Dert yok, Sohbet var.... :)

canim haklisin erkegin kiskancligi cogu zaman bunaltiyor ama ona göstererek konusarak anlatmaya calistiginda daha cok sinirlenerek mi tepki veriyor yoksa seni anlamaya calistigini hissediyormusun?

biz benim adamla herşeyi konuşuruz.
bazen kendisinin askerlik arkadaşı olduğumu falan hissediyorum.
neyse, bir gün aldatmaya geldi konu.
(bu konuda benim fikrim net, burda söyleyip bambaşka bir polemik yaratmak istemiyorum)

aynen şu cümleyi kullandı kavak;
"aldatan erkek, kendi kompleksinin kurbanı olmuştur. kendi eksiklerini bir şekilde kapatmak için kendi egosunu tatmin etmek için aldatır bir erkek" dedi.

kardesim de hep bu tepkiyi verir..

kesin ben de sorun var..

arizaliyim, farkindayim...

yok kızım ne alakası var, söylediklerin mantıklı şeyler

tam bir akademisyensin, apperim

(benimle arayı düzelttiğin için pişman olmaman için seni gazlamıyorum yanlış anlama )

tamam ama yiyorum yazıp yiyorum okuyoruz işte.
sorun yazdıldığı gibi okunmasında...

yok ben yazilip okunma ilgili demedim bunu.. neden dedim suan hatirlamiyorum.. sadece ben bu kelimeye cok takigim.. ondan sanirim...

hep yeyiyorum demem gerektigini düsünürüm, kök öyle ya..

ama ben söyleyeceğim diyorum. benim teleffuzumda var problem demek ki:26:

bize de türk dili ve edebiyati hocamiz söyleyecegim, gelecegim ... gibi yazildigi sekilde okundugunu dediydi :)

ayy her konuda uzman bu

ne demişler, ne olursan ol, önce makina mühendisi ol (bunu mak.müh abimin söyler, vardır bir bildiği )

evet sözelciler sayısal bilmez ama sayısalcılar sözel de bilirler genelde..

şimdi sınava girecek olsam ne okurdum?

psikoloji okumak isterdim.. tıp da okuyabilirmişim aslında.. o kadar ıyy mıyy demeye gerek yokmuş..

hukuk okuduğum için memnunum aslında.. teoride çok seviyorum.. iyi bir hoca, başarılı bir hakim olabilirdim.. ( olacak kriterleri sağlayıp sırtı sağlam olmadığından mülakat kısmını aşamayan ama yine de kuyruğu dik tutmaya çalışan bir avukatın serzenişleri..)

bu zamana kadar güldüm içimden sinir olarak!!!

işte o restleşmeyi yaşadık biz de akşam...

Peki sen akşam bunları söyleyince ne dedi? Yoo sen abartıyorsun mu dedi, evet haklısın dikkat edicem mi dedi?

ona göre o haklı,seviyormuş kıskanıyormuş!!!düzeleceğim demiyor hiç

üniversite okumuş,insan görmüş,memleket görmüş insan..dışarıdan bakıldığında yani...

ama dediğin gibi iş bu olaya gelince herşey değişiyor!!!

akşam son söz olarak ya bir uzmana gideceksin,ya da kendi kendini törpüleyeceksin dedim..

3.ihtimal zaten belli...bakalım ne yapacak??

aynen şu cümleyi kullandı kavak;
"aldatan erkek, kendi kompleksinin kurbanı olmuştur. kendi eksiklerini bir şekilde kapatmak için kendi egosunu tatmin etmek için aldatır bir erkek" dedi.

bu kavak enişte çok fena ya, özlü söz fabrikası mübarek

potuka dedim ki, eğer aldatmadan önce söylersen boşanırım, aldattıktan sonra söylersen tazminat alır boşanırım, yok sen söylemez de kendi imkanlarımla aldattığını çözersem, boşanırım, tazminat alırım, 7 sülalene ve iş yerine rezil ederim dedim.. potuk da şey dedi, "aldatırsam, aldatmadan önce sana söylerim, gizlemem, merak etme bebeğim" dedi.. merci, içim rhatladı dedim.. "aa ne aldatması kızım" diyemedi öküz..

