hanfendi ben çok önemli bir devlet dayresinde yönetici asistanıyım türkçeyi tabiisi çok güzel kullanırım ama burada kitap yazmıyoruz forum burası size ne nasıl istersem öyle yazarım halla halla ne insanlar var ya işiniz yok da bunlarla uğraşıyosunuz adeta sanki galiba çok ilginç yaa gerçketn çok ilginç şaşırdım gerçekten ilginç yani
Arkadaşımız mağdur bu durumda çok öfkeli lütfen biraz anlayış gösterin hemen atlamayın sizde...
Kocanda az değil yani hemende o gudubetin suratına bakmışş pis pala bıyıklı hemde haa tütttüütütü,sen niye gidiyorsun kocan gitsinn ver valizin eline yolla anasıgile yesin içsin mıçsın orada işte..
Sonrada boşa kocanı al donuna kadar sürüm sürüm süründür onu..
bende bi salaklık ettimkiii
sıraya geçiyolar hepsi eeelti (açık e) görümce kaynana bi de eeeltimin büyük kız hepsine ağda yapıyorum.
kuaförde çalıştım dediydim demez olaydım..
bende bi salaklık ettimkiii
sıraya geçiyolar hepsi eeelti (açık e) görümce kaynana bi de eeeltimin büyük kız hepsine ağda yapıyorum.
kuaförde çalıştım dediydim demez olaydım..
biz burada bir kurgu yapıyoruz. bunu bilin, okuduklarınızı bu minvalde okuyun, yarın bir gün bir yerde yaptığım yorumu görünce "ayyyyy ağğğğsuuudeee hani senin evinin 70 metrekağğre yatağ odası vardıaaa" demeyin kafidir.
espri anlayışınıza uygunsa yazılanlar, dilediğiniz gibi eğlenir, keyfiniz istediği gibi de yorumlar yaparsınız.. topic kk nın topicidir, genel yoruma açıktır.
ok kib grşrz bye
banada senin dördüzün beşizin yok muydu derler
nereye gideyim ablam, gidecek yerimmi var. kocisimie kactim diye anamgiller benimle konusmuyor (kendisiyle celisen üye :))
bi isim yok, gücüm yok, karnim burnumda. yasim olmus 19.5 bucuk
ay kardeeesss.. kas biyik mi yok pikini bölgeside dahilmi?
TDK ya kitap yazmıyoruz, sizinki konuşma dili değil ki? Ayy neyse sizinle de aşağıdaki hanım abla ile de uğraşamayacağım. Seviyesizsiniz, devlet dayresiymiş :S
derler bebeyim yemez içmez, onu unutmaz derler..
ay bebeyiimm nedir bu bıyıklılardan çektiyimiz??
benim kv nin de pala bıyıkları var, sürekli bana aldırıyor, neymiş nişanlıyken gözlerine girmek için "var yaaaa benim elimden her iş geliiiir, ip inen hayyrika bıyık bile alırım" demişim..
ayyy demez olaydımm
oooffff güme gitti konularimiz...
asudecim, senin hikayede süper hele de haftanin 8 günü cikisina bayildim :))
(bak neye bayildigimi özellikle belirtiyorum :) )
Potuktaki nasıl bir hayal dünyasıysa hafta 7 yetmiyor kesinnn
merhabalar.
forumdaki arkadaşlık ortamını gördüm ben de yazmak istedim. değerli zamanınızı alıyorum hakkınızı helal edin.
biz birbirimizi çok severek nişanlandık. ancak nişanlımın ailesi, yani nasıl desem kimseyi de incitmek istemiyorum ama,
çok farklı. aramızda müthiş bir kültür farkı var. ben ...lıyım, nişanlım da ....lı
adetleri yemekleri konuşmaları o kadar farklı ki. uyum sağlamam mümkün değil.
nişanlım ailesinin bulunduğu şehirde yaşamamızı istedi. ama ben üniversiteyi okuduğumuz şehirde kalalım istiyorum.
çünkü o şehirde ve onlarla yaşamam mümkün değil.
nişanlım da bana " anamgili yalnız mı bırakacam, hem orda kurulu düzen var ben gidecem işine gelirse" dedi.
ben de ağladım zırladım elimi ısırdım.. bu yüzüğü daha fazla takamiciiimmm dedim..
nişanlım hala geri adım atmıyor ama gönlümü de almaya çalışıyor..
"sen benim karasevdamsın" diyor..
ne diyorsunuz affedeyim mi?
(ben yemeğe gidiyorum)
merhabalar.
forumdaki arkadaşlık ortamını gördüm ben de yazmak istedim. değerli zamanınızı alıyorum hakkınızı helal edin.
biz birbirimizi çok severek nişanlandık. ancak nişanlımın ailesi, yani nasıl desem kimseyi de incitmek istemiyorum ama,
çok farklı. aramızda müthiş bir kültür farkı var. ben ...lıyım, nişanlım da ....lı
adetleri yemekleri konuşmaları o kadar farklı ki. uyum sağlamam mümkün değil.
nişanlım ailesinin bulunduğu şehirde yaşamamızı istedi. ama ben üniversiteyi okuduğumuz şehirde kalalım istiyorum.
çünkü o şehirde ve onlarla yaşamam mümkün değil.
nişanlım da bana " anamgili yalnız mı bırakacam, hem orda kurulu düzen var ben gidecem işine gelirse" dedi.
ben de ağladım zırladım elimi ısırdım.. bu yüzüğü daha fazla takamiciiimmm dedim..
nişanlım hala geri adım atmıyor ama gönlümü de almaya çalışıyor..
"sen benim karasevdamsın" diyor..
ne diyorsunuz affedeyim mi?
(ben yemeğe gidiyorum)
buldum solucanlarimi buldummmmmmmmmmmm....
kavustum eski avatr resmime :))
csi,
senin eşin ailesi konusunda yorumunu gördüm..
az daha burdaki yorum oyununu devam ettirecektim..
zor tuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?