eşimin karı koca avukat arkadaşları var. 35 yaşlarındalar.. kendi büroları var.
iyi bir semtte müstakil bir evde oturuyorlar altlarında bmw jipleri var. evet sosyal statüleri gelirleri iyi..
görüştükleri insanlar, bulundukları mekanlar da ona göre..
beni sürekli onlarla kıyaslıyor. kafayı yemek üzereyim. kadını anlatırken, anadolu'dan gel istanbul'da ayaklarının üstünde dur vallahi bravo filan diyor..
sonra da sana hayret ediyorum burda doğup büyümüşsün ama hiç öyle değilsin sanki diyor..
yaptığı baskının farkında değil.bu beni motive etmiyor aksine sürekli demoralize ediyor.
piyasayı bilmiyor.. benden 7 yıl önce mezun olmuş bir avukatla benim aramda dağlar kadar fark var..
çünkü o zaman her üni.de bir hukuk fakültesi yoktu. bu kadar çok avukat yoktu şimdiki gibi işçi avukatlık kavramı yoktu.
ayrıca benim iyi kazanan düzeni oturmuş bir avukat olabilmem için çevre edinmem, sosyal olmam, akşam vakitlice evde olan ve haftasonu kayınvalidesine gitmek için hazırlanan hatun kavramından uzaklaşmam gerekiyor.
gerçekten çok sıkıntılıyım.. sürekli benim işimden, işyerimden rahatsızlığını dile getiriyor.. kendimi geliştirmek için hiç çaba sarfetmiyormuşum..
hatta nişanlıyken sen kafayı evlenip çocuk yapmaya takmışsın da demişti yine bu konuları konuşurken..
o kadar kötüyüm ki.. boğazıma kadar doluyum..
Kedişş eşin kendince seni bu şekilde motive ettiğini düşünüyor sanıyorum.Aslında bilmiyor ki daha fazla demoralize oluyorsun. bir kaç kez daha okumuştum senin bu sıkıntılarını. Nasıl çözülür bilemem eşini en iyi tanıyan sensin.