- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
ama simdi kv hamileligimden faydalaniyor. 6 aydir muma döndüydüler ama simdi yerimden kipirdamamam lazim yine onlarin borusu ötmeye basladi.
oysakine biz esimle birbirimizi nede severiz. ama kv. nin aklinda eltinin bacisi varmis. beni ilk günden beri istememesinin sebebi buymus, hepsi yeni yeni cikti ortaya. Bizi ayırmak için çevirmediği entrika oyun kalmadı cok içten pazarlıklı kurnaz biri saman altından su yürütüyor yani..
(bknz. bdv+kv beni yakalasa 1 kasik suda bogacak)
simdi ben sistim, o kizi güzellestirip allayip pullayim kocisimin is yerine yollamislar.
eve gelirken püskevitli pasta da mı getiriyor yoksa?
tanrımmmm ne insanlar var? yuva yıkanın yuvası olmaz, hiç mi düşünmüyor bu kaynanan olacak kadın? allahım yareppim ya, ne kötü insanlar var yer yüzünde.. işalla döner dolaşır başına gelir yaptığı kötülükler..
bi de bebeyim dikkat et, sana b...ü yaptırmış olmasınlar? sirkeli suylan yıkan.
tanrımmmm ne insanlar var? yuva yıkanın yuvası olmaz, hiç mi düşünmüyor bu kaynanan olacak kadın? allahım yareppim ya, ne kötü insanlar var yer yüzünde.. işalla döner dolaşır başına gelir yaptığı kötülükler..
Bu tarz şeyler yazmak yasak diye biliyorum ben, birazdan modlar gelirler ve cevap verirler zaten, neyseee
siz beni güldürdünüz, yaradan mevlamız da sizi güldürsün madmaze88, sübaneke işallaa yareppim işalla dinimiz amin.
biz burada geyik yapıyoruz, hal-i hazırda okumakta olduğunuz hiç bir mesaj gerçek değil. hepsi geyik amaçlı uydurulan şeyler. bilgilerinize sunar, bu vesile ile saygılarımı arz ederim.
3 harflileri musallat etmiştir başına belki de..
aman yazmayın ha!
3 harfliler türklerin kendilerinden 3 harfli diye bahsettiklerini artık çözmüşler güzelim, onların yeni ismi "ters ayaklı"
tikat et. musallat olurlar felan, hiç gerek yok.
3 harflileri musallat etmiştir başına belki de..
aman yazmayın ha!
hanfendi ben orada gördüğünüz gibi über zekamı kullanaraktan yazdığım şeyi şifreledim.. kötü içerik yaparsanız, gelirler tabi
şurda bir ben-i ademe yardımcı olmak için yazıyoruz lütven (f ile deyil ve ile yazılır) böyle yapıcı olmayan yorumlar yazmayın.
ama simdi kv hamileligimden faydalaniyor. 6 aydir muma döndüydüler ama simdi yerimden kipirdamamam lazim yine onlarin borusu ötmeye basladi.
oysakine biz esimle birbirimizi nede severiz. ama kv. nin aklinda eltinin bacisi varmis. beni ilk günden beri istememesinin sebebi buymus, hepsi yeni yeni cikti ortaya. Bizi ayırmak için çevirmediği entrika oyun kalmadı cok içten pazarlıklı kurnaz biri saman altından su yürütüyor yani..
(bknz. bdv+kv beni yakalasa 1 kasik suda bogacak)
simdi ben sistim, o kizi güzellestirip allayip pullayim kocisimin is yerine yollamislar.
ozaman bi bakın isterseniz birtek benmi bu fikirdeyim...olaya pat diye dalmadım zaten size yazılan yorumlar altında yazdım...sizde yalanda olsa hayalde olsa beni çok güldürdünüz mevlam hepimizi güldürsün inşallah..madem hayal gerçek değil bu sizin tarzınız değil benim ayrılmamada takılmayın o halde...maksat geyikse bırakın bizde istediğimizi yazalım...sanırım herkes kayınvalide sorunlarınıda hayal olarak yazıyorlar...
