Dert yok, Sohbet var.... :)

TDK ya kitap yazmıyoruz, sizinki konuşma dili değil ki? Ayy neyse sizinle de aşağıdaki hanım abla ile de uğraşamayacağım. Seviyesizsiniz, devlet dayresiymiş :S

Arkadaşımız mağdur bu durumda çok öfkeli lütfen biraz anlayış gösterin hemen atlamayın sizde...

bende bi salaklık ettimkiii

sıraya geçiyolar hepsi eeelti (açık e) görümce kaynana bi de eeeltimin büyük kız hepsine ağda yapıyorum.
kuaförde çalıştım dediydim demez olaydım..

sende benim gibin yap, yapisti agdayi komple kasinin üstüne caaaarrrtt siye bi cekiver, kas mas kalmain ortada. bak bi daha istiyomu

bende bi salaklık ettimkiii

sıraya geçiyolar hepsi eeelti (açık e) görümce kaynana bi de eeeltimin büyük kız hepsine ağda yapıyorum.
kuaförde çalıştım dediydim demez olaydım..

sende benim gibin yap, yapisti agdayi komple kasinin üstüne caaaarrrtt siye bi cekiver, kas mas kalmain ortada. bak bi daha istiyomu

banada senin dördüzün beşizin yok muydu derler

Ahh be kızım kocaya kaçıp şey etmeyi biliyon ama,gidecek yerinde yok madem kadın sığınma evleri var annem ya oraya git kurtar kendini bari

TDK ya kitap yazmıyoruz, sizinki konuşma dili değil ki? Ayy neyse sizinle de aşağıdaki hanım abla ile de uğraşamayacağım. Seviyesizsiniz, devlet dayresiymiş :S

Benimle hiç uğraşma zaten gücün yetmezzzz hanımefendi,bide kalkmış seviyesizsiniz diyorsunuz haddinizi bilin yoksa bildiririm..

Kötü içerikle bildirdim hemen modlar gereğini yapar nasılsa sizinle muhattap olmayacağım ....

ay yeter ya ölcem gülmekten:)

ben artık ölürüm derdimden de buraya konu açmam bir daha

merhabalar.
forumdaki arkadaşlık ortamını gördüm ben de yazmak istedim. değerli zamanınızı alıyorum hakkınızı helal edin.

biz birbirimizi çok severek nişanlandık. ancak nişanlımın ailesi, yani nasıl desem kimseyi de incitmek istemiyorum ama,
çok farklı. aramızda müthiş bir kültür farkı var. ben ...lıyım, nişanlım da ....lı
adetleri yemekleri konuşmaları o kadar farklı ki. uyum sağlamam mümkün değil.

nişanlım ailesinin bulunduğu şehirde yaşamamızı istedi. ama ben üniversiteyi okuduğumuz şehirde kalalım istiyorum.
çünkü o şehirde ve onlarla yaşamam mümkün değil.

nişanlım da bana " anamgili yalnız mı bırakacam, hem orda kurulu düzen var ben gidecem işine gelirse" dedi.

ben de ağladım zırladım elimi ısırdım.. bu yüzüğü daha fazla takamiciiimmm dedim..

nişanlım hala geri adım atmıyor ama gönlümü de almaya çalışıyor..

"sen benim karasevdamsın" diyor..

ne diyorsunuz affedeyim mi?

(ben yemeğe gidiyorum)

Pofff yemek saati geldi fekat benim dışarı çıkasım yok :S

csi,

senin eşin ailesi konusunda yorumunu gördüm..

az daha burdaki yorum oyununu devam ettirecektim..

zor tuttum kendimi

Ahhhh canım kabul etme sakın ne işin var senin orada kültürleriniz farklıymış kesnlkle yapamazsın iyi düşün ama sonunuz olmaz apayrı dğnyaların insanlarısınız ikinizde..

ah güzelim, neler yaşamışsın gencecik yaşında.. hemen nişanı at. aylesinin ağzına bakan adamdan sana koca olmaz. bak benim eltimin amcasının kızı vardı,.....lı biriyle evlendi, ay kızcağğğza neler çektirdiler, yazık 21 yaşında dul kaldı.

erkenken kurtar kendini bebeyim, sakın taviz verme.. hiç bir erkeyi gözünde büyütme. biri gider biri gelir. anan baban seni kimseye hizmetçi olasın diye doğurup büyütüp okutmadı. deymez

csi,

senin eşin ailesi konusunda yorumunu gördüm..

az daha burdaki yorum oyununu devam ettirecektim..

zor tuttum kendimi

aman ha
vallahi kimse kurtaramaz sizi onların elinden.
burda geyiğimizi yapalım orda uslu kızlar olalım.

ben yorum yapamıyprum burdaki konulara.
o kadar gerçekçi yazıyor ki kızlar dalga bile geçilemiyor yani o derece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…