Dert yok, Sohbet var.... :)

malesef hayir dranascim.. mesela 1 hafta boyunca hep bunu yiyecegim.. belki araya 1-2 sey daha ekleyebilirim.. ama hergün degisik yemek yapamiyorum hem zaman hem de mekan darligindan..

Ben de bir gün yediğim yemeği ertesi gün zor yiyorum genelde günlük az yemek yapııyorum mesela dün akşam patates yemeği yaptım en fazla üç tabak çıkar o da bu akşam biter

Bir tur atıp geldim. Hava güzel bugün Ankarada.

Yemeğimi yemedim henüz. Sizlerle muhabbet ederken yiycem. Dün akşamki yemeğimden getirmiştim. Patates yemeği+salata bi de cavdar ekmeği aladım

Ben de bir gün yediğim yemeği ertesi gün zor yiyorum genelde günlük az yemek yapııyorum mesela dün akşam patates yemeği yaptım en fazla üç tabak çıkar o da bu akşam biter

iste, ben her aksam yemek yapamiyorum.. cünkü h.ici saat 10-11 arasi evde oluyorum. o saatten sonra yemek yapmak ölüm.. sabah 7-7:30 arasi kalktigimdan, eve gider gitmez yatmaliyim. bir de ev arkadasimdan biri erken yatiyor, o saatte mutfakta takir tukur ugrasmak da istemiyorum (bu biras bahane )

Evet yemek yapman zor benim bir arkadaşım var sabah beşte kalkıp yemek yapıyor

nohut pilav elma nasıl bir üçlü sizce?
insan bir ayran bir yoğurt bir cacık arıyor..
elmayı yemedim saat 3'e saklıyorum..

haa bir de kendime gofret aldım

son sayfaya gecemiyorum bir türlü bu yüzden de mesaj yazarak son sayfaya yönlendirilmek istedim.

gereksiz bisi..

ne oldu multinete

Duruyo yavru. Ev yemeği yemek istesem sanırım kzıartma yağı koyuyolar cok ağır geliyo. Lüks yerlerde de bi tabak ıspanağa 15 lir avermek istemiyorum.

et et bi yere kadar. Bazen yemeğim kalınca getirip yiyiorum ben de.

Evet yemek yapman zor benim bir arkadaşım var sabah beşte kalkıp yemek yapıyor

herseye bahanem vardir :)) o erken yatan kiz sabah 6 da kalkiyor, yani öncesinde de rahatsiz edemem, bu arada diger kizsa sabaha kadar oturup, sabah uyuyor.. bitirme sinavlari var. sabah 5 den sonra da o yeni uykuya daliyor, onu rahatsiz edemem

saka bir yana.. herne kadar 1 haftalik yemek olsa da, olabildigince cesitlendirmeye calisiyorum. salatayla, ek yiyeceklerle.. makarnam bi gün peynirli bi gün balikli :))

Havanı yesinler of of ben de hergün yemek listesinden seç beğen al yapıyordum ama malum saltanatın son günlerini yaşıyorum

bende acıktım...yemeğe gitmek istiyorum...ama işim var...ühüüü

açım aç

Havanı yesinler of of ben de hergün yemek listesinden seç beğen al yapıyordum ama malum saltanatın son günlerini yaşıyorum

Benim de listem olsa ben de secsem keşke

Çok zor oluyo dışarda yemek ya.

bende acıktım...yemeğe gitmek istiyorum...ama işim var...ühüüü

açım aç

Oyyy kıyamam, o zaman yemek sana gelsin bebişim

son sayfayı göremiyorum.
bol bol bişyler yazın kızlar.
sayfa atlaasın.
şuna bir çözüm bulamadılar ya:44:

Bir tur atıp geldim. Hava güzel bugün Ankarada.

Yemeğimi yemedim henüz. Sizlerle muhabbet ederken yiycem. Dün akşamki yemeğimden getirmiştim. Patates yemeği+salata bi de cavdar ekmeği aladım

vay vay vayyyyyy bizim etobur bugün et yemiyor

nohut pilav elma nasıl bir üçlü sizce?
insan bir ayran bir yoğurt bir cacık arıyor..
elmayı yemedim saat 3'e saklıyorum..

haa bir de kendime gofret aldım

turşu da olabilir

benim de elmam var ama sonra yicem,gofreti yeme

son sayfayı göremiyorum.
bol bol bişyler yazın kızlar.
sayfa atlaasın.
şuna bir çözüm bulamadılar ya:44:

canim, birseyler yazip yolladiktan sonra otomatikman son sayfaya yönlendiriliyorsun... göremediginde yazilimci katilimci ol :)) biz de mutlu olalim sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…