asude beni de tersledi bi zaman, hatırlamadığım bi konudan. ee napayım yani kötü içerik diyip ağlıyayım mı? kaldıramayan gider.
geyik topiğine taşınmadık mı biz sırf rahat rahat konuşabilmek yeri geldiğinde birbirimize bile sert çıkabilmek, içimizi dökebilmek için?
Peki. Biz aman bu üyenin tarzı bu zaten herkesi tersliyor diye göz mü yumalım ? Terslenenlere haksızlık değil mi bu? Siz birkaç kişi arkadaşınızı idare edebilirsiniz. Ama bu forumda 200 küsür bin kişi var herkes birbirini idare etmek zorunda değil değil mi? Keşke uyarsaydınız diyorsunuz biliyor musunuz kaç cezası kaç uyarısı var? Ben bunu bütün üyelerin profillerinden görebiliyorum. Uyarı hakkı hayatta kimse için sınırsız değil maalesef. Sonuçta hayatın birçok alanında olduğu gibi bu forumundan belli bir düzen ve seviyede işlemesi için kurallar var. Bunların en başında da karşılıklı saygı geliyor. Tabii ki insanın iyi günü olur, kötü günü olur fakat kimsenin kimseye katlanacağı bir ortam yaratılmamalı diye düşünüyorum.
Sonuçta kurallara uyulmaması dahilinde yapılacaklar da belli ve o durum işletilmiş. Tabii ki arkadaşınız, çok seviyor bazı durumlarını idare edebiliyor olabilirsiniz ama hep derim forumda herkes yazdığının sonucunu iyi ya da kötü alıyor. Ha ortada büyük bir haksızlık vardır o zaman oturulup konuşulur. Yöneticiler olarak yanlış anlayıp geri adım atmışlığımız da vardır. Lakin bu durumda yazılanlar belli ortada bir haksızlık yok. O nedenle arkadaşınız birkaç gün forumdan uzak kalacak..
Ha bu arada yablış anlaşılmasın hiçbir üyeyi koruyor ya da yeriyor değilim. Sadece bugğn olan durum için konuşuyorum. Açıkcası forum genelinden bu kadar açıklama da yapmam. Ama yazılanları görünce acaba bir yerde hatra mı yaptık diye inceleme gereği duyup yazdım...
Güzel paylaşımlar dilerim...
Elmayra
Ortada içbirşey yoktu okumuşsunuzdur. Arkadaş gelip asu'ya yazınca ben içimdden dedim asu buna kesin ters birşeyler yazar ona istinaden relax yazdım ama asu yanlış anladı sanırım tamamen onu tanıdığım tanımaya çalıştığım için ve nasıl tepki vereceğim için yazdım. Bu arada eğer ki benim kötü içerik yaptığımı düşünürseniz inanın çok üzülürüm.
[sıze=2][ı]haydaaaa asude nereye uçtu
Lütfen bana topiğe gelip, asudeyi kışkırtan kişinin "kötü içerik" yaptığını söylemeyin, zira en son yorumu o gözüküyor.
şoklardayım ya
ne yazacağımı da bilemedim...
Hay allahım elmayram bir ulaşsan asudeye[/ı][/sıze]
çeteydi, gruptu derken patladı işte. Muhabbet etmek isteyene cık git mi diyoruz? Makara da yazıyor arada hayır git seninle konuşmıycaz mı dedik. Geldi yazdı gitti. Bu kadar basit
günaydınlar....
üye olduğumuz sitenin kuralları var evet...
üyelik sözlemesini de kabul ettik evet...
fakat ben de Asudenin uzaklaştırılmasının aşırı olduğunu düşünüyorum...
olayı bir gruba dahil olmak isteyen ufak bir çocuk var, gruptan biri onu tersledi ve
o da "banane banane madem beni bağrınıza basmadınız sizi şikayet ederim" on kez kötü içeriğe basarım diye yorumluyorum...
şimdi isterse nazik yakşalılsın...Bİr şekilde güvenmediysek,belki geçmiş yazılarından tanımıyorsak yada tanıyıp beğenmediysek,
sırf nazik giriş yaptı diye birisi gruba dahil edilmek zorunda mı?
Yapmayın moderatör arkadaşlar kimse bu kadar melek değil...
bu sebeple insanlık dersi vermek hiçbirimize düşmez...
daha adil değerlendirme yapalım...
Günaydın kızlar...
Elmayram 3 gün müymüş cezası.
Eğer öyle ise biraz da ols rahatlıcam....
Kızlar, bundan sonra lütfen tanımadığımız, bilmediğimiz, herhangi birimizin refere edeceği kadar içimizden olmayan her tür yoruma "merhaba" diyelim, geçelim...
LÜtfen...
Günaydın kızlar...
Elmayram 3 gün müymüş cezası.
Eğer öyle ise biraz da ols rahatlıcam....
Kızlar, bundan sonra lütfen tanımadığımız, bilmediğimiz, herhangi birimizin refere edeceği kadar içimizden olmayan her tür yoruma "merhaba" diyelim, geçelim...
LÜtfen...
kesinlikle katılıyorum csi....
biz asude'yi tanıyoruz alınmıyoruz...o arkadaşta arkadaş listesine nasıl olmuş da eklenmiş bilmiyorum ama ben arkadaş listemde olan biri ile gerçekten ters düşsem bu şekilde
koymam tepkimi
bundan sonra dikkatli olalım,asude'de umarım kısa sürede döner aramıza...zaten betty de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?