Dert yok, Sohbet var.... :)

eve gelirken püskevitli pasta da mı getiriyor yoksa?

tanrımmmm ne insanlar var? yuva yıkanın yuvası olmaz, hiç mi düşünmüyor bu kaynanan olacak kadın? allahım yareppim ya, ne kötü insanlar var yer yüzünde.. işalla döner dolaşır başına gelir yaptığı kötülükler..

bi de bebeyim dikkat et, sana b...ü yaptırmış olmasınlar? sirkeli suylan yıkan.

Bu tarz şeyler yazmak yasak diye biliyorum ben, birazdan modlar gelirler ve cevap verirler zaten, neyseee

3 harflileri musallat etmiştir başına belki de..

aman yazmayın ha!

Bu tarz şeyler yazmak yasak diye biliyorum ben, birazdan modlar gelirler ve cevap verirler zaten, neyseee

hanfendi ben orada gördüğünüz gibi über zekamı kullanaraktan yazdığım şeyi şifreledim.. kötü içerik yaparsanız, gelirler tabi

şurda bir ben-i ademe yardımcı olmak için yazıyoruz lütven (f ile deyil ve ile yazılır) böyle yapıcı olmayan yorumlar yazmayın.

ozaman bi bakın isterseniz birtek benmi bu fikirdeyim...olaya pat diye dalmadım zaten size yazılan yorumlar altında yazdım...sizde yalanda olsa hayalde olsa beni çok güldürdünüz mevlam hepimizi güldürsün inşallah..madem hayal gerçek değil bu sizin tarzınız değil benim yarılmamada takılmayın o halde...maksat geyikse bırakın bizde istediğimizi yazalım...sanırım herkes kayınvalide sorunlarınıda hayal olarak yazıyorlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
3 harfliler türklerin kendilerinden 3 harfli diye bahsettiklerini artık çözmüşler güzelim, onların yeni ismi "ters ayaklı"

tikat et. musallat olurlar felan, hiç gerek yok.

ahahahah töbe rabbime çözmüşler rumuzlarını demek ahahahahah

pisküütlü pasta ay getiriyor tabe, ben de sandiydim ben hamileyim canim cekiyor diye getiriyo.. peki ne anlama gelir kardesim..

3 harflileri musallat etmiştir başına belki de..

aman yazmayın ha!

ayyyy... demeyiverin öyle seyler... tü tüüüü tüüüüüüüüüüüü evlerden irak.

yapanlarin saclarina dolansin, burun killarina yapissin

Eyvah eyvahhh ne kadan fesat insanlar var ya kızıda süslemişlerrrr inşşalllah o kızda kaygananın üzerine kusarda hain planları ters teperrrr yuva yukanın yuvası olmazmış bu böyle bilineeeee

biz burada bir kurgu yapıyoruz. bunu bilin, okuduklarınızı bu minvalde okuyun, yarın bir gün bir yerde yaptığım yorumu görünce "ayyyyy ağğğğsuuudeee hani senin evinin 70 metrekağğre yatağ odası vardıaaa" demeyin kafidir.

espri anlayışınıza uygunsa yazılanlar, dilediğiniz gibi eğlenir, keyfiniz istediği gibi de yorumlar yaparsınız.. topic kk nın topicidir, genel yoruma açıktır.

ok kib grşrz bye

okey anlaştık bunu bilmem iyi oldu sizde k.i.b

Eyvah eyvahhh ne kadan fesat insanlar var ya kızıda süslemişlerrrr inşşalllah o kızda kaygananın üzerine kusarda hain planları ters teperrrr yuva yukanın yuvası olmazmış bu böyle bilineeeee

ablaaaammm süslense ne olur pala biyikli fodul..

ama hata benim koca da. ne bakarsin suratsizin suratina.

dün aksam tutustuk kavgaya. defolllllllllllllllll git diye bagirdi bana. ben tam gidecektim, o mendebur kv ile elti bacisi geldi. ben de inat ettim cikmadim evden. sonra kv demez mi bana, bak gelin, seni sevmem ama karnindakinin hatrina sen dur evde, ama bundan gayri salonda yatcen. benim oglan rahat durmaz, sende bu halli bi halt yapaman. iceri bu kizce gececek dedi..

ne diyeydim ablam. ses edemedim.

ne etcem bundan sonra?? ne olur bana yardim edin. kurtarayim kocami bunlarin elinden

ay bebeyiimm nedir bu bıyıklılardan çektiyimiz??

benim kv nin de pala bıyıkları var, sürekli bana aldırıyor, neymiş nişanlıyken gözlerine girmek için "var yaaaa benim elimden her iş geliiiir, ip inen hayyrika bıyık bile alırım" demişim..

ayyy demez olaydımm

Türkçeyi düzgün kullanır mısınız lütfen? Kullandığınız bütün kelimelerde hata var. Üye olurken bunları okumadınız mı? Burası çok üyeli bir platform ve insanlara kötü örnek oluyorsunuz

Kocanda az değil yani hemende o gudubetin suratına bakmışş pis pala bıyıklı hemde haa tütttüütütü,sen niye gidiyorsun kocan gitsinn ver valizin eline yolla anasıgile yesin içsin mıçsın orada işte..
Sonrada boşa kocanı al donuna kadar sürüm sürüm süründür onu..

iggggggyyyyyyyyyyyyyyy böggyyyyyyyyyyyy ne igrenc nasil dayaniyorsun? ay kesin burnundanda kil fiskiriyordur. sümüklerini temizleyipte uzaniyordur insallah masallah

bende bi salaklık ettimkiii

sıraya geçiyolar hepsi eeelti (açık e) görümce kaynana bi de eeeltimin büyük kız hepsine ağda yapıyorum.
kuaförde çalıştım dediydim demez olaydım..

hanfendi ben çok önemli bir devlet dayresinde yönetici asistanıyım türkçeyi tabiisi çok güzel kullanırım ama burada kitap yazmıyoruz forum burası size ne nasıl istersem öyle yazarım halla halla ne insanlar var ya işiniz yok da bunlarla uğraşıyosunuz adeta sanki galiba çok ilginç yaa gerçketn çok ilginç şaşırdım gerçekten ilginç yani

Ayyyy nettin sne ya kozu vermişsin sen ellerine şimdide çıkış yolu arıyon demi o kaytan bıyıklardan nasıl kurtulurum diyeee

Arkadaşımız mağdur bu durumda çok öfkeli lütfen biraz anlayış gösterin hemen atlamayın sizde...

nereye gideyim ablam, gidecek yerimmi var. kocisimie kactim diye anamgiller benimle konusmuyor (kendisiyle celisen üye :))
bi isim yok, gücüm yok, karnim burnumda. yasim olmus 19.5 bucuk

bende bi salaklık ettimkiii

sıraya geçiyolar hepsi eeelti (açık e) görümce kaynana bi de eeeltimin büyük kız hepsine ağda yapıyorum.
kuaförde çalıştım dediydim demez olaydım..

ay kardeeesss.. kas biyik mi yok pikini bölgeside dahilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…