Haklısın..
Sen Beni Tanıyorsun Ama SweetSeptember Tanımıyor..
İçi Rahat Olsun Diye Yazdım Belki Soramıyordur..
Haklı da..
bence kazen suclu
Haklısın..
Sen Beni Tanıyorsun Ama SweetSeptember Tanımıyor..
İçi Rahat Olsun Diye Yazdım Belki Soramıyordur..
Haklı da..
makara ardim taradim beni arayan arkadasi bulamadim kis....
merhaba hepinize
bu topiği görüyorum nice zamandır dur şu konuyu okuyum da, şuraya göz atayım da.
yok şu konuya yorum yazayım da, gireyim derken 2 ay geçti galiba
selam vermek bugüne kısmetmiş demek ki...
forumun dert yüklü topiklerinde gezindikten sonra burası güzel bir nefeslenme yeri olmuş
tekrar görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...
Peki şöyle yapalım;
Ben yaGmurluk değil de normal bir üyeyim şu anda. Allahaşkına biri bana açıklasın aşağıdaki mesajın ters cevap verilecek neyi var
Sorun 2 ay geçti denmesi mi. Ben de derim ki aylardır okuyorum ama cevap yazmadım. Şimdi bu büyük bir sorun mu yoksa benim algı kapasitemi aşan bir durum mu var bu mesajda ?
Kantarın topuzunu kacıran ve çenesini tutamayan asudeydi zaten. Ben bundan bahsetmiyorum. Son zamanlarda yapılan cıkıntılıklardan o kadar bunaldık ki o da patladı. Evet tersledi. Ama alıntı mesajından sonra onu uyaran arkadaşını da tersledi. Yani bana göre asudenin tarzı bu, size göre bu forumun bir kalıbı var herkes uymak zorunda.
Yağmurluk olarak cevap yazmam gerekirse; evet asude hatalıydı ama ceza almasaydı keşke de bir mod vs gelip uyarsaydı.
Herhangi bir üye olarak cevap yazmam gerekirse; onun tarzı bu biz onu burda idare ediyoruz ama ben istediğim topiğe yazarım, siz muhtarmısınız, cete misiniz diyen üyelerin patlamasıydı.
bu mesaj zaten asude dışında hiç birimizin dikkatini dahi çekmedi. ilgilenmedik bile. ilgilenmek zorunda mıyız? burası geyik topiği değil mi?
keşke asude de cevap vererek prim vermeseymiş.
"öğretmeniiim beni oyuna almıyolaar" diye şikayet edilmiş mi oldu şimdi asude?
Tam hatırlamıyorum ama ya yazanı tersledi ya da sevoyu tersledi. Off sweet off. İçim daraldı
Kantarın topuzunu kacıran ve çenesini tutamayan asudeydi zaten. Ben bundan bahsetmiyorum. Son zamanlarda yapılan cıkıntılıklardan o kadar bunaldık ki o da patladı. Evet tersledi. Ama alıntı mesajından sonra onu uyaran arkadaşını da tersledi. Yani bana göre asudenin tarzı bu, size göre bu forumun bir kalıbı var herkes uymak zorunda.
Yağmurluk olarak cevap yazmam gerekirse; evet asude hatalıydı ama ceza almasaydı keşke de bir mod vs gelip uyarsaydı.
Herhangi bir üye olarak cevap yazmam gerekirse; onun tarzı bu biz onu burda idare ediyoruz ama ben istediğim topiğe yazarım, siz muhtarmısınız, cete misiniz diyen üyelerin patlamasıydı.
asude beni de tersledi bi zaman, hatırlamadığım bi konudan. ee napayım yani kötü içerik diyip ağlıyayım mı? kaldıramayan gider.
geyik topiğine taşınmadık mı biz sırf rahat rahat konuşabilmek yeri geldiğinde birbirimize bile sert çıkabilmek, içimizi dökebilmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?