?
arkadaş arkadaşın tarzını bilmezmi?

brck ve delirüzgarım; bu arkadaş sizin de arkadaşınız. yarın öbür gün dikkat edin sizi de kötü içeriklemesin.

dimağım durdu ya.
yok arkadaş, kk'da her gün yeni bir şey öğreniyorum yeminimle!!!!

ne omuş buralara yine ya?

keşke konulara kimin yazacağını konu sahibide belirlese..

ne omuş buralara yine ya?

keşke konulara kimin yazacağını konu sahibide belirlese..

evet katecim ya.
vallahi şoklardayım.
asude benim msn veya face'imde de yok...
elmayra da eklidir mutlaka...
kaç gün cezalı acaba???
umarım çok uzun değildir!

gelip tatsızlık yaratıp topiğin huzurunu kaçırmak, delirmek üzereyim...

çok kıskanan var bu konuyu

allah allah ben burdayim....
ama sen kimsin bakalim...
bide benle neden gorusmek istiyosunuzz....
beni makaranin topiginde rahat bulabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…