Dert yok, Sohbet var.... :)

Şunu belirteyim ki geyik topiğinde tabii ki daha rahat konuşabilirsiniz. Ama bu önünüze geleni tersleyeceğiniz, rahatlıkla +18 sohbetler yapacağınız, hakaret edeceğiniz vs anlamına gelmemekte. Birbirinizin tepkilerini biliyorsanız sertt çıkın tabi, ama size keyifli gelen bir durumu herkesin hoş karşılamayacağını da göz önünde bulundurmak gerekir..

Forumun genel geçer kurallarını sabit kılmaya calıstığınızın farkındayız. Neyse.

İlgin ve yorumların icin teşekkürler..

Ben yatayım bari uyuyabilirsem :S

İyi geceler hepinize..

Elmayra

Ortada içbirşey yoktu okumuşsunuzdur. Arkadaş gelip asu'ya yazınca ben içimdden dedim asu buna kesin ters birşeyler yazar ona istinaden relax yazdım ama asu yanlış anladı sanırım tamamen onu tanıdığım tanımaya çalıştığım için ve nasıl tepki vereceğim için yazdım. Bu arada eğer ki benim kötü içerik yaptığımı düşünürseniz inanın çok üzülürüm.

yok cnm ya, gördüm zaten senin relax falan yazdığını.... Kötü içerik olayına takılmadım ben. Yani modlardan biri görmüştüri kişinin kendisi basmıştır, forum onlinedan görülmüştür.

Takılma senn

öncelikle herkese günaydın...

Neler olmuş burda yaa,ortalık karışmış...

Bunun böyle olacağı belliydi bu topic çok ilgi çekti

Asude yok mu yani şimdi :84:

çeteydi, gruptu derken patladı işte. Muhabbet etmek isteyene cık git mi diyoruz? Makara da yazıyor arada hayır git seninle konuşmıycaz mı dedik. Geldi yazdı gitti. Bu kadar basit

Günaydın kızlar...
Elmayram 3 gün müymüş cezası.
Eğer öyle ise biraz da ols rahatlıcam....

Kızlar, bundan sonra lütfen tanımadığımız, bilmediğimiz, herhangi birimizin refere edeceği kadar içimizden olmayan her tür yoruma "merhaba" diyelim, geçelim...

LÜtfen...

günaydınlar....

üye olduğumuz sitenin kuralları var evet...

üyelik sözlemesini de kabul ettik evet...

fakat ben de Asudenin uzaklaştırılmasının aşırı olduğunu düşünüyorum...

olayı bir gruba dahil olmak isteyen ufak bir çocuk var, gruptan biri onu tersledi ve

o da "banane banane madem beni bağrınıza basmadınız sizi şikayet ederim" on kez kötü içeriğe basarım diye yorumluyorum...

şimdi isterse nazik yakşalılsın...Bİr şekilde güvenmediysek,belki geçmiş yazılarından tanımıyorsak yada tanıyıp beğenmediysek,

sırf nazik giriş yaptı diye birisi gruba dahil edilmek zorunda mı?

Yapmayın moderatör arkadaşlar kimse bu kadar melek değil...

bu sebeple insanlık dersi vermek hiçbirimize düşmez...

daha adil değerlendirme yapalım...

kate'cim;
dün akşam bir hevesle girdim foruma.
bir gördüm asude gri, şok oldum. yazdığı cevaplara bakıyorum sadece bizim topiktekiler var en son.
sonra o şahısın profiline girdim, ene! üstelik asude ile arkadaş!!!!!
brck ve delirüzgarım da arkadaş.
yahu; maden arkadaşlık gönderdiniz birbirinize, demek ki birbirinizin tarzını biliyorsunuz.
dün akşam da yazdım, hala aynı şeyi düşünüyorum.
arkadaş, arkadaşa kib yaparmı ya?
brck ve delirüzgarım; siz de dikkatli olun!!!

her gün yeni bir şey öğreniyoruz kk'da...

Günaydın.
Asu için üzgünüm umarım erken bir dönüş olur. O arkadaşda çok merak ediyorum neden böyle bir şey yaptın?

Sanalda olsa burada arkadaşlık kuruluyor. Yeri geliyor kanka oluyorsun asu yu ispiyon eden kişi madem senin arkadaşlık listende ekli asu neden arkadaşını gambazlıyorusun, bu arkadaşlığa sığıyormu.

kesinlikle katılıyorum csi....

biz asude'yi tanıyoruz alınmıyoruz...o arkadaşta arkadaş listesine nasıl olmuş da eklenmiş bilmiyorum ama ben arkadaş listemde olan biri ile gerçekten ters düşsem bu şekilde

koymam tepkimi

bundan sonra dikkatli olalım,asude'de umarım kısa sürede döner aramıza...zaten betty de yok

Asude yine dilini tutamamış keşke böyle olmasaydı asude'nin tarzına biz alıştığımız için bize garip gelmiyor yadırgamıyoruz ama editörler öyle görmedi

3 günmüş cnm.

Boyadığım yere de sonuna kadar katılıyorum. Merhaba ise merhaba, bu kadar :S

Evet yazdığımız şeylere dikkat etmemiz lazım:26:
Umarım cezası üç gündür beş günde olabilir pzrtesi aramızda olsun yeter

Ben artık şaşırmıyorum, burada gördüğüm hicbir şeye şaşıramıyorum. Yazdıklarını hatırlamaya calışıyorum, hakaret yok küfür yok. Terslemiş. Bu kadar :S En azından uyarı alması lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…