Dert yok, Sohbet var.... :)

allah allah yagmirlik tarafindan bir kez banlanmisligim var.
birde topigi +18 cevirmekten uyari almisligim var
ancak topik topik aranmaktan ceza alirmiyim onu bilmyom...

Fatma ile ne ilgisi var yahu. O arada kaynadı sadece...

allah allah yagmirlik tarafindan bir kez banlanmisligim var.
birde topigi +18 cevirmekten uyari almisligim var
ancak topik topik aranmaktan ceza alirmiyim onu bilmyom...
Yok Canım Daha Neler Sanmıyorum..
Herşey Ortada..

Fatma ile ne ilgisi var yahu. O arada kaynadı sadece...

Bende Anlamadım, Bence de İlgisi Yok..
Asude İle Fatma Tanışmıyorlar Bile..

bir derdim vardan sonra bu topik çok iyi geliyordu.
asudeye çok üzüldüm ya üf:S

yok arkadaşım biz seni niye arayalım, topiğimizde adın geçmiş, hem de tam banlanma olayının üzerine bi arkadaş gelmiş seni sormuş.
google mıyız arama motoru muyuz anlamadım ki...sizinle bi alakamız yok yani.
biz de nedir anlasak bi nedir ne oluyor.

gelmiş biri muhabbet etme amacı dışında arkadaşımıza sarmış gitmiş, bi de kötü içerik yapmış. amaç nedir?
kıskançlığın dibine vurdular valla

Çeteydi, gruptu derken patladı işte. Muhabbet etmek isteyene cık git mi diyoruz? Makara da yazıyor arada hayır git seninle konuşmıycaz mı dedik. Geldi yazdı gitti. Bu kadar basit

Çeteydi, gruptu derken patladı işte. Muhabbet etmek isteyene cık git mi diyoruz? Makara da yazıyor arada hayır git seninle konuşmıycaz mı dedik. Geldi yazdı gitti. Bu kadar basit

simdi benimde bu topikten haberim yoktu biri beni heryerde ariyomuss ordan haberim olduuuu yaneee..
neyse ayy ne atraksiyonlu bi durum aldu yaaa ama ben abnlanan arkadasiniz icin uzuldum..

Ayy Bugün Bende Geldim Dimi..
Sakın Aklınızda Soru İşareti Kalmasın..
Sormak İstediğiniz Bir Şey Varsa da Açık Açık Sorun..
Hiç Kırılmam İnanın..
Hatta Sakın Benden Bilmeyin..
Böyle Bir Şey Asla Yapmadım..

malum kişiye sesleniyorum, madem topiğin içeriğini üslubunu bilmiyorsun ne diye laf atıp kaçıyorsun arkadaşım,
gel adam gibi söyle ben sizi kıskandım ortamdan çatladım asudeye sardım, kızı postaladım rahatladım de.
hey yarabbim ben gidip bi ütü yapayım. zaten sinirliym bugün.

3 gün almış galiba :S Haftasonu zaten görüşmüyoruz. Pazartesiye kadar yok. Onu kızdırana mı kızayım, asudenin cenesini tutamadığına mı bilemedim :S

yaaa bizde mafisin topiginde geyik yaparken bi kizz geldi ben vajiliyim dedi kizda yumurta aki surunce iyi geliyomuss falan yazdilar
o kizz acemkizi niloyu ve atraksiyonu kib yapti banlandi kizlar
bende gittim kiza cattim sen lap diye geyik topigine girdin bi laf attin ortaya yorumu begenmedin senin yerin vajinusmus topigiydi dedim nerdeyse bende yiyodum bani..........

Yok minik kurbaga öyle demek istemedim. Bizi suclamış arkadaş da istediğim gibi topiklere girerim diye. Ben de girsin diyorum. Güzel güzel sohbet etsin gitsin. Sen geldin, güldük gittin vs gibidemek istedim

Yok minik kurbaga öyle demek istemedim. Bizi suclamış arkadaş da istediğim gibi topiklere girerim diye. Ben de girsin diyorum. Güzel güzel sohbet etsin gitsin. Sen geldin, güldük gittin vs gibidemek istedim

Haklısın..
Sen Beni Tanıyorsun Ama SweetSeptember Tanımıyor..
İçi Rahat Olsun Diye Yazdım Belki Soramıyordur..
Haklı da..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…