merhabalar.
forumdaki arkadaşlık ortamını gördüm ben de yazmak istedim. değerli zamanınızı alıyorum hakkınızı helal edin.
biz birbirimizi çok severek nişanlandık. ancak nişanlımın ailesi, yani nasıl desem kimseyi de incitmek istemiyorum ama,
çok farklı. aramızda müthiş bir kültür farkı var. ben ...lıyım, nişanlım da ....lı
adetleri yemekleri konuşmaları o kadar farklı ki. uyum sağlamam mümkün değil.
nişanlım ailesinin bulunduğu şehirde yaşamamızı istedi. ama ben üniversiteyi okuduğumuz şehirde kalalım istiyorum.
çünkü o şehirde ve onlarla yaşamam mümkün değil.
nişanlım da bana " anamgili yalnız mı bırakacam, hem orda kurulu düzen var ben gidecem işine gelirse" dedi.
ben de ağladım zırladım elimi ısırdım.. bu yüzüğü daha fazla takamiciiimmm dedim..
nişanlım hala geri adım atmıyor ama gönlümü de almaya çalışıyor..
"sen benim karasevdamsın" diyor..
ne diyorsunuz affedeyim mi?
(ben yemeğe gidiyorum)
aman ha
vallahi kimse kurtaramaz sizi onların elinden.
burda geyiğimizi yapalım orda uslu kızlar olalım.
ben yorum yapamıyprum burdaki konulara.
o kadar gerçekçi yazıyor ki kızlar dalga bile geçilemiyor yani o derece...
merhabalar.
forumdaki arkadaşlık ortamını gördüm ben de yazmak istedim. değerli zamanınızı alıyorum hakkınızı helal edin.
biz birbirimizi çok severek nişanlandık. ancak nişanlımın ailesi, yani nasıl desem kimseyi de incitmek istemiyorum ama,
çok farklı. aramızda müthiş bir kültür farkı var. ben ...lıyım, nişanlım da ....lı
adetleri yemekleri konuşmaları o kadar farklı ki. uyum sağlamam mümkün değil.
nişanlım ailesinin bulunduğu şehirde yaşamamızı istedi. ama ben üniversiteyi okuduğumuz şehirde kalalım istiyorum.
çünkü o şehirde ve onlarla yaşamam mümkün değil.
nişanlım da bana " anamgili yalnız mı bırakacam, hem orda kurulu düzen var ben gidecem işine gelirse" dedi.
ben de ağladım zırladım elimi ısırdım.. bu yüzüğü daha fazla takamiciiimmm dedim..
nişanlım hala geri adım atmıyor ama gönlümü de almaya çalışıyor..
"sen benim karasevdamsın" diyor..
ne diyorsunuz affedeyim mi?
(ben yemeğe gidiyorum)
oooo :)) benim 2 hikayem daha var duruyor, bekliyor sizleri...
Pofff yemek saati geldi fekat benim dışarı çıkasım yok :S
Elini niye ısırdın onu anlamadım arkadaşım. Isırılacak bi el varsa o da nişanlının eli
ben gittikce kötü oluyorum.....hicbisey yiyesim yok...is cok...eve gitme imkanim yok...pofffff sikildim....
oooo :)) benim 2 hikayem daha var duruyor, bekliyor sizleri...
ben gittikce kötü oluyorum.....hicbisey yiyesim yok...is cok...eve gitme imkanim yok...pofffff sikildim....
dranas hoşgeldin kuzu, naber
kedi yaşıyor mu?
bakalım adam elini yıkıyor mu?
illa bir el ısırılacaksa, kişi kendi elini ısırmalı
(serbest atış)
Iyyy ağsude yaaa
elini yıkamayan, tırnaklarını kesmeyen adamla nişanlı olup, bu adamla evlendikten sonra "kocam banyo yapmiyooo" diye yakınanlar görüldü, geçildi..
E o da doğru3 ayda bir tırnaklarını keseni okumuştum ahahahah kusucam
hayirdir canim, neyin var??
Hayırdır ne oldu rahatsızmısın yoksa geçmiş olsun canım
Şekerrr ya poffff dan sonrasını düzeltsene
E izin al canım ya, iş canından kıymetli mi?
gitaristtir belki beyisi (beyi=eşi)
elini yıkamayan, tırnaklarını kesmeyen adamla nişanlı olup, bu adamla evlendikten sonra "kocam banyo yapmiyooo" diye yakınanlar görüldü, geçildi..
ahahahh bi de serçe parmak uzatan erkekler var, cidden midem bulanıyo onları görünce.
iyi bi mide bagirsak gribi geliyor sanirim....midem bulaniyor....vs vs....
düzelttim canim....
aslinda alirimdim ama benim bölümde kimse ve bugünün isini sonraya birakamam malesef....diger kadin izinde....
bu tek parmak mantigi ne ki acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?