biz burada bir kurgu yapıyoruz. bunu bilin, okuduklarınızı bu minvalde okuyun, yarın bir gün bir yerde yaptığım yorumu görünce "ayyyyy ağğğğsuuudeee hani senin evinin 70 metrekağğre yatağ odası vardıaaa" demeyin kafidir.
espri anlayışınıza uygunsa yazılanlar, dilediğiniz gibi eğlenir, keyfiniz istediği gibi de yorumlar yaparsınız.. topic kk nın topicidir, genel yoruma açıktır.
ok kib grşrz bye
Eyvah eyvahhh ne kadan fesat insanlar var ya kızıda süslemişlerrrrinşşalllah o kızda kaygananın üzerine kusarda hain planları ters teperrrr yuva yukanın yuvası olmazmış bu böyle bilineeeee
ablaaaammm süslense ne olur pala biyikli fodul..
ama hata benim koca da. ne bakarsin suratsizin suratina.
dün aksam tutustuk kavgaya. defolllllllllllllllll git diye bagirdi bana. ben tam gidecektim, o mendebur kv ile elti bacisi geldi. ben de inat ettim cikmadim evden. sonra kv demez mi bana, bak gelin, seni sevmem ama karnindakinin hatrina sen dur evde, ama bundan gayri salonda yatcen. benim oglan rahat durmaz, sende bu halli bi halt yapaman. iceri bu kizce gececek dedi..
ne diyeydim ablam. ses edemedim.
ne etcem bundan sonra?? ne olur bana yardim edin. kurtarayim kocami bunlarin elinden
ay bebeyiimm nedir bu bıyıklılardan çektiyimiz??
benim kv nin de pala bıyıkları var, sürekli bana aldırıyor, neymiş nişanlıyken gözlerine girmek için "var yaaaa benim elimden her iş geliiiir, ip inen hayyrika bıyık bile alırım" demişim..
ayyy demez olaydımm
ablaaaammm süslense ne olur pala biyikli fodul..
ama hata benim koca da. ne bakarsin suratsizin suratina.
dün aksam tutustuk kavgaya. defolllllllllllllllll git diye bagirdi bana. ben tam gidecektim, o mendebur kv ile elti bacisi geldi. ben de inat ettim cikmadim evden. sonra kv demez mi bana, bak gelin, seni sevmem ama karnindakinin hatrina sen dur evde, ama bundan gayri salonda yatcen. benim oglan rahat durmaz, sende bu halli bi halt yapaman. iceri bu kizce gececek dedi..
ne diyeydim ablam. ses edemedim.
ne etcem bundan sonra?? ne olur bana yardim edin. kurtarayim kocami bunlarin elinden
benim kv nin de pala bıyıkları var, sürekli bana aldırıyor, neymiş nişanlıyken gözlerine girmek için "var yaaaa benim elimden her iş geliiiir, ip inen hayyrika bıyık bile alırım" demişim..
ayyy demez olaydımm
ayyy demez olaydımm
Türkçeyi düzgün kullanır mısınız lütfen? Kullandığınız bütün kelimelerde hata var. Üye olurken bunları okumadınız mı? Burası çok üyeli bir platform ve insanlara kötü örnek oluyorsunuz
ayyy demez olaydımm
Türkçeyi düzgün kullanır mısınız lütfen? Kullandığınız bütün kelimelerde hata var. Üye olurken bunları okumadınız mı? Burası çok üyeli bir platform ve insanlara kötü örnek oluyorsunuz
Kocanda az değil yani hemende o gudubetin suratına bakmışş pis pala bıyıklı hemde haa tütttüütütü,sen niye gidiyorsun kocan gitsinn ver valizin eline yolla anasıgile yesin içsin mıçsın orada işte..
Sonrada boşa kocanı al donuna kadar sürüm sürüm süründür onu..
bende bi salaklık ettimkiii
sıraya geçiyolar hepsi eeelti (açık e) görümce kaynana bi de eeeltimin büyük kız hepsine ağda yapıyorum.
kuaförde çalıştım dediydim demez olaydım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?