Dert yok, Sohbet var.... :)

bana ilgi alaka göstertmediğin için

kusuruma bakma elmayra pek ilgi gösteremiyorum ama dün akşam evdeki oduna ilgi gösterdim epey...

ben bu adamı artık çekemiyorum,gelip burda iki eyleneyim dedim ama olmuyo maalesef,smileyleri koyuyorum gülen mülen ama cık..

akşam oduna ondan boşanmak istediğimi söyledim,ciddi ciddi

boşanmak mı
sen ciddi misin canım

neden canım hayırdır?
ne boşanması?
o nerden çıktı yahu????

ben vallahi bizi anlamıyorum.
iyi ki herşeyi paylaşıcaz diyoruz, içimizde tutuyoruz ututuyoruz her şey bitiyor sonra dökülüyoruz.

ahahahah yirim senin manifestonu bi de bize çıkıntı demiş ağsude usluyuz biz :d

Ay saçmalama yaa nore, nasıl boşanmak. Çok mu bunaltıyor artık kıskanclıklarıyla. Paylaşsana kuzum içindekileri. Konuştukça rahatlarsın. Ortak bir paydada buluşuruz. Atma icine.

Ciddimisin sen ya :26: çok mu bunaltıyor sen yoksa

sanırım ciddiyim,yani ara ara düşünüyodum...ama çok canımı sıkıyo,kıskançlıkları çok yoruyo beni

kıskançlık derken ne gibi kıskançlıklar
anlat bakalım, normal mi anormal mi???

Aman bırak istemez, gözü kalır birilerinin!

İstemiyorum koyma benimkini

muhtar muhtar
sil benim manifest i , koy bu iki cadının şiirlerinin...
bitsin bu kavga bu çekişme aaaaaaaaaaaaaa

elmayram canımın içi, okudun, arkadaşın biri manifestosunun silinmesini istiyor; diğeri de şiirim yazılmasın diyor..

ben de 1000. sayfa şiirimin ilk sayfaya konulmasını talep ediyorum..

sanırım ortada problem kalmadı bebeğim

hadi çalışmaları başlat

sevocum avatarına bayıldım çok iştah kabartıyor canım

@sevo: bence kac dranastan korkulur vallahi ondan...dikkat et seni de yer....

hayirdir canim?neden böyle birsey söyledin?

Nasıl sıyrıldı arada zeka küpü pıtırcığım benim

sanırım ciddiyim,yani ara ara düşünüyodum...ama çok canımı sıkıyo,kıskançlıkları çok yoruyo beni

neleri kiskaniyor mesela canim? benimki de cok kiskanc öyleki makyaj bile yapamiyorum....vs vs. ve daha neler neler....

mecbur idare ediyorum....

sizdeki sorun tam olarak nedir?

Senin 3'lemen hadi neyse de Asu'nun doğrusu bu diyerek 2 ayrı kelime yazması enteresan oldu
Afiyet olsun, bırak doğrusunu yanlışını, ye geç sen...

ya patafix bazen beni zorluyosun

bebeğim ben link verdim, linkin içine girip baktığında doğrusunun poğaça olduğunu göreceksin, kk sistemi "poaça" şeklinde bir kısayol kullanmışsa ben neyleyeyim

zaten geçen gün nisbet kelimesi arap kökenlidir falan da dedin uzatmayayım diye bişe demedim, bir kelime türkçede nasıl kullanım alanı bulduysa, doğrusu odur..

:99::99::99::99::99::99::99::99:

neden canım hayırdır?
ne boşanması?
o nerden çıktı yahu????

ben vallahi bizi anlamıyorum.
iyi ki herşeyi paylaşıcaz diyoruz, içimizde tutuyoruz ututuyoruz her şey bitiyor sonra dökülüyoruz.

dün akşam bana işyerindeyken patladı,akşam eve gidince konuştuk konuştuk da denemez ya!!!

zaten bir sürü sıkıntı var başımızda bir de saçımı kılığımı ırtdan zırtdan kıskançlık çıkarıyor..

bu bir,iki beş derken cidden yordu beni...laf anlatmaktan bunaldım artık!!!

ya son verecek kıskançlıklarına yada bitecek!!!

Kıskançlık mı
İyi de canım ortada aldatma, sevilmemek, içki kumar olmadan sadece kıskançlık için hemen evlilik yıkılır mı

evet
türkçe'de her kelime yazıldığı gibi okunur.
tek bir kelime hariç.

terörist
onun nasıl okunduğunu hepimiz biliyoruz sanırım (o.ç)

E basit basit şeyler birikince patladın tabi. Haklısın bi derdin o değil.

Ne dedi peki. Geri adım mı attı?

Bunu yapmayan erkek var mı canım

canim sana sebep olarak ne söylüyor peki?

sacinin nesini kiskaniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…