Yemyeşil olduk bugün? ben anlamıyorum ki tek tek ne kontrol ediliyor, kendimi ergenekon mağduru gibi hissettim :S
ben de sizleri seviyorum...
kabugumu kirdiniz, duvarlarimi yiktiniz.. acilan, konusan bir birey oldum :)) mutluyum.. seviyorum sizi...
ergenekon eksikti bi...sen susurluk ayranını naptın???hala tehlikeli sularda yüzüyor musun???
geçen akşam tvde eymür'ün ifadesi hakkında bi haber vardı aklıma direk sen geldin
canımmmmmmmm sıkılıyoooooooooooo
ben de herkesi seviyorum..
pıtırcık olalım bu akşam..
1 saat sonra geleceğim..
görüşmek üzere
kabul günümüz zaar
Yemyeşil olduk bugün? ben anlamıyorum ki tek tek ne kontrol ediliyor, kendimi ergenekon mağduru gibi hissettim :S
vallahi bebeğim seni dünyanın en sosyal kadın makina mühendisi yaptık
canımmmmmmmm sıkılıyoooooooooooo
Derin sularda yüzmeye devam ediyorumşuanda çapraz sorguları takipteyim, kociş de şike tarafını inceliyor ortak noktada buluşucaz
aynen oyle oldu.. acildim sacildim... hele +18 yorumlrimi annecim görse kirar bacaklarimi :))
sen tikkat et kendine,ama çıtçıtlı badi cigara teklifim hala geçerli
bu arada metris'ten tahliyeler başlamış...
adalı ile tayfur tahliye edilmiş
O zaman gazete harflerinden kesip bir mektup yollayalım anneneGızın alamanyalarda ne hale geldi gör diyelim D:
O zaman gazete harflerinden kesip bir mektup yollayalım anneneGızın alamanyalarda ne hale geldi gör diyelim D:
aaa hadi canım, adalı cıktıysa altı aya aziz başgan da cıkar
çıtçıtlı badimi şimdiden al al koyorda yıkarım kurumaz falan değişikli giyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?