Dert yok, Sohbet var.... :)

kıskanç olmayan, ya da kıskanç olmadığını belli etmeyen erkek var mı acep (kate'inki hariç. onunki istisna)
saçımı kırmızı kızıl yaparım
kırmızı oce sürerim
nişanda elbise giyerim evde çıkmadan akrobatik hareketler yaptırır (vay efendim eğildiğim zaman göğüs çatalım gözüküyormuymuş)
gözüme kalem çekerim

hep bir laf sokma sevdası
he de geç, he de....

evet
türkçe'de her kelime yazıldığı gibi okunur.
tek bir kelime hariç.

terörist
onun nasıl okunduğunu hepimiz biliyoruz sanırım (o.ç)

önce bir espriye gülelim

sonra dilbilgisi yanlışını şeedelim, türkçe okunduğu gibi yazılan bir dil değildir :99: (kız bu smiley bana çok benziyo)

Türkçe Yazıldığı Gibi Okunmaz.

Buda yoruyor seni tabi,sen konuşunca bişey demedi eşinde sessizmi kalıyor yoksa

Kıskançlık mı
İyi de canım ortada aldatma, sevilmemek, içki kumar olmadan sadece kıskançlık için hemen evlilik yıkılır mı

Öyle deme hayatım arkadaşımdan biliyorum ben nefes bile aldırmıyorlar,aldatma olması bile kıskançlık yeterli bence boşanmak için

evet
tek bir kelime hariç.

terörist

Katılıyorummm (o.ç) bunlar

sanırım ciddiyim,yani ara ara düşünüyodum...ama çok canımı sıkıyo,kıskançlıkları çok yoruyo beni

ben bile 6 ayda bazen off ya ne diye çekiyorum bu adamı demişimdir..

çünkü beni de en bunaltan huyu kıskançlığı..

yorucu bir şey bu kesinlikle.. galiba bir restleşme gerekiyor.. bilmiyorum.. ben henüz doğrusu ne gerçekten bilmiyorum..

ılımlı olunca kendimden taviz veriyormuşum gibi hissediyorum, sertleşince kocam benim rakibim değil neden mücadele veriyorum diyorum..

neden stratej izleyeyim, neden off evde yine tantana kopacak diye karnıma ağrı girsin ki?

bizde akşam off. tek başına bir şey yapamam ben.. hatta bu konuda aileme bile dil uzatmaya kalkıştı susturdum. evet onun kızkardeşine nispeten özgür büyüdüm.. belki bu yüzden doğru düzgün bi okul okudum, doğru düzgün bi mesleğim var ve kendimi doğru düzgün ifade edebiliyorum..

kızımız olduğunda nasıl davranır bilemiyorum bu yüzden kız çocuklarına bayıldığım halde oğlumuz olsun diyorum..

Ciddimisin sen ya :26: çok mu bunaltıyor sen yoksa

kıskançlık derken ne gibi kıskançlıklar
anlat bakalım, normal mi anormal mi???

evlenmeden önce de kıskançtı ben sevlendikten sonra düzene girer dedim ama iyice azıttı..

yazın güneş gözlüğü takmama,kuzeni (amcaoğlu ile) şakalaşmama,saçımı kestirmeye erkek kuaföre gitmeme gibi ve daha sayamadığım birçok şey var

Peki sen akşam bunları söyleyince ne dedi? Yoo sen abartıyorsun mu dedi, evet haklısın dikkat edicem mi dedi?

patafix in gösterdigi yolda emin adimlarla mars mars asudecim.. Seherli gonusmasi bunlar..

okudum attığı linki.
evet kimi konuşmalarda, özellikle günlük konuşmalarda bazı kelimelerin telaffuzunda kaymalar olmuş olabilir ancak
özellikle İstnbul şivesinde
herşey aynen yazıldığı gibi okunur ve konuşulur.

ben yapıcam demem mesela, yapacağım derim:44:

hayır aynen okunmaz

mesela "söyleyeceğim" yazılır, "söyliyeceğim" diye okunması gerekir, o linkte biraz zırvalamış abartmış tabi

ahahahah Allah korusun beddua gibi isyan ederken beddua eden kadın

Görüyorsun işte benim beddualarım bile kendime. Kanatlarımı unutmuşlar napim

Aman gören de sanacak madalya taktılar

Sen önceki hayatında çakal mıydın bebeyim? İzdüşümlerini görebiliyorum hayvancağızın, sevmiş seni zaar

İtiraf ediyorum, küçükken beni 3 kere atıp 2 kere tutmuşlar...

Kıskançlıkla başa çıkmak gerçekten zordur. Ama evlilik de sabır isteyen bir kurum.
Sabrını idareli kullanırsan zamanla o duygusunu da doğru yerlere koymayı öğrenecektir eşin.
Yani umarım...

evet
tek bir kelime hariç.

terörist

Uuuu çok iyiydi bu.

ecek acak ekinin okunusunu ben de uzun uzadiya diye biliyordum, ama Asude'nin linkinde biraz daha farkli anlatilmis..

sanirim birtek 'yemek' fiilinde sorun oluyuor.

fiilin kökü ye-->yemek ama 1. tekil de yiyorum..

Son düzenleme:

eşin nereli bilmiyorum sadece afaki konuşuyorum.
güneş gözlüğü ile ilgili bir travması vardır geçmişten gelen. (bir de gözlüğün arkasından nereye baktığın belli oluyor ya ondan olabilir)
kuzeni ile şakalaşmama demişsin, benimki kendi kuzenlerimle sarıldığımızda kuduruyordu ilk başlarda. "hoopppp"dedim. "sen yokken onlar vardı, yerini bil"
erkek kuaförler için erkeklerin nasıl bir fantazi dünyaları var bilmiyorum ama mesela benimki de kuaförde saçımı yıkattığım zaman sorar "masaj yaptı mı" diye. "sana ne???"

benimkinin bu takıntılarının nedeni büyüme şekli.
ne kadar kendini geliştirmiş olsa da, 3 yaşından beri İst'da olsa da, en iyi yerlerde okumuş, çalışmış, yemiş-içmiş olsa da;
hamur belli...

gülüp geçiceksin, yavaş yavaş istediğin noktaya getirirsin ama eğer tersleşirsen iş iyice inada biner.
demedi deme...

ecek acak ekinin okunusunu ben de uzun uzadiya diye biliyordum, ama Asude'nin linkinde biraz daha farkli anlatilmis..

tamam ama yiyorum yazıp yiyorum okuyoruz işte.
sorun yazdıldığı gibi okunmasında...

ayy her konuda uzman bu

ne demişler, ne olursan ol, önce makina mühendisi ol (bunu mak.müh abimin söyler, vardır bir bildiği )

bana göre kiskanc erkek cinsini en iyi taniyan, hatta tanimaktan da öte baskasinin esiyle ilgili düsündüklerini düsündügü seyleri kendisi de diger disiler icin düsünen erkektir..

esinin disarida bayanlara karsi tavri nasil? bakar mi, süzer mi?

aranizda hic güven problemi oldu mu? ilk tanistiginiz zamanlarda falan, belki hala icinde onu tutuyordur..

Değişir zannettin sende olmadı tabi,değişmez bunlar neyse odur taviz bile vermezler ..

Erkek kuaförü bir derece anlarımda gözlük ve kuzen işini aklım almıyor yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…