bana ilgi alaka göstertmediğin için
kusuruma bakma elmayra pek ilgi gösteremiyorum ama dün akşam evdeki oduna ilgi gösterdim epey...
ben bu adamı artık çekemiyorum,gelip burda iki eyleneyim dedim ama olmuyo maalesef,smileyleri koyuyorum gülen mülen ama cık..
akşam oduna ondan boşanmak istediğimi söyledim,ciddi ciddi
kusuruma bakma elmayra pek ilgi gösteremiyorum ama dün akşam evdeki oduna ilgi gösterdim epey...
ben bu adamı artık çekemiyorum,gelip burda iki eyleneyim dedim ama olmuyo maalesef,smileyleri koyuyorum gülen mülen ama cık..
ya nasıl kıskanç varlıklarsınız siz (sen ve ağğsuuğde)
iyi ki bi manifest yayınladım, mıhtar da beğendi girişe çattttttttt diye yapıştırdı.
o günden beri bir çiş yarışı, bir bilmemne...
muhtar muhtar
sil benim manifest i , koy bu iki cadının şiirlerinin...
bitsin bu kavga bu çekişme aaaaaaaaaaaaaa
(not: bilginiz olsun diye söylüyorum belki bininci kez. ben yazdım topik ahalisi tapındı, bayıldı ve onlar koydurdu. siz de halka hitap eden bişeylere karalayıvereydiniz de referandumdan evet çıkaydı. siz sanat sanat içindir diyen ekoldensiniz ben ise sanat halk içindir diyenden)
boşanmak mı
sen ciddi misin canım
sanırım ciddiyim,yani ara ara düşünüyodum...ama çok canımı sıkıyo,kıskançlıkları çok yoruyo beni
Aman bırak istemez, gözü kalır birilerinin!
İstemiyorum koyma benimkini
muhtar muhtar
sil benim manifest i , koy bu iki cadının şiirlerinin...
bitsin bu kavga bu çekişme aaaaaaaaaaaaaa
sevocum avatarına bayıldım çok iştah kabartıyor canım
sanırım ciddiyim,yani ara ara düşünüyodum...ama çok canımı sıkıyo,kıskançlıkları çok yoruyo beni
elmayram canımın içi, okudun, arkadaşın biri manifestosunun silinmesini istiyor; diğeri de şiirim yazılmasın diyor..
ben de 1000. sayfa şiirimin ilk sayfaya konulmasını talep ediyorum..
sanırım ortada problem kalmadı bebeğim
hadi çalışmaları başlat
Senin 3'lemen hadi neyse de Asu'nun doğrusu bu diyerek 2 ayrı kelime yazması enteresan oldu
Afiyet olsun, bırak doğrusunu yanlışını, ye geç sen...
neden canım hayırdır?
ne boşanması?
o nerden çıktı yahu????
ben vallahi bizi anlamıyorum.
iyi ki herşeyi paylaşıcaz diyoruz, içimizde tutuyoruz ututuyoruz her şey bitiyor sonra dökülüyoruz.
ahahahah yirim senin manifestonubi de bize çıkıntı demiş ağsude usluyuz biz :d
Ay saçmalama yaa nore, nasıl boşanmak. Çok mu bunaltıyor artık kıskanclıklarıyla. Paylaşsana kuzum içindekileri. Konuştukça rahatlarsın. Ortak bir paydada buluşuruz. Atma icine.
ya patafix bazen beni zorluyosun
bebeğim ben link verdim, linkin içine girip baktığında doğrusunun poğaça olduğunu göreceksin, kk sistemi "poaça" şeklinde bir kısayol kullanmışsa ben neyleyeyim
zaten geçen gün nisbet kelimesi arap kökenlidir falan da dedin uzatmayayım diye bişe demedim, bir kelime türkçede nasıl kullanım alanı bulduysa, doğrusu odur..
:99::99::99::99::99::99::99::99:
dün akşam bana işyerindeyken patladı,akşam eve gidince konuştuk konuştuk da denemez ya!!!
zaten bir sürü sıkıntı var başımızda bir de saçımı kılığımı ırtdan zırtdan kıskançlık çıkarıyor..
bu bir,iki beş derken cidden yordu beni...laf anlatmaktan bunaldım artık!!!
ya son verecek kıskançlıklarına yada bitecek!!!
dün akşam bana işyerindeyken patladı,akşam eve gidince konuştuk konuştuk da denemez ya!!!
zaten bir sürü sıkıntı var başımızda bir de saçımı kılığımı ırtdan zırtdan kıskançlık çıkarıyor..
evet
türkçe'de her kelime yazıldığı gibi okunur.
tek bir kelime hariç.
terörist
onun nasıl okunduğunu hepimiz biliyoruz sanırım (o.ç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?