Dert yok, Sohbet var.... :)

canim sabahlari böyle agir ve yagli seyler yerine, kalsiyum iceren gidalardan alsan keske..

gizem bayılıyorum senini bu tavsiyelerine.. bir de sürekli bir sebze pişirme modu..

makarna da yiyosun baya gerçi, ben makarnayı kocamdan gizli yiyorum o evde yokken..

bizim evde pilav bile pişmiyor.. çoğu zaman yemek yapma diyor hatta.. haftaiçi akşam ağır yemek istemiyor.. meyveyle geçiştirecek ona kalsa..
cumartesi pazar mutlaka et yemeliyiz.. henüz balık yapmadım ama annem ayıklayıp vermişti buzlukta var yapıcam..

ben de dikkat etmeliyim.. keyfi yemekte aramamak gerekiyor sanırım..

ya da tatmakla yetinmek lazım.. ama nerde bir iştahsız görsem, zayıf.. nedense hayatından memnun değilmiş gibi gelir bana.. bi de mıymıntı olanları vardır ya ondan herhalde..

(bu da nasıl bir kendini kandırma yöntemiyse)

Günaydın herkessss...

yetistimmmm :)) ama ölüyorum yorgunluktan...

patafix cim ne yazisi, ben bilmiyorum nerden mailden mi attin bana da ativersen olma mi??

Sabah sabah pişman olursun bebek, yapma bunu kendine :)

kızlaaar hepinize günaydınız

birileri 18'den sonra da yazışmış, cevap vermezsem çatlarım

patafix harika olmuş bu tatlım

topicin ilk sayfasına yazılmalı

Bu gereklilik kipinden muhtarımızın haberi var mı beybi :)

Sen kalbinin sesini dinle. İlgi arsızlığınla ilgili beklentileri kısabilmesini sağlarsan doğruyu söyleyecektir o sana, eheh...

kedişin poğaça kelimesi ile imtihanı..

bir mesajda 3 farklı kullanım..

kıyamam annem, bak ben sana sağlam kaynaktan buldum, doğrusu: poğaça

Poaca - TDK Szlk

Poğaça mı şimdi Poaca mı? Poaca daha çok yabancı bir kelimeyi andırıyor, kafan mı karıştı kuzu? :)

Bu gereklilik kipinden muhtarımızın haberi var mı beybi :)

Ben sabah denedim ama değiştirmek istemedim. İyi akşamlar falan var sen oyna azıcık sonra yapıştırayım topiğimiz dörtlüğünü :)

patafix hangisi doğru diyerekten 3 değişik şekilde yazan benim..
doğrusu poğaça imiş..

ben sevmiyorum bu kelimeyi.. halk arasında netleşmemiş ikircikli bir durumu var. sevmiyorum işte..

Günaydın herkessss...

sen herkesi tek tek alıntıla, beni es geç
peki, senden gelen ölüme bile peki

@kedicik hoşgeldin canım bu arada....
pilavsız makarnasız hayat mı olur yahu...

ben bayılıyorum makarnaya.
her çeşitine....
benim kavak da çok sevmez ama ana kız tabakları doldurup iştahla kaşıklayınca, "lanet olsun içinizdeki makarna sevgisine" diyip o da girişiyor

@danacık danacık
yeme o poğaçaları yeme, her bir poğaçada ne kadar yağ var bir fikrin var mı?

bu da topicin joker elemanı

psikolojik fizyolojik her türlü rahatsızlık itina ile çözülür sloganı

sevdim bu slogani :)) avatar resmimin altina bunu mu yazsam

ama vücuda karbonhidrat da almaliyiz :) ben mesela ekmegi sadece kahvaltida yerim ki o da kepek ekmegi. öglen ve aksam ise k.hidrat+protein alabilecegim seyler :))

bahane gibi oldu, isin özü makarna en kolay piseni.. bi de sekilli mekilli rengarenk olanlari varya.. cok sevorummmmmmmmmm.

Günaydın herkessss...

Sabah sabah pişman olursun bebek, yapma bunu kendine :)

ama merak iste

hosgeldin canim....hakkinda hayirlisi olur umarim.....

yorucu gece derken kuzu?

bekle ki dranas cevap yazsın şimdi..

3 saat sora gelir bi daha

Hayırlısı olsun inşallah ataman yapılmaz canım ya ...

Attım makineye yıkanıyor kavga dövüş takacam artık

Görüşürüzzzz noreecimm

Asudecim aşkolsun benim gibi dul bir kadının nasıl bir gecesi olabilir ki
Kızlar hocamın odasını toplatıyorum moralim sıfır
Dün gece çok zor geçti çünkü dün akşam haber geldi aslında sonucun bu olduğunu biliyorduk
ama gerçeklerle yüzleşmek farklı oluyor
Dün akşam eve gidemedim arkadaşlarla bir yerde oturup ağlaştık

ah be canim yaa üzme bu kadar kendini....

sen çok hain bir muhtarsın

benim 1000 sayfa şiiirimin nesi vardı gıcık

benim de duymak istediğim cümle buydu işte göster gerçek yüzünü topik ahalisine patafixin şiiriyle başlayıp kendi şiirini ön plana çıkarmak istiyorsun ahahahah

Üzülmek çare değil. Yeni kural bu. Bizler de malum kullar olduğumuz için uymak zorundayız. Dilerim yeni hoca geldiğinde yerinde değişiklik olmaz

benim de duymak istediğim cümle buydu işte göster gerçek yüzünü topik ahalisine patafixin şiiriyle başlayıp kendi şiirini ön plana çıkarmak istiyorsun ahahahah

heralde kızım

dedim şu patafixe diim ki, ayy şiirin ne cici, ilk sayfaya konulsun,onlar da bana desin ki ayy asudem canımın içi ömrümün baharı, senin 1000. sayfa şiirin asıl konsun ilk sayfaya

heralde kızım

dedim şu patafixe diim ki, ayy şiirin ne cici, ilk sayfaya konulsun,onlar da bana desin ki ayy asudem canımın içi ömrümün baharı, senin 1000. sayfa şiirin asıl konsun ilk sayfaya

ahahahah yerim seni ben ikisini de koyarım ben selvi boylum al yazmalım

Ben sabah denedim ama değiştirmek istemedim. İyi akşamlar falan var sen oyna azıcık sonra yapıştırayım topiğimiz dörtlüğünü :)

Aman bırak istemez, gözü kalır birilerinin!

patafix hangisi doğru diyerekten 3 değişik şekilde yazan benim..
doğrusu poğaça imiş..

ben sevmiyorum bu kelimeyi.. halk arasında netleşmemiş ikircikli bir durumu var. sevmiyorum işte..

Senin 3'lemen hadi neyse de Asu'nun doğrusu bu diyerek 2 ayrı kelime yazması enteresan oldu
Afiyet olsun, bırak doğrusunu yanlışını, ye geç sen...

sen herkesi tek tek alıntıla, beni es geç
peki, senden gelen ölüme bile peki

Ay Allah korusun nasıl söz ooo? Ayrıca ne herkesi Csi'ım alınganım, sadece iki kişiyi alıntıladım yahu?
Senin yerin başka kaç bin kere daha söylemem lazım, hı?

sen çok hain bir muhtarsın

benim 1000 sayfa şiiirimin nesi vardı gıcık

Zaten şu hayatta hep kullanıldım, hep basamak oldum...
"Allah'ım kör ettt beniiii, Allah'ımm kör eeet beniii. Aksın gözümün nuru aksın, Bundan böyle kör baksıııınnnn"

Zaten şu hayatta hep kullanıldım, hep basamak oldum...
"Allah'ım kör ettt beniiii, Allah'ımm kör eeet beniii. Aksın gözümün nuru aksın, Bundan böyle kör baksıııınnnn"

ahahahah Allah korusun beddua gibi isyan ederken beddua eden kadın

İstemiyorum koyma benimkini

ya nasıl kıskanç varlıklarsınız siz (sen ve ağğsuuğde)

iyi ki bi manifest yayınladım, mıhtar da beğendi girişe çattttttttt diye yapıştırdı.
o günden beri bir çiş yarışı, bir bilmemne...

muhtar muhtar
sil benim manifest i , koy bu iki cadının şiirlerinin...
bitsin bu kavga bu çekişme aaaaaaaaaaaaaa

(not: bilginiz olsun diye söylüyorum belki bininci kez. ben yazdım topik ahalisi tapındı, bayıldı ve onlar koydurdu. siz de halka hitap eden bişeylere karalayıvereydiniz de referandumdan evet çıkaydı. siz sanat sanat içindir diyen ekoldensiniz ben ise sanat halk içindir diyenden)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…