Dert yok, Sohbet var.... :)

ben de araba istiyorum hem artık yaş 30'a yaklaşıyor hem de meslek icabı araba lazım.. ama benimki iki araba fazla masraf olur hem senin çok da ihtiyacın olmuyor arabaya, işe servisle gidiosun adliyeye kurumdan gidebiliyosun sorun yok şimdi gerek yok.. çocuk doğduğunda ihtiyaç olursa o zaman bakarız diyo.. ben de şimdi alalım ben bi kullanayım istanbul trafiğine alışayım çocuk olduğunda rahat rahat kullanabileyim diyorum.. beklemedeyim.. henüz carlamadım..

gel kedicim benimki sana da alsin bitane....

ahhahahaa bileydim o naktana daha önce dokunurdum...gel bebegim bana gel bana....

Gel gel gel güzelim, gel gel acımayacak şarkısı cınladı kulaklarımda

Klasik erkek tepkisi işte Servise binmeyebilirim! Carlama vakti yaklaşmış

ev aldık, güzel kullanışlı site mite.. pek de uygun bir fiyat değil.. onun kredisi var ve 3.5 yıl kaldı.. kısa vade olduğu için taksitleri de yüksek fazla zorlamak istemiyor ama ben de artık araba istiyorum yani..

Gel gel gel güzelim, gel gel acımayacak şarkısı cınladı kulaklarımda

Klasik erkek tepkisi işte Servise binmeyebilirim! Carlama vakti yaklaşmış

yok hic acimicakkkk....sen gel....

Seninkinin de maşallahı var Angela merkelin başdanışmanı falan mı acaba ya da sizinkiler öyle zannediyolar

her iki tarafta öyle saniyor...

vahhh vahhh üzüldüm

sen gel onu bana sor...ne kadan üzüldüm ne kadan....

1 yıl daha bekle ondan sonra hırla :)

ben de, tipik bir kk üyesi gibi davrandım haa..

topiği kocam olacak öküz diye açıp mevzuyu kocişim diye bitirenler gibi..

araba istiyorum ama kocişim aşkitoma da çok yüklenmek istemiyoreaaammm

bu arada Allah eşime sabır versin.. öyle mükemmel bir adam ki.. ben onu hak etmek için ne yaptım tanrım??
(başlık açıcam da bdv.ye burada bir deneme yapıyım dedim ayyy tühhh açılmış bile bu başlık görüyo musuuuuun?

yoklama alıciiim, atlamış olduklarım alınmasın pls.

Dranas -Kim bilir hangi cafe de caramel macchiatosunu yudumluyo
Csi - BBM de kocişinin beynini yiyo
Asude - Raporlu gümledi
Beti - Raporlu gayseride
Nore + 1 hafta sonra firar edicem diye tutturdu
kedi + kocişine araba aldırma derdinde
gizem - nerede belli değil
lal + elmayra ya bmw alıcak
patafix -+ arada yokluyo
kate - + secip secip yorum yapıo
hanımapla - çarşı pazar dolaşıyo
sweet - rambonun gelmeyeceğini öğrenince kayıplara karıştı zaar,

304 noree burdaaaaaa

Canevimden vurdun yavrukuş sev beni recep

yau minnak odunum sen reel hayatta da mı böyle ilgi manyaasın (eşin dışından yani??

merak ettim

Yavrular Keyifler Nasıl..
Okudum Asu'nun Mektubunu

Moralinin İyi Olmasına Sevindim..

Elmayra bana kızacak kuzenimle uğraşıyorum bir cafeye ortak demiştim ya cafenin web sitesi düzenlemesi için dışardan bir mühendisle görüşmüşler 1200 tl para istemiş
Benim bilkentli yapacak siteyi ben istemedim sadece bir tanıdığın var mı diye sormuştum o da ben yaparım dedi
Bu arada elmayracım yemeğin üstüne nescafe içiyordum
Yine çok ağır yedim bir tavuk butu, bir porsiyon kadın budu köfte, patates püresi, salata, ayran, çorba

gizemi bende cok merak ediyorum...

araba isi tamamdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…