Sağlıklı besleniyorsun canım
malesef hayir dranascim.. mesela 1 hafta boyunca hep bunu yiyecegim.. belki araya 1-2 sey daha ekleyebilirim.. ama hergün degisik yemek yapamiyorum hem zaman hem de mekan darligindan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıklı besleniyorsun canım
önceki menülerinle kiyaslayinca, seni fazla tok tutmas o :)) eklersin menüne bisiler daha bence..
Yemekte pek bir şey yoktu ekmek arası salata yedim
hayir. saat daha 11:30.
ama meyve yedim. saat 1 e dogru da, tonbalikli makarna ve sebze corbasi getirdim yanimda, onlari isitip yerim...
malesef hayir dranascim.. mesela 1 hafta boyunca hep bunu yiyecegim.. belki araya 1-2 sey daha ekleyebilirim.. ama hergün degisik yemek yapamiyorum hem zaman hem de mekan darligindan..
Ben de bir gün yediğim yemeği ertesi gün zor yiyorum genelde günlük az yemek yapııyorum mesela dün akşam patates yemeği yaptım en fazla üç tabak çıkar o da bu akşam biter
Bir tur atıp geldim. Hava güzel bugün Ankarada.
Yemeğimi yemedim henüz. Sizlerle muhabbet ederken yiycem. Dün akşamki yemeğimden getirmiştim. Patates yemeği+salata bi de cavdar ekmeği aladım
iste, ben her aksam yemek yapamiyorum.. cünkü h.ici saat 10-11 arasi evde oluyorum. o saatten sonra yemek yapmak ölüm.. sabah 7-7:30 arasi kalktigimdan, eve gider gitmez yatmaliyim. bir de ev arkadasimdan biri erken yatiyor, o saatte mutfakta takir tukur ugrasmak da istemiyorum (bu biras bahane)
ne oldu multinete![]()
Evet yemek yapman zor benim bir arkadaşım var sabah beşte kalkıp yemek yapıyor![]()
Duruyo yavru. Ev yemeği yemek istesem sanırım kzıartma yağı koyuyolar cok ağır geliyo. Lüks yerlerde de bi tabak ıspanağa 15 lir avermek istemiyorum.
et et bi yere kadar. Bazen yemeğim kalınca getirip yiyiorum ben de.
nohut pilav elma nasıl bir üçlü sizce?
insan bir ayran bir yoğurt bir cacık arıyor..
elmayı yemedim saat 3'e saklıyorum..
haa bir de kendime gofret aldım![]()
Duruyo yavru. Ev yemeği yemek istesem sanırım kzıartma yağı koyuyolar cok ağır geliyo. Lüks yerlerde de bi tabak ıspanağa 15 lir avermek istemiyorum.
et et bi yere kadar. Bazen yemeğim kalınca getirip yiyiorum ben de.
Havanı yesinler of of ben de hergün yemek listesinden seç beğen al yapıyordum ama malum saltanatın son günlerini yaşıyorum![]()
bende acıktım...yemeğe gitmek istiyorum...ama işim var...ühüüü
açım aç
Bir tur atıp geldim. Hava güzel bugün Ankarada.
Yemeğimi yemedim henüz. Sizlerle muhabbet ederken yiycem. Dün akşamki yemeğimden getirmiştim. Patates yemeği+salata bi de cavdar ekmeği aladım
nohut pilav elma nasıl bir üçlü sizce?
insan bir ayran bir yoğurt bir cacık arıyor..
elmayı yemedim saat 3'e saklıyorum..
haa bir de kendime gofret aldım![]()
son sayfayı göremiyorum.
bol bol bişyler yazın kızlar.
sayfa atlaasın.
şuna bir çözüm bulamadılar ya:44: