Yani olumluydu en azından. Benim elimden birşey gelmiyor nasılsa. Herşey olacağına varır.
Yalnız iki iş teklifi daha almış ve ısrarla benim fikrimi öğrenmek istedi. Senin sezilerine güveniyorum dedi ben de senin kariyer danışmanın değilim, olumlu baktığım her işten arkana bakmadan kaçtın demek ki ben başarısızım ve yorum yapmıyorum dedim. Laf soktum
Bundan sonra evde işle ilgili olumsuzlukları konşmama kararı aldık. Ben kendimi gaza getiriyorum, mesai bittikten sonra hicbirsey konuşmayalım dedi Ben de iyi dedim
Yettim :)
İstanbul'a gitti. Haftasonları olacakmış eğitim. Cumadan gidip pazar günleri döneceklermiş.
Olumlu bir hava hakimdi konuşmada. O konuştu ben dinledim. İş değişikliği yaptığını, sorumluluklarının ve bana verdiği sözlerin hala gecerli olduğunu ama onu anlamamı istedi. Beni hayal kırıklığına uğrattığının farkında olduğunu fakat orda mutlu olmadığını falan anlattı. Öyle işte. Ben pek birşey söylemedim. Karışmıyorum artık dedim. Bir ilişki bitecekse çabalasan da çabalamasan da biter nasılsa ben artık yorum yapmıyorum dedim. Madem evin erkeği sensin ben karışmıyorum artık hicbirşeye dedim.
Öyle
Kızlar dün akşam gittim ama çok güzel geçti
Allaha şükür bir sakarlık yapmadım
Kuzen ben bilkentli yemek yedik
Bilkentliyle benim kuzen baya bir kanki olmuşlar
Bana boşanmayla ilgili tek bir şey sormadı sadece seni çok merak ettim dedi
Bir de ben arabayla gelmemiştim eve birlikte döndük çok güzel araba kullanıyordu
kızlar günaydınn
Maaşallah kocana ne kadar çok iş teklifi alıyor
Aylarca bir kez bile aramadılar, geldi mi üstüste gelir işte. Nankörlü yapmasa şans yanında ama eliyle ittiği icin bunlar geliyor başımıza
kızlar günaydınn
herkese günaydin....güzel bi gün olmasini diliyorum....
kuzu biz sana demedikmi seni aksam bi süpriz bekliyor diye...sagolsun eniste yüzümüzü kara cikarmadi....hediyesi neydi bakalim....
Ama bence şunu anladı artık elmayranın sabrı tükendi
günaydın canım
İnşallah anlamıştır canım. İnşallah o dünkü suçlu ruh hali, acıklama yapıp beni ikna etmeye calısan tavrı bu yüzdendir.
Yavru kuşummmmmmmmmmmmmm senin canın mı sıkkın lan!
Söyle bana gel yamacıma
geldim,sarıl bana..sarılın bana
günaydin... nasilsiniz??
sarılalım sıkı sıkı. Noldu bebeğim anlatsana
günaydin... nasilsiniz??
günaydin... nasilsiniz??
günaydın canım ben biraz şoktayım onun dışında gayet iyiyim
canım yok birşeyim,ekstra birşey yok yani...öyle bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?