evlenmeden önce de kıskançtı ben sevlendikten sonra düzene girer dedim ama iyice azıttı..
yazın güneş gözlüğü takmama,kuzeni (amcaoğlu ile) şakalaşmama,saçımı kestirmeye erkek kuaföre gitmeme gibi ve daha sayamadığım birçok şey var
bana göre kiskanc erkek cinsini en iyi taniyan, hatta tanimaktan da öte baskasinin esiyle ilgili düsündüklerini düsündügü seyleri kendisi de diger disiler icin düsünen erkektir..
esinin disarida bayanlara karsi tavri nasil? bakar mi, süzer mi?
aranizda hic güven problemi oldu mu? ilk tanistiginiz zamanlarda falan, belki hala icinde onu tutuyordur..
kardesim de hep bu tepkiyi verir..
kesin ben de sorun var..
arizaliyim, farkindayim...
tamam ama yiyorum yazıp yiyorum okuyoruz işte.
sorun yazdıldığı gibi okunmasında...
ama ben söyleyeceğim diyorum. benim teleffuzumda var problem demek ki:26:
ayy her konuda uzman bu
ne demişler, ne olursan ol, önce makina mühendisi ol (bunu mak.müh abimin söyler, vardır bir bildiği)
kıskanç olmayan, ya da kıskanç olmadığını belli etmeyen erkek var mı acep (kate'inki hariç. onunki istisna)
saçımı kırmızı kızıl yaparım
kırmızı oce sürerim
nişanda elbise giyerim evde çıkmadan akrobatik hareketler yaptırır (vay efendim eğildiğim zaman göğüs çatalım gözüküyormuymuş)
gözüme kalem çekerim
hep bir laf sokma sevdası
he de geç, he de....
ben bile 6 ayda bazen off ya ne diye çekiyorum bu adamı demişimdir..
çünkü beni de en bunaltan huyu kıskançlığı..
yorucu bir şey bu kesinlikle.. galiba bir restleşme gerekiyor.. bilmiyorum.. ben henüz doğrusu ne gerçekten bilmiyorum..
ılımlı olunca kendimden taviz veriyormuşum gibi hissediyorum, sertleşince kocam benim rakibim değil neden mücadele veriyorum diyorum..
neden stratej izleyeyim, neden off evde yine tantana kopacak diye karnıma ağrı girsin ki?
bizde akşam off. tek başına bir şey yapamam ben.. hatta bu konuda aileme bile dil uzatmaya kalkıştı susturdum. evet onun kızkardeşine nispeten özgür büyüdüm.. belki bu yüzden doğru düzgün bi okul okudum, doğru düzgün bi mesleğim var ve kendimi doğru düzgün ifade edebiliyorum..
kızımız olduğunda nasıl davranır bilemiyorum bu yüzden kız çocuklarına bayıldığım halde oğlumuz olsun diyorum..
Peki sen akşam bunları söyleyince ne dedi? Yoo sen abartıyorsun mu dedi, evet haklısın dikkat edicem mi dedi?
eşin nereli bilmiyorum sadece afaki konuşuyorum.
güneş gözlüğü ile ilgili bir travması vardır geçmişten gelen. (bir de gözlüğün arkasından nereye baktığın belli oluyor ya ondan olabilir)
kuzeni ile şakalaşmama demişsin, benimki kendi kuzenlerimle sarıldığımızda kuduruyordu ilk başlarda. "hoopppp"dedim. "sen yokken onlar vardı, yerini bil"
erkek kuaförler için erkeklerin nasıl bir fantazi dünyaları var bilmiyorum ama mesela benimki de kuaförde saçımı yıkattığım zaman sorar "masaj yaptı mı" diye. "sana ne???"
benimkinin bu takıntılarının nedeni büyüme şekli.
ne kadar kendini geliştirmiş olsa da, 3 yaşından beri İst'da olsa da, en iyi yerlerde okumuş, çalışmış, yemiş-içmiş olsa da;
hamur belli...
