Dert yok, Sohbet var.... :)

@noreee:canim hala para istiyormu esinin ailesi yani veriyormusunuz hala?

isden cikmaktan vazgecebilirmisin diye soruyorum?

Bense 35'ime 1 kala 25 göstermenin keyfini sürüyorum dostum. aç parantez Yemedim tabii si kapa parantez.

@noreee:canim hala para istiyormu esinin ailesi yani veriyormusunuz hala?

isden cikmaktan vazgecebilirmisin diye soruyorum?

eşimin ailesi bizden hiçbir zaman direk olarak para istemedi...hep dolaylı yollardan...ama tam gaz devam tabi...geçen gün yine birşeyler duydum dellendim...

bu işyerini de artık kafam kaldırmıyor,çalışmaktan yanayım ama burada değil

Ben seni ilgiye değil de gözyaşlarına boğmak istiyorum Çok hassasıım şu günlerde :S

aynen bizdeki gibi durum desene....

bizimkiler araba almis sonunda ondan kurtulduk en azindan...gerci kaynima kalsa "o bmw buraya gelecek" diyordu ama neyse...yazik oldu

@sevo, cok gecmiş olsun gıda falan mı?

aynen bizdeki gibi durum desene....

bizimkiler araba almis sonunda ondan kurtulduk en azindan...gerci kaynima kalsa "o bmw buraya gelecek" diyordu ama neyse...yazik oldu

bi bmw de buraya gönderin hayrınıza 116İ ye razıyım ben

Yavru kuş birini ben alıyorum birini lal in bonkör kocası KK adına bana hediye ediyor

Anammmm senin koca bmw fabrikasında mı calısıyo

tabi canim ne demek boynumuzun borcu...

yok orda calismiyor ama sen buraya gezmeye gelcen ya ondan dedim...burda mercedeste calisan cok fabrikasi burda istersen ordan da ayarlariz....

tabi canim ne demek boynumuzun borcu...

yok orda calismiyor ama sen buraya gezmeye gelcen ya ondan dedim...burda mercedeste calisan cok fabrikasi burda istersen ordan da ayarlariz....

beni tam onikiden vurdun lal araba deyince akan sular durur ben de. Ne AĞSUDEMİ tanırım ne NORE yi ahahahaha
(satış mode on)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…