Son düzenleme:
cok sagol Asude.. aramiz kötüyken kötüydüm ben.. ilk anlar kizgindim kabul :) ama sonra her yorumun yüzümü gülümsettiydi..

bi de insanlarla küs kalmayi sevmiyorum, yapamiyorum da...

yok kızım ne alakası var, söylediklerin mantıklı şeyler

tam bir akademisyensin, apperim

(benimle arayı düzelttiğin için pişman olmaman için seni gazlamıyorum yanlış anlama )

bizim topikte gazlama, yaglama yok bilirim-ögrendim... ara ara yikama var, soguk suylan o da hepimize ara ara lazim.. iyi bisi yani...

peki bu söylediklerine ne cevap verdi?

bi universitede ilk hafta boyunca dersler sirasinda (cünkü koca bölümde tek kizdim) bir de bu ajdar ciktiginda okulu terk eylemeyi düsünmüstüm...

uuu beybiii

koca bölümde tek kız

kız başına 150 erkek düşüyo

vuuuu

(sevgi anlaşmak değildir, mühendis de sevilir )

Değişir zannettin sende olmadı tabi,değişmez bunlar neyse odur taviz bile vermezler ..

Erkek kuaförü bir derece anlarımda gözlük ve kuzen işini aklım almıyor yaa..

bunlar daha sayabildiklerim,kafam yerinde değil abla..

yaşadığımız şeylerde onu bu denli kıskanç olaya itiyor olabilir ama bu da benim seçimim değil!!!!

bunlar daha sayabildiklerim,kafam yerinde değil abla..

yaşadığımız şeylerde onu bu denli kıskanç olaya itiyor olabilir ama bu da benim seçimim değil!!!!

Anlıyorum seni tatlım,kolay değildir tabi yaşadıkların umarım düzelir eşinde doğru yolu bulur ne diyeyim

sesini çıkarmadı,ben de gidip yattım..

sabahta konuşmadık hiç...düşünsün biraz...işin kötüsü seviyorum onu,ve birçok zorluk yaşadık evlenirken..böyle olmaması lazımdı

noree yazmıcam yazmıcam da sen manyak mısın kuzu ya

ne boşanması allasen

adam kıskanç diye boşanılır mı?

daha neler..

güneş gözlüğü olayını anlamadım, heralde seni takip edemediği içindir, o biraz saçma..

ama erkek kuaför olayına erkeklerin takılmasını anlayabilirim, 2 defa erkek kuaför sapıklığını görmüş bir insan olarak..

sabahta konuşmadık hiç...düşünsün biraz...işin kötüsü seviyorum onu,ve birçok zorluk yaşadık evlenirken..böyle olmaması lazımdı

bunu daha önce de yazmistim canim sanirim ama, sen de onu kendi silahiyla vursan... sana yaptiklarini sen de ona yapsan..

benim erkek arkadasimda bu ise yaradi.. hos evlendikten sonra ne olur bilmiyorum ama, simdilik duruldu...

Gerçekten de mürekkep yalamış olmak bile erkeğin doğasını değiştiremiyor. Sadece "mış-miş" gibi yapmayı öğretiyor.
Evlenmeden önce 2 üni. bitirmiş ve araştırma bağımlısı bir sevgilim vardı. Bu tipler daha da fazla yoruyor insanı.
Kıskançlıklarını bile entelektüel bakış açılarına dayandırıp,
"seni deli gibi kıskanıyorum, bununla başa çıkamıyorum" demek yerine 1.5 saate ve yüzlerce cümleye yayardı.
Allah'ım ne yormuştu beni.
Kadınlar daha şeffaf, aslında bulmaca gibi takılanlar erkekler.
İşin zor noree'ciğim ama imkansız değil. Bıkıp usanmadan konuş onunla...

Ahahaha koptum! Adamı nasıl korkutmuşsan en az zarar verecek olanı seçip cevap olarak sunmuş sana.

insani en cok düsündügü de bu oluyor zaten(isaretledigim yer)

yani aslinda seviyorsun ama kizdigin seyler de yeri geliyor agir basiyor ama gecmise dönüp baktiginda ben bunun icin mi savastim cabaladim diyorsun....

peki bi danismana gitmeyi kabul edermi yada sen gitmesini istermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…