gülüp geçiceksin, yavaş yavaş istediğin noktaya getirirsin ama eğer tersleşirsen iş iyice inada biner.
demedi deme...
aynen şu cümleyi kullandı kavak;
"aldatan erkek, kendi kompleksinin kurbanı olmuştur. kendi eksiklerini bir şekilde kapatmak için kendi egosunu tatmin etmek için aldatır bir erkek" dedi.
yok kızım ne alakası var, söylediklerin mantıklı şeyler
tam bir akademisyensin, apperim
(benimle arayı düzelttiğin için pişman olmaman için seni gazlamıyorum yanlış anlama)
ayy her konuda uzman bu
ne demişler, ne olursan ol, önce makina mühendisi ol (bunu mak.müh abimin söyler, vardır bir bildiği)
gzmnc üstada laf yok.
Ajdar da boşuna demedi "aptal değilim ben mak.mühendisiyim" diye
bu zamana kadar güldüm içimden sinir olarak!!!
işte o restleşmeyi yaşadık biz de akşam...
ona göre o haklı,seviyormuş kıskanıyormuş!!!düzeleceğim demiyor hiç
üniversite okumuş,insan görmüş,memleket görmüş insan..dışarıdan bakıldığında yani...
ama dediğin gibi iş bu olaya gelince herşey değişiyor!!!
akşam son söz olarak ya bir uzmana gideceksin,ya da kendi kendini törpüleyeceksin dedim..
3.ihtimal zaten belli...bakalım ne yapacak??
bi universitede ilk hafta boyunca dersler sirasinda (cünkü koca bölümde tek kizdim) bir de bu ajdar ciktiginda okulu terk eylemeyi düsünmüstüm...
Değişir zannettin sende olmadı tabi,değişmez bunlar neyse odur taviz bile vermezler ..
Erkek kuaförü bir derece anlarımda gözlük ve kuzen işini aklım almıyor yaa..
bunlar daha sayabildiklerim,kafam yerinde değil abla..
yaşadığımız şeylerde onu bu denli kıskanç olaya itiyor olabilir ama bu da benim seçimim değil!!!!
bunlar daha sayabildiklerim,kafam yerinde değil abla..
yaşadığımız şeylerde onu bu denli kıskanç olaya itiyor olabilir ama bu da benim seçimim değil!!!!
peki bu söylediklerine ne cevap verdi?
sesini çıkarmadı,ben de gidip yattım..
sabahta konuşmadık hiç...düşünsün biraz...işin kötüsü seviyorum onu,ve birçok zorluk yaşadık evlenirken..böyle olmaması lazımdı
sabahta konuşmadık hiç...düşünsün biraz...işin kötüsü seviyorum onu,ve birçok zorluk yaşadık evlenirken..böyle olmaması lazımdı
bu zamana kadar güldüm içimden sinir olarak!!!
işte o restleşmeyi yaşadık biz de akşam...
ona göre o haklı,seviyormuş kıskanıyormuş!!!düzeleceğim demiyor hiç
üniversite okumuş,insan görmüş,memleket görmüş insan..dışarıdan bakıldığında yani...
ama dediğin gibi iş bu olaya gelince herşey değişiyor!!!
akşam son söz olarak ya bir uzmana gideceksin,ya da kendi kendini törpüleyeceksin dedim..
3.ihtimal zaten belli...bakalım ne yapacak??
bu kavak enişte çok fena ya, özlü söz fabrikası mübarek
potuka dedim ki, eğer aldatmadan önce söylersen boşanırım, aldattıktan sonra söylersen tazminat alır boşanırım, yok sen söylemez de kendi imkanlarımla aldattığını çözersem, boşanırım, tazminat alırım, 7 sülalene ve iş yerine rezil ederim dedim.. potuk da şey dedi, "aldatırsam, aldatmadan önce sana söylerim, gizlemem, merak etme bebeğim" dedi.. merci, içim rhatladı dedim.. "aa ne aldatması kızım" diyemedi öküz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?