Dert yok, Sohbet var.... :)

Daha önceden uyarısı varsa o süreside dolmadıysa ondan da ban almış olabilir..

Daha önceden uyarısı varsa o süreside dolmadıysa ondan da ban almış olabilir..

Aynı şeyi düşünmüşüz. Neyse bundan sonra prim vermek yok. Asude de tutsun azcık cenesini. Bize kızsın. Biz boş yere mi csi yı sakinleştiriyoruz, betiyi durduruyoruz, ben kendimi boş yere mi tutuyorum?

naptığını sandı şimdi acaba o üye,
asudeyi şikayet ederek topikte kendine yer açabileceğini mi
böyle mi kabul ettirecek kendini, vay be, anaokulunu bi daha mı okusak

Günaydın kızlarrrr
csi benim arkadaş profilimde görünmüyor adı geçen şahıs.en azından ben tanımıyorumki siz nasıl görebiliyorsunuz anlamadım
asudeyede üzüldüm belki ceza alması gerekmezdi tabiki ama gelen üye normal br şekilde slm vermiş.kimse tabiki cvp vermek zorunda diil ama o şekilde bi yaklaşımada gerek yoktu diye düşünüyorum.Ama tabi asudenin tarzı başka.Umarım cezası uzun sürmez.

Yok abla, ufak caplı cezaları birleştiği icin 3 gün almış. Yani hic uyarısı olmasaydı 1 gün fln olabilirdi.

Sistem veriyor cezaları zaten,kışın 4 gün ban almıştım bende hatta pc den misafir olarak ta giremedim...

Aynı şeyi düşünmüşüz. Neyse bundan sonra prim vermek yok. Asude de tutsun azcık cenesini. Bize kızsın. Biz boş yere mi csi yı sakinleştiriyoruz, betiyi durduruyoruz, ben kendimi boş yere mi tutuyorum?

Asudede dediğin gibi durmasını bilecekti ama,neyse olan oldu artık...

ben tek tek okudum dün akşam, tek tek.
evet hakaret yok, küfür yok.
sadece terslemiş.
sert bir dille.
asude'ce.

sonra yağmurluk ve kazen'in yazdıklarından sonra anladım ki, burada sadece kullandığımız kelimeler değil, uslup da önemli demek ki.
ve üstelik geyik topiği burası ya.
insanların rahatça içlerini dökebileceği, kafasını dağıtabileceği, kendi kafayapısına uygun insanlarla gülüp ağlayabileceği, konu dışı mesaj olmayan bir geyik topiği.
ve birisi geliyor buraya, dan dun...
asude her zamanki gibi cevap veriyor dan dun...
ondan sonra bannn.
hayır asude normalinde sevgi pıtırcığı olsa ve o üyeye terslense, dicem ki "kadın haklı"
e asude hep böyle.... onu tüm kk biliyor, diğer şahsın arkadaş listesinde olduğuna göre o şahıs da biliyor.
eeeee sorun ne o halde???

asudemin de bundan sonra dmeek ki tarzına dikkat etmesi gerekiyor.
ben bu kk'da kimseye güvenmeyeyi öğrendim kazık yiye yiye, bugün bir kez daha onaylandı bu!

Ben de okudum şimdi yok göremedim hakaret. Dan dun konuşmuş senin dediğin gibi. Ama yağmurluk buranın bir standardı olduğunu, başka bir üyeyi rahatsız ettiğini belki de kötü içerik aldığı icin daha önceki cezalarıyla birleştiğini söyledi.

Bize göre ağır bir ceza, onlara göre olması gereken bu.

dün arkadaş listesi açıktı, gördüm.
bugün kapalı...
o da ilginç :26:

neyse bu konuyu daha fazla uzatmayalım bence.
gelip cevap hakkı doğmasın birilerine...

dün arkadaş listesi açıktı, gördüm.
bugün kapalı...
o da ilginç :26:

neyse bu konuyu daha fazla uzatmayalım bence.
gelip cevap hakkı doğmasın birilerine...

çok ilginç acaba nick değiştiren bi arkadaşımmı onuda bilemedim.ben muhabbet etmediğim kişileri eklemem çünkü arkadaş listeme mümkün değil yani
neyse bencede kapatalım

Sıkıntıdan uykum geldi Gözlerim kapanıyor

lütfen konu içersinde güvenliğiniz açısından iletişim bilgileri paylaşmayınız
özel mesaj yoluyla bilgi paylaşımı yapmayı tercih ediniz.

şöyle yapalım
ben sizin özelinize kendi mail adresimi atıyorum
asu cevaplasın maili...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…