Dert yok, Sohbet var.... :)

Asude valla senden korkulur

noree.cim umarim bir danismandan yardim almayi kabul eder esin.. bu evliliginize heracidan da cok iyi gelir...

benim hastaneye gitmem gerek..

birazdan çıkıcam.. yemek de çok şişirdi beni aslında çok yemedim ama nefes alamıyorum sanki..

göğsüme usg gerekirse de mamografi çekilecek..

muayenede bi kitle geldi elime. çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum ama yine de bakmakta fayda var tabi..

gecmis olsun canim.. ihmal etmemen cok iyi olmus.. umarim iyi haberlerle gelirsin...

adet döneminde baktiysan, normal olabilir, ama bittiminden 1 hafta sonra baktiysan, ihmale gelmemeli..

gecmis olsun canim.. ihmal etmemen cok iyi olmus.. umarim iyi haberlerle gelirsin...

adet döneminde baktiysan, normal olabilir, ama bittiminden 1 hafta sonra baktiysan, ihmale gelmemeli..

ben pimpirikliyim aslında.. başım çok ağrımaya başladı koşa koşa gittim mr çektirdim...

bi tek çataldan ödüm patlıyor eşim de çok kızıyor ama off korkuyorum işte..

afiyet oldu..

balık yemeyen bir insan olarak hamsi kuşu nedilen bir yemek yedim

kaymak sevmeyen bir insan olarak da afyon kaymağı denen bir tatlı

bunu kendime neden yaptığım hakkında en ufak bir fikrim yok..

ama her ikisi de güzel geldi

sence neden gizem?

balık yenmez mi yaaaaa? denizden babam çıksa hüpletirim
hele ki kaymak.. oyyy künefenin üstünde... ya da sıcak ekmeğin üstüne sürülüp üstüne ballll

rejimdeyim beni dellendirme durduk yerde
yedim limonlu elmamı üzerinize afiyet

ic dünyan degisiklik ya da degismek istiyor Asudecim... zincirlerini kirmak, yeni farkli seyler yapmak istiyorsun...

p.s: daha detayli bilgi icin, cekyatimiza uzanmadan önce kutuya 3-5 lira birakin (maglumunuz bi gariban ögrenciyim su yabn ellerde). sonra rahatlayiniz, gevseyiniz.. bana cocuklugunuzu anlatiniz...

limonlu elma nasil oluyor yaaa... zihnimin önünden binbir türlü mutasyona ugramis meyve-sebzeler gecti